Gość: bibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:39 baczyk -proszę o opinię i własne wnioski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krist Re: baczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:48 1 uwaga jest taka żebyś nazwiska pisał z dużej litery bo tego kultura osobista wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:05 Osoba musi zasłużyć sobie na dużą literę przy swoim nazwisku. baczyk nie jest tego warty.Co za różnica czy gnój napiszemy tak czy TAK - GNÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:10 krist - czytaj tekst może coś zrozumiesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Re: baczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:27 bibi - ty się chyba nawet ruskiej mafii nie boisz skoro takie teksty wypisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:44 ruska mafia to fantazja - nawet baczyk (z małej litery ) nie może za bardzo skakać - ale chętnie stanę z nim twarzą w twarrz. W interesach opiera się na na doradcach, którzy nie nie mają pojęcia o ty co robią - {{{są bardzo, bardzo, zastraszeni.....}}} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:50 W sumie to nie moja sprawa, znam gościa troche, interesów z nim nie robie chociaż kiedyś zdarzało sie i od tej strony same pozytywne doświadczenia. Facet jest jednym z najbardziej obrotnych i dynamicznych biznesmenów w Przemyślu, firme zaczynał od żuka i wynajętego magazynu z mlekiem i serem a do czego doszedł wszyscy widzą. I wielu doradców przy tym nie potrzebował a czy byli kiepscy: pokaż mi lepsza firme w tej branży w okolicy. I może dlatego (i ponieważ nie kryje sie z tym że jest Ukraińcem) niektórych to boli. Natomiast takie internetowe mendy jak "bibi" muszą sie najwyrazniej wyszczekać zamiast przejść sie do Piotrusia Pana i wygarnąć co im na wątrobie leży. Zaczynasz gościu tamat jakbyś Baczyka nie znał a potem wychodzi że znasz i masz swoją b. negatywna opinie. Masz odwage mieszać kogoś z błotem to sie chociaż przedstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: baczyk IP: *.chello.pl 20.12.06, 20:37 Dokładnie, jak to jest że tak łatwo się miesza ludzi z błotem - po nazwisku, równocześnie całkowicie anonimowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 20:49 bibi: mówisz że prowadzisz firme i Baczyk naciął cie na kilkadziesiat tysiecy, czy to czasem nie chodzi o budowe pawilonu na Rycerskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanalia Re: baczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:12 Mały biznesmen - mały złodziej. Duży biznesmen - duży złodziej. Pokaż uczciwego złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:20 A myslicie ze kto blokuje budowe hipermarketów w P-ślu jak nie Pan B. Tępy Cwaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: baczyk IP: *.mcon.pl 20.12.06, 21:33 Jesli istotnie blokuje, to musi mieć jakieś bardzo mocne argumenty w ręku.Nawet nie chcę myśleć, jakie to mogą być kwity, bo znowu się narażę temu i owemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roxy Re: baczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:33 Co masz na myśli pisząc temu i owemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: baczyk IP: *.sdb.przemysl.pl 20.12.06, 23:52 szanowny JP nie obawiaj się myślenia,musisz próbowac,może Ci w końcu wyjdzie.trzymam za Ciebie kciuki. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: baczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 09:17 tak jest niestety prawda nasze przemyskie lobby nie pozwala na powstanie hiperku w mieście.Pewnie opłacaj oni szereg osób w magi... . Odpowiedz Link Zgłoś
darino nazwisko ZAWSZE z dużej litery 21.12.06, 09:17 Bardzo obrotny gość, wielu konkurentom to na pewno przeszkadza. Ale czy jest aż tak potężny, aby blokować budowę marketów w Przemyślu - nie sądzę. Blokada to dzieło wszystkich kupców przemyskich. Właśnie, czy w obecnej Radzie Miasta to lobby jest równie silne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: nazwisko ZAWSZE z dużej litery IP: *.chello.pl 21.12.06, 12:31 Przemyśl to ciemna masa atomowa, jeśli ktoś wypłynie na powierzchnię, to zaraz pojawiają się setki rąk, by ściągnąć na dno. Forumowicz pokrzywdzony, oszukany przez złego właściciela dochodzi praw na forum, pisząc paszkwile, używając czyjegoś nazwiska, a równocześnie pozostaje anonimowy. Jeden facet, właściciel hurtowni i kilku sklepów powstrzymuje wejście hipermarketu? To co to za miasto! Jeśli już coś powstrzymuje markety, to przede wszystkim brak planów zagospodarowania przestrzennego i LOBBY kupieckie. Lobby ma to do siebie, że nie składa się z jednej osoby. Aha, jeszcze jedno - ja bardzo lubię sklepy tego pana. Bo na tle Przemyśla to oni się wyróżniają na plus - obsługa uprzejma, wzorcowo czysto, wyremontowane wnętrza, niezły asortyment, świetne wędliny i pieczywo. Jak czytam takie wątki, to nie mogę się odpędzić od wrażenia, ze po pierwsze chodzi o zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega darina a u nas w Birczy powstał sklep Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:58 Nie wiem czy ich firma czy franczyza, ale jest to pierwszy sklep samoobslugowy z nizkimi cenami. Inne sklepy musialy sie dostosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: a u nas w Birczy powstał sklep Piotruś Pan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:59 a ja już wolę wspierać francuski lub niemiecki biznes ( hipermarkety) niż dać zarabiać bolszewikowi , pan B to wyzyskiwacz, oczywiście tylko jednej nacji, kadrę kierowniczą w tej firmie stanowią tylko kabany a Polacy są gnębieni i wyzyskiwani, walą mi wasze politycznie poprawne wypowiedzi pseudo intelektualiści typu kariera od pucybuta do milionera każdy logicznie myślący domyśla się co jest przyczyną tak wspaniałej formy tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś