Dodaj do ulubionych

Wirtu@lny Przemyśl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:15
W tym temacie bujamy w obłokach o naszym pięknym mieście.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:17
      Jak Wam się podoba Galeria Handlowa na Rycerskim?
      Byłem tam dzisiaj i muszę powiedzieć, że jest super.
      • Gość: prezes Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.prz.edu.pl 05.06.06, 22:21
        jaka galeria ????? prosze wrzucic jakies fotki..thx
        • Gość: voyto Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.chello.pl 05.06.06, 22:41
          ten przeszklony budynek z błekitnymi szybami i schodami ruchomymi jest całkiem
          niezły, natomiast ten z cegły troche nie wyszedł pomysłodawcom. Dobrze, że
          wybór markowych towarów maja niezły
          • Gość: prezes Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.prz.edu.pl 06.06.06, 00:53
            niech ktos wrzuci pare fotek tego obiektu,bede bardzo wdzieczny.
            • Gość: Imac Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.chello.pl 06.06.06, 02:43
              Przecież wyraźnie napisano "BUJANIE W OBŁOKACH"
              :D
              • Gość: prezes Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.prz.edu.pl 06.06.06, 13:03
                to mnie uleczyli :):) a wszystko przez to ,ze tam faktycznie cos budowali -a
                moze i nadal buduja.A skoro bujamy w obłokach, to mi sie podoba podswietlenie
                nowego mostu na kmieciach :):)
                • Gość: Normalny Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:00
                  To był strzał w dziesiątkę z tym pozyskaniem środków unijnych na remont
                  przemyskich kamieniczek.Wybrałem się wczoraj na spacer ze znajomymi z Warszawy
                  i muszę przyznać,że byli pod ich urokiem.Podobne wrażenia mieli tylko w
                  Pradze.Piękny jest ten nasz odrestaurowany Przemyśl.
                  • Gość: arek Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:13
                    Virtualnie było podczas mojego spaceru po trasie wyciągu narciarskiego. Ziemia
                    ze zbocza się nie osuwała, a nad świeżo posianą trawką unosiły się Modraszki, o
                    których BBC kęciła film w czasie gdy wyciąg był jeszcze w fazie pomysłu kilku
                    osób znanych na forum z imienia i nazwiska.
                    • maxenmilian Re: Wirtu@lny Przemyśl 06.06.06, 15:13
                      Dzisiaj w Empiku na Franciszkańskiej jest premiera książki Jerzego Pilcha. Ktoś
                      będzie ? Dodam żę książki będzie podpisywał sam Pilch !!!
                      • Gość: ... Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:35
                        Ja jak zawsze będę. Nigdy nie przepuszczam okazji na spotkanie z autorem.
                      • Gość: max Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:24
                        Pilch jak Pilch, ale klimat Empiku przy Franciszkańskiej to dopiero gratka...
                        • Gość: Kamil Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:13
                          Ja też byłem. Dobrze że było miejsce na parkingu pod Rybim Placem, po spotkaniu
                          zrobiłem w nim zakupy - w Lidlu na II piętrze.
      • Gość: ... Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:33
        Nareszcie ruszyła budowa marketu Saturn przy Sportowej (w miejscu gdzie był
        bazar, teraz Bakończyce).
        • Gość: Kostek Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: 80.51.255.* 06.06.06, 17:07
          Ale to był wspanialy dzien!! Rano wybralem sie na przejażdzke dorożka po miescie
          spod Hotelu Royal obok dworca glownego. Przejechalismy swobodnie po centrum
          miasta bo od niedawna jest maly tlok bo ta obwodnice juz uruchomili. Bardzo
          jej sie podobaly te kamieniczki stylowe ktore zostaly wybudowane w tuz obok ul.
          Jagiellonskiej a po za tym bardzo sobie chwalila odnowione kamieniczki przy
          Slowackiego i Jagiellonskiej. Przed poludniem wybralismy sie do galerii na ul.
          Monte Cassino szynobusem z odnowionej stalcji na zasaniu. Po poludniu zabralem
          ja do Filharmonii na Bakonczycach bo przeciez byl dzis koncert glowny festiwalu.
          Grala orkiestra smyczkowa z Wiednia ta sama co gra zawsze na sylwestra w tym
          pieknym miescie. Po koncercie udalismy sie na kolacje do restauracji *****. Ale
          to byl wspanialy dzien jutro zamierzamy sie wybrac na rajd po odnowionych
          fortach albo wybierzemy sie do Birczy kolejka waskotorowa z dworca glownego tak
          pieknie odnowionego.
      • Gość: turystka Virtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:30
        Z lotniska, koło Przemyśla przyjazd komfortowy, zakręty i podjazdy na
        podgórskiej drodze szybkiego ruchu, nie są już karkołomne. W zaciszu hotelowego
        pokoju korzystam z bezpłatnego internetu. No i na forum przemyskim internetowy
        rejestr ciekawych, odnowionych pięknych miejsc w Przemyślu i okolicach. Potem
        wycieczki rowerowymi trasami, wypad do Parku Turnickiego, szynobusem do
        Lwowa....... a na zakończenie???
    • Gość: Kostek Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: 80.51.255.* 06.06.06, 17:33
      W temacie wyzej chodzi o moja dziwczyne :)
      • bialy82 Re: Wirtu@lny Przemyśl 06.06.06, 20:37
        no i właśnie po tych wszystkich inwestycjach rząd doszedł do wniosku że w 2007
        r. Przemyśl zostanie nową stolicą Polski.
        • Gość: Imac Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.chello.pl 07.06.06, 02:07
          Zwłaszcza, że pociągiem InterCity Express (ICE) jedzie się z Warszawy niecałe
          trzy godziny. Ze względu na wielość szybkich połączeń kolejowych z wszystkimi
          ważniejszymi miastami kraju, podprzemyskie lotnisko przeżywa kryzys i zarabia
          jedynie na połączeniach międzynarodowych.
    • Gość: starski Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.lns2-c12.dsl.pol.co.uk 07.06.06, 12:04
      Chcialem troche "pobujac" sie na bezrobociu.Pani z Urzedu Pracy dala mi jednak
      skierowanie i powiedziala,ze musze isc do roboty bo inaczej strace zasilek.
      Jacys Koreanczycy czy Japonce otworzyli kolejna fabryke i szukaja 800 globow
      zeby na nich zapieprzali. Nie bede robil za glupie 3tys zl u jakiegos
      skosnookiego. Czy ktos wie jak mozna wymigac sie od tego skierowania, zeby nie
      stracic prawa do zasilku?
      • Gość: Szary Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.mcon.pl 08.06.06, 14:47
        Należy miec jakikolwiek surogat mózgu.A u Ciebie nawet tego nie ma.
        • Gość: starski Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.lns2-c12.dsl.pol.co.uk 08.06.06, 15:52
          Mozg mam - dlatego nie bede zapieprzal u japonca z 3 tys zl. Lepiej jest
          na "kuroniowce".Kasy tylko niewiele mniej i ma sie czas, zeby skorzystac z
          Akwaparku (fajne laski tam chodza-ta nowa Miss Polonia tez) albo szybka koleja
          (tylko 50 min)wyskoczyc na "party" do Lwowa. Sprzedam tam troche fajek, wiec
          bedzie chajc na niezla balange.Poza tym te azjatyckie fabryki zatruwaja
          powietrze w Przemyslu- nie uwazasz? Pozdrawiam serdecznie.
    • minister_dyzma MZK tnie kursy na lato 21.06.06, 21:45
      Wakacyjny rozkład jazdy MZK będzie obowiązywał od 26 czerwca do końca sierpnia.
      Letnie cięcia kursów dotkną wszystkie miejskie linie autobusowe. W tym okresie
      po mieście nie będą kurosować żadne autobusy MZK. Dzięki temu przemyskie MZK
      oszczędzi 300 tys zł na paliwie.
      Od tego roku okres wakacji będzie "Świętem pieszego pasażera", w taki sposób MZK
      chce podziękować swoim wiernym pasażerom, którzy - czy to zima, czy wichura
      wyrywająca drzewa - stoją na przystankach bez wiat i czekają na punktualnie
      opóźniony autobus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka