Dodaj do ulubionych

Nowy nabytek PISu??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:30
Czy to prawda, czy jedynie plotka że Andrzej Zapałowski jest już w PISie?
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:39
      Jeżeli to prawda to taki człowiek dla "stołka" jest gotowy i wiarę zmienić...
      • Gość: kola Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:43
        Zapałowski jest eurodeputowanym zarabia niezłą kasę i ma przed sobą pewne
        cztery lata policzcie 12*8000 euro*48 miesiecy nie trzeba mu PiSU.
        • Gość: Demon1903 Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:48
          Trzeba czy też nie to nie ważne. I tak nie znamy co w nim "w środku" siedzi.
          Narazie zajmujemy sie plotką. A tak na marginesie, ten kto ma chce jeszcze więcej...
          • Gość: Dra Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.ptvk.pl 20.09.06, 23:39
            Ale Zapałowski to fajny gość i ma coś we łbie. Od Giertycha odsunął się jakiś czas temu, a teraz pewnie nie ma wyjścia i musi zmienić opcję. Choć szkoda, że akurat na tą. Mam nadzieję, że to jednak jest plotka
            • Gość: JP II Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.mcon.pl 21.09.06, 02:25
              Owszem, niegłupi facet, ale pamiętam jak mało mnie nie pobił, gdy był w KPN, a
              ja mówiłem mu - Zmień pan sobie idola, bo ten ksywa "Lech" (Moczulski, jego mać)
              za 1500 złotych w latach 70. kapował do bezpieki. - Jeśliby AZ chciał do PiS,to
              po pierwsze - byłby kamikadze, bo to partyjka schodząca,a po drugie - też
              musiałby bardzo uważać, żeby się przypadkiem źle nie podczepił ...
    • Gość: God Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:16
      Prawda! Zapałowski, któremu Koński Łeb nie dał pełnomocnictw w Lidze Polskich
      Rodzin, powołał do bytu tzw. Ligę Podkarpacką. Próbował stworzyć własną listę
      wyborczą w mieście i powiecie. Dookoptował do niej nawet Zygmunta Majgiera z
      niedobitkami z ROP w liczbie 7 osób (słownie siedmiu). Niestety wyszło z tego
      wielkie guano i Andrzejek sprzedał swoich ludzi na listy PiS. A teraz uwaga!!!
      W ten sposób na liście PiS znalazł się nieprzejednany wróg Chomy i
      Lewandowskiego radny Rafał Oleszek!!!!Tak, tak!!! Zygmunta M.zaś przemyskie PiS-
      ury nie strawiły i chłop miota się po całym mieście, gdzie by sie tu
      zahaczyć.Podobno (O Matko Boska!!!) dzwonił nawet do platformersów. Zapałowski
      jeszcze szczerzy stępione kły i straszy Chomę, że wystawi starostę Bajdę jako
      kandydata na prezydenta miasta Przemyśla. Jak to mawiał mój stary znajomy:
      " zabawa starych ch.... w Indian."
      • Gość: kola Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:22
        Nie wiem czy to z woźnicą Majgierem to prawda dzisiaj widziałem jak Oleszek i
        Majgier wychodzili zrazem z budynku starostwa gdzie mieści się biuro komisarza
        wyborczego a do poniedziałku rejestruje sie komitety wyborcze.
      • Gość: Dra Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.ptvk.pl 21.09.06, 22:45
        Jak się RAPAPO obudzi to twój post zniknie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka