fazi 14.02.03, 00:33 mój Całkiem Mały Miś skończy 2 latka. Urodził się 14 lutego, więc podrywa wszystkie dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angaben Re: Za 3 minuty 14.02.03, 00:50 fazi^ napisał: > mój Całkiem Mały Miś skończy 2 latka. > Urodził się 14 lutego, więc podrywa wszystkie dziewczyny. no popatrz! a data się nie zgadza ! Jak zwykle zresztą...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Za 3 minuty 14.02.03, 00:59 No widzisz, jak to czasem można się pomylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brachu^ Re: Za 3 minuty IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.02.03, 09:05 Witaj fazi^. Widzę że znowu masz "ogon".Tym razem znana Ci osoba wyciągneła kolej nick z rękawa.W rankingu opluwaczy chyba jest widoczny. Kolejna metamorfoza zajeła mu(jej) 17 minut by uruchomić swoją produkcję w innym wątku jako gadu-gadu2. Miałeś trochę spokoju na forum ale szczęście nie zawsze trwa wiecznie. Jeżeli spotkasz na swjej drodze na@uczyciela,sebiego,ck-nieustannego,sąsiada, czy też Mistycusa nie mówiąc o angabenie,to pamiętaj również o desce_klozetowej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
austinpowers Re: Za 3 minuty 14.02.03, 09:12 buziaki dla misia, mój jest starszy o 3 m-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Za 3 minuty 14.02.03, 10:22 buziaki dla wszystkich Małych Misiów, a dla Całkiem Małego Misia faziego^ - gwiazdki z nieba :) Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Za 3 minuty 14.02.03, 13:27 A pamiętacie takie lokalne(?) powiedzenie: "Wielki rośnij!" Ileż ja się tego nasłuchałem w dzieciństwie. Jak jakiś "szkut" zrobił coś pożytecznego, albo dobrego, czy też zabawnego, to - z rozmaitą intonacją - niemal zawsze słyszał od starszych: "Wielki rośnij!" He, he... mój też to dziś rano usłyszał. Dziękuję, w imieniu Całkiem Małego Misia. Bo on jeszcze nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
austinpowers Re: Za 3 minuty 14.02.03, 13:47 fazi^ napisał: > Dziękuję, w imieniu Całkiem Małego Misia. Bo on jeszcze nie potrafi. No co ty fazi^, poprostu daj mu klawiaturę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Za 3 minuty 14.02.03, 17:23 Mały miś do lasu chciał już iść - Twój nie wyrywał się???? Odpowiedz Link Zgłoś