kama.x4 07.07.06, 20:02 witam, poszukuje informacji na temat koncertów (głównie punk) w Przemyślu i okolicy. Jeśli ktoś by mógł udzielić mi informacji na temat jakiegoś koncertu byłabym bardzo wdzięczna. Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Biskup Re: koncerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:39 zwariowałaś? Przeciez to miasto stoi klerem. Oni rzadza i dzielą. Punk to tylko w Jarocinie. reaktywacja, ale super skład w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
kama.x4 Re: koncerty 09.07.06, 11:29 to że miastem rządzi kler to inna sprawa... Ja jestem z Jarosławia a tu jest dużo gorzej. U was przynajmniej na juwenalia jest coś ciekawego (w tym roku zabili mi żółwia, w tamtym KSU) dlatego to miasto ma jeszcze jakąś szanse... bo Jarosław jest już skończony pod tym względem. Taka jest smutna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: or Re: koncerty IP: 83.19.248.* 09.07.06, 11:38 > w tym roku zabili mi żółwia oj, to straaaasznie musiało wyglądać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kama.x4 Re: koncerty 09.07.06, 21:18 czemu strasznie? pogo było fajne a muzyka troche nie mój klimat ale nawet dobrze wypadli. Atmosfera była zajebista i o to chodzi. Ale nikt nie zastąpi KSU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biskup Re: koncerty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:13 koncert Zabili mi żółwia był swietny, ale nie dla zgredów Odpowiedz Link Zgłoś
n0rek Re: koncerty 10.07.06, 09:22 ta... folklorystyczne zespoly z jeszcze lepsza nazwa;] Odpowiedz Link Zgłoś
kama.x4 Re: koncerty 10.07.06, 10:50 > ta... folklorystyczne zespoly z jeszcze lepsza nazwa;] co chcesz od żółwi? jak na to miasto to uważam że było spoko i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś