Gość: karambuk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 12:46 gdzie w Przemyślu mozna oddać parasol do naprawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Re: Gdzie naprawić parasol 21.09.06, 14:53 W obecnych czasach, gdy parasol kosztuje 5zł parasoli się nie naprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karambuk Re: Gdzie naprawić parasol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 20:20 Ty Rychu może masz za pięć złoty - jednorazowy:-) Ja posiadam droższy, a poza tym ma dla mnie dużą wartośc, otrzymałem go w prezencie:-) Dlatego chciałbym go naprawić. A za "5 zł" dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Gdzie naprawić parasol 23.09.06, 14:37 Moja "filozofia" kupowania (nie tylko parasoli) jest taka: albo kupuję coś taniego, np. parasol za 5zł i gdy on zepsuje się to za nim nie płaczę i nie szukam parasolnika, albo kupuję coś drogiego, bardzo dobrej jakości, coś co posłuży dłużej i nie zepsuje się szybko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karambuk Re: Gdzie naprawić parasol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:03 to ciesze się Rychu, że masz własna filozofię. Widziałęm zeszłej zimy Twoich uczniów... boso chodzili....:-( Co do parasola to powidziałem Ci, że otrzymałem go w prezencie. A Ty tylko o swojej filozofii. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Gdzie naprawić parasol 25.09.06, 18:27 Napisałem, że mam "filozofię", a nie filozofię. Nie znam żadnych "moich uczniów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: Gdzie naprawić parasol IP: *.brnt.cable.ntl.com 15.09.07, 03:24 Fajna, zeszloroczna dyskusja, ze tez ja przegapilem... Odpowiedz Link Zgłoś