11.05.06, 01:44
mam problem, moze ktos znajdzie rozwiazanie. jakis troll, spamer, czy jak to
sie tam nazywa natworzyl na moim forum kilka watkow i kilkanascie
bezsensownych wpisow. co powinienem zrobic? pisze o tym na forum przemyskim,
bo troll jest z przemysla. mam nadzieje, ze cenzor nie wytnie tego watku.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: a qq Re: problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 09:31
      to pewnie Grzesiu L. alias rapapo chce cię trochę powkurzać, nerwy mu puszczają gó..arzowi.
    • rychu_z_przemysla Re: problem i jego rozwiązanie 11.05.06, 11:29
      Odpowiadasz na :

przemysl2000 napisał:

> mam problem, moze ktos znajdzie rozwiazanie. jakis troll, spamer, czy jak to
      > sie tam nazywa natworzyl na moim forum kilka watkow i kilkanascie
      > bezsensownych wpisow. co powinienem zrobic? pisze o tym na forum przemyskim,
      > bo troll jest z przemysla. mam nadzieje, ze cenzor nie wytnie tego watku.
      > pozdrawiam

Jako admin forum możesz kasować całe wątki lub posty,
      ponadto możesz zablokować dostęp do forum osobom o danym nicku,
      w tym przypadku przemysl20000.
      Czy wiesz jak to zrobić?

• Gość: ? Re: problem i jego rozwiązanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 11:56
        Czyżbyś chciał być cenzorem?
        • przemysl2000 Re: problem i jego rozwiązanie 11.05.06, 13:51
          ja cwiem jak wykasowc watki. ale zdrugiej strony, po pierwsze nie chce kasowac,
          po drugie poniewaz zrobil to ktos z adminow, uwazam, ze to powinno zostac jako
          pewnego rodzaju dowod, ze ktorys z adminow nie ma praw pierwszy "rzucic kamieniem".
          A cenzorem tez oczywiscie nie mam zamiaru byc.
          • rychu_z_przemysla Re: problem i jego rozwiązanie 11.05.06, 14:36
            przemysl2000 napisał:

> A cenzorem tez oczywiscie nie mam zamiaru byc.

Tak zwane moderowanie forum jest niczym innym jak jego cenzurowaniem.
            Być może nie wiesz, więc pochwalę się, że mogłem zostać adminem froum Przemyśl,
            ale nim nie zostałem, bo zasady jakimi miałbym się kierować "moderując" forum
            były sensu stricto cenzurą.
            Pozdrawiam
            R.

• przemysl2000 Re: problem i jego rozwiązanie 11.05.06, 14:46
              wiem, ze miales zostac i wiem, ze nie zostales (byc moze ze szkoda dla tego
              forum).chodzi mi tylko o to, ze nie chce usuwac tych watkow zalozonych przez
              ktoregos z adminow- bo to jest zawsze jakies poparcie twierdzenia, ze oni tez
              nie sa swieci.
              ja nie wiem czy zauwazyles, ze w forach prywatnych nie ma moderatorow. tam jest
              tylko zalozycie. natomiast przy innych forach (oficjalnych) jes rowniez link do
              osoby, ktora opiekuje sie forum . a ja moim forum tylko zarzadzam :)
              tez pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka