Dodaj do ulubionych

Pijany strażnik miejski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 22:06
www.pressmedia.com.pl/sn/01.pdf
Pijany strażnik spowodował kolizję miał 2 promile alkoholu
Obserwuj wątek
    • Gość: Demon1903 Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:33
      Ten to miał pecha...Na całą liczbę "czarnuchów" co najmniej ze 20% lubi łyknąć i
      dopiero wypadek ujawnia ich skłonności. W przypadku tego, gdyby nie wypadek, nic
      by nie było. Standart codzienny. Ciekawe jak zareaguje Prezio? Ale ma "orzech do
      zgryzienia". Tego zatuszować nie można.
      • Gość: xxx Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:00
        Prezio wyraził ubolewanie na łamach gazety super nowosci że taki incydent mial
        miejsce ale trzeba powiedzieć sobie cos innego gdzie jest kadra dowódcza skoro
        taki człowiek jechał na służbę na nocną zmianę.On ma przestrzegać prawa a co
        robi łamie je sam.Komendant uznałże nie ma sprawy bo człowiek zwolnil się z
        pracy. CO do tych 20% masz rację.
        • Gość: d Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:18
          Wiem że mam rację co do tych 20%. Ale wiem też gdzie ci panowie nocują w czasie
          nocnej zmiany jak i też spożywaja przy okazji alkoholik "różnej maści" w
          samochodzie służbowym. Wiem to z tąd, że chodzę nocami z psem na spacer i
          przypadkowo to odkryłem. Ale cóż tak samo jak pisałem o melinie na Grodzkiej nad
          siedziba Straży Miejskiej tak tez jak bym napisał o tym do Prezydenta, :) to tak
          jak by ... Zreszta wolę się nie wypowiadać. Jedno jest pewne! Ręka rękę myje!
          • Gość: JP II Re: Pijany strażnik miejski IP: *.mcon.pl 12.09.06, 22:34
            A ile, jak,czym i gdzie płacą przyłapane np.na handlu papierosami Ukrainki?...
            • Gość: Demon1903 Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:51
              Ukrainki jak i Ukraińcy nie muszą byc "złapani"! Mam dowody! Oni płacą regulerny
              haracz raz na miesiąc by spokojnie handlować fajkami spirytusem. Po co gadka....
              • Gość: nieżyt Re: Pijany strażnik miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:04
                Demon,dowody pod pachę i na Waygarta!
              • Gość: Dra Re: Pijany strażnik miejski IP: *.ptvk.pl 13.09.06, 17:49
                Demon, poraz kolejny masz dowody? To je podaj na łamach.
                • Gość: Demon1903 Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:17
                  Dowody to dowody i nie szasta sie nimi ale przytrzymuje na "daną chwilę" :)
                  Wszystko się może w zyciu przydać... Nigdy nic nie wiadomo. Raz rządzi jedna
                  opcja a raz druga. Najlepiej odczekać.
                  • Gość: Dra Re: Pijany strażnik miejski IP: *.ptvk.pl 14.09.06, 08:30
                    Nie szastasz dowodami, ale ciągle o nich mówisz. Bo ich nie masz, a "fakty" znasz z pogłosek.
                    • Gość: nieżyt Re: Pijany strażnik miejski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 09:03
                      W tym wszystkim najbardziej poszkodowanym został koń.
                      Nie dość,że wiózł trzech kowbojów,tojeszcze mu zad zdemolowł strażnik jeden!
                      Swoją drogą konisko jakieś odblaski przynajmniej mieć powinno!
                      • Gość: Demon1903 Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 14:33
                        Na forum gdzie "przesiaduje" połowa urzędników z UM i innych tego typu nie
                        operuje sie jakimi kolwiek dowodami, gdyż mogą one zostać wykorzystane przez
                        mocodawców w/w. Nikt nie jest taki głupi. Poczekamy zobaczymy kto ma rację...
                        • Gość: AFICIO Re: Pijany strażnik miejski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 17:26
                          Właściwie tak...Ale co do strażnika to raczej "ktoś" go chroni i to na polecenie
                          Chomy. Wywiera nacisk na prokuratorka by nie zezwolił na upublicznienie twarzy i
                          nazwiska. Ale co to da lub dało? Nic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka