Gość: Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:15 W tym temacie bujamy w obłokach o naszym pięknym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 22:17 Jak Wam się podoba Galeria Handlowa na Rycerskim? Byłem tam dzisiaj i muszę powiedzieć, że jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.prz.edu.pl 05.06.06, 22:21 jaka galeria ????? prosze wrzucic jakies fotki..thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.chello.pl 05.06.06, 22:41 ten przeszklony budynek z błekitnymi szybami i schodami ruchomymi jest całkiem niezły, natomiast ten z cegły troche nie wyszedł pomysłodawcom. Dobrze, że wybór markowych towarów maja niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.prz.edu.pl 06.06.06, 00:53 niech ktos wrzuci pare fotek tego obiektu,bede bardzo wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.chello.pl 06.06.06, 02:43 Przecież wyraźnie napisano "BUJANIE W OBŁOKACH" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.prz.edu.pl 06.06.06, 13:03 to mnie uleczyli :):) a wszystko przez to ,ze tam faktycznie cos budowali -a moze i nadal buduja.A skoro bujamy w obłokach, to mi sie podoba podswietlenie nowego mostu na kmieciach :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:00 To był strzał w dziesiątkę z tym pozyskaniem środków unijnych na remont przemyskich kamieniczek.Wybrałem się wczoraj na spacer ze znajomymi z Warszawy i muszę przyznać,że byli pod ich urokiem.Podobne wrażenia mieli tylko w Pradze.Piękny jest ten nasz odrestaurowany Przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:13 Virtualnie było podczas mojego spaceru po trasie wyciągu narciarskiego. Ziemia ze zbocza się nie osuwała, a nad świeżo posianą trawką unosiły się Modraszki, o których BBC kęciła film w czasie gdy wyciąg był jeszcze w fazie pomysłu kilku osób znanych na forum z imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
maxenmilian Re: Wirtu@lny Przemyśl 06.06.06, 15:13 Dzisiaj w Empiku na Franciszkańskiej jest premiera książki Jerzego Pilcha. Ktoś będzie ? Dodam żę książki będzie podpisywał sam Pilch !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:35 Ja jak zawsze będę. Nigdy nie przepuszczam okazji na spotkanie z autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 16:24 Pilch jak Pilch, ale klimat Empiku przy Franciszkańskiej to dopiero gratka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:13 Ja też byłem. Dobrze że było miejsce na parkingu pod Rybim Placem, po spotkaniu zrobiłem w nim zakupy - w Lidlu na II piętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:33 Nareszcie ruszyła budowa marketu Saturn przy Sportowej (w miejscu gdzie był bazar, teraz Bakończyce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: 80.51.255.* 06.06.06, 17:07 Ale to był wspanialy dzien!! Rano wybralem sie na przejażdzke dorożka po miescie spod Hotelu Royal obok dworca glownego. Przejechalismy swobodnie po centrum miasta bo od niedawna jest maly tlok bo ta obwodnice juz uruchomili. Bardzo jej sie podobaly te kamieniczki stylowe ktore zostaly wybudowane w tuz obok ul. Jagiellonskiej a po za tym bardzo sobie chwalila odnowione kamieniczki przy Slowackiego i Jagiellonskiej. Przed poludniem wybralismy sie do galerii na ul. Monte Cassino szynobusem z odnowionej stalcji na zasaniu. Po poludniu zabralem ja do Filharmonii na Bakonczycach bo przeciez byl dzis koncert glowny festiwalu. Grala orkiestra smyczkowa z Wiednia ta sama co gra zawsze na sylwestra w tym pieknym miescie. Po koncercie udalismy sie na kolacje do restauracji *****. Ale to byl wspanialy dzien jutro zamierzamy sie wybrac na rajd po odnowionych fortach albo wybierzemy sie do Birczy kolejka waskotorowa z dworca glownego tak pieknie odnowionego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Virtu@lny Przemyśl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:30 Z lotniska, koło Przemyśla przyjazd komfortowy, zakręty i podjazdy na podgórskiej drodze szybkiego ruchu, nie są już karkołomne. W zaciszu hotelowego pokoju korzystam z bezpłatnego internetu. No i na forum przemyskim internetowy rejestr ciekawych, odnowionych pięknych miejsc w Przemyślu i okolicach. Potem wycieczki rowerowymi trasami, wypad do Parku Turnickiego, szynobusem do Lwowa....... a na zakończenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: 80.51.255.* 06.06.06, 17:33 W temacie wyzej chodzi o moja dziwczyne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bialy82 Re: Wirtu@lny Przemyśl 06.06.06, 20:37 no i właśnie po tych wszystkich inwestycjach rząd doszedł do wniosku że w 2007 r. Przemyśl zostanie nową stolicą Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.chello.pl 07.06.06, 02:07 Zwłaszcza, że pociągiem InterCity Express (ICE) jedzie się z Warszawy niecałe trzy godziny. Ze względu na wielość szybkich połączeń kolejowych z wszystkimi ważniejszymi miastami kraju, podprzemyskie lotnisko przeżywa kryzys i zarabia jedynie na połączeniach międzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.lns2-c12.dsl.pol.co.uk 07.06.06, 12:04 Chcialem troche "pobujac" sie na bezrobociu.Pani z Urzedu Pracy dala mi jednak skierowanie i powiedziala,ze musze isc do roboty bo inaczej strace zasilek. Jacys Koreanczycy czy Japonce otworzyli kolejna fabryke i szukaja 800 globow zeby na nich zapieprzali. Nie bede robil za glupie 3tys zl u jakiegos skosnookiego. Czy ktos wie jak mozna wymigac sie od tego skierowania, zeby nie stracic prawa do zasilku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szary Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.mcon.pl 08.06.06, 14:47 Należy miec jakikolwiek surogat mózgu.A u Ciebie nawet tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Wirtu@lny Przemyśl IP: *.lns2-c12.dsl.pol.co.uk 08.06.06, 15:52 Mozg mam - dlatego nie bede zapieprzal u japonca z 3 tys zl. Lepiej jest na "kuroniowce".Kasy tylko niewiele mniej i ma sie czas, zeby skorzystac z Akwaparku (fajne laski tam chodza-ta nowa Miss Polonia tez) albo szybka koleja (tylko 50 min)wyskoczyc na "party" do Lwowa. Sprzedam tam troche fajek, wiec bedzie chajc na niezla balange.Poza tym te azjatyckie fabryki zatruwaja powietrze w Przemyslu- nie uwazasz? Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
minister_dyzma MZK tnie kursy na lato 21.06.06, 21:45 Wakacyjny rozkład jazdy MZK będzie obowiązywał od 26 czerwca do końca sierpnia. Letnie cięcia kursów dotkną wszystkie miejskie linie autobusowe. W tym okresie po mieście nie będą kurosować żadne autobusy MZK. Dzięki temu przemyskie MZK oszczędzi 300 tys zł na paliwie. Od tego roku okres wakacji będzie "Świętem pieszego pasażera", w taki sposób MZK chce podziękować swoim wiernym pasażerom, którzy - czy to zima, czy wichura wyrywająca drzewa - stoją na przystankach bez wiat i czekają na punktualnie opóźniony autobus. Odpowiedz Link Zgłoś