fazi 06.04.03, 10:50 tu z grypsem zostalim. Wszyscy wystraszeni?, śpią o tej porze?, czy jak...? Może to i dobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelshidetheirfaces Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 10:57 I Paliwo też ucichł? i Rychu też? Dobrze że choć gryps i fazi się obudzili. Choć nie spodziewałam się, że misie zbudziły się już ze snu zimowego. Jak to jest, Fazi - misiaczku złoty? Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:00 Jestem tu tylko jednym okiem. Drugie jeszcze drzemie. O...10800... Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:07 Czy nie za dużo wagi do materii przywiązujesz..., 10800...? Otwórz oba oczka, rozejrzyj się! Kiedy będziesz już gotów, powiesz mi co zobaczyłeś. Poczekam... jak ta sierota... Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:12 Na razie to i to jedno otwarte samo mi się zamyka. Jak to misiom w zimie. Niewiele zatem zobaczę w najbliższym czasie. A przy okazji: powiedz mi sierotko, czy jesteś blondynką? Przez zamknięte oczka nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:20 Jestem...., jestem.... choć mogę być jaką zechcesz... Odpowiada? Nie powiesz raczej, że nie lubisz blondynek... Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:25 Uwielbiam blondynki! Ale tylko te inteligentne! Jak dla mnie możesz przefarbować się na brunetkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: Rychu zyje !!! IP: *.visp.energis.pl 06.04.03, 13:20 rychu wiecznie żywy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: Rychu zyje !!! 06.04.03, 13:58 a o mnie zapomnieliście? ;) jeszcze dycham.... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: .... 07.04.03, 18:29 pewnie nie usłyszeli tego słabiutkiego sapania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: .... IP: *.visp.energis.pl 07.04.03, 18:38 zmyliła mnie osobiście aktywność na forum: a to dzień dobry, a to dobranoc.....ale rozumiem- u nas też spadł śnieg...... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: .... 08.04.03, 12:27 no grypsio... pojechałeś... ;) czas się poprawić... tylko powtarzaj mi regularnie - oddychać... żeby z rytmu nie wypaść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: .... IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:45 Taaaaaaaak! Jest! Zrobi się....:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy sierotki z przemysla 09.04.03, 18:10 fazi napisał: > tu z grypsem zostalim. > > Wszyscy wystraszeni?, śpią o tej porze?, czy jak...? > > Może to i dobrze.... ja wam moge maloletnie obsmarkane sierotki pomoc zastapic rodzine! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:13 gofa napisała: > Romuś, ruszyłeś jak burza... ;) kurna burza wiosenna z piorunami! pierwsza laska do rzeczy! caluski sloneczko! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:15 takie komplementy romuś... no no.. spłoniłam się jak łania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:16 gofa napisała: > takie komplementy romuś... no no.. spłoniłam się jak łania ;) ja tez sie ponsowy zawsze robie i grzebie renkami w kieszonkach jak mi sie jakas panna podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:17 to Ty swój chłopak jesteś Romuś... ino w kieszeniach nie grzeb, bo dziury się zrobią! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:20 gofa napisała: > to Ty swój chłopak jesteś Romuś... > ino w kieszeniach nie grzeb, bo dziury się zrobią! ;) mamusia zalata nitkom, sie nie martw!! lubie portki takie szerokie z krokiem kolo kolan bo wtedy kuuulowo wygladam. Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: ;) 09.04.03, 18:23 gofa napisała: > eeee... to rewelka, a gel na fryz kładziesz? klade, jasne. Tak mi troche grzywka wtedy od pionu odstaje panny na to lecom jak muchy na lep! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: ;) 09.04.03, 18:25 a kurtke liwajsa masz? a dziubek na kapturku też? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 09.04.03, 18:48 ...a tatusia co potrafi taki fajny dziubek zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: ;) 09.04.03, 19:24 gofa napisała: > a kurtke liwajsa masz? a dziubek na kapturku też? ;) Nie lewajsa tylko Levisa. Pisac sie naucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 09.04.03, 19:33 Gofa napisała fonetycznie........("DZień Świra" - Cię zauroczył Gofciu?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:03 ....sie wie....też się widziało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:22 .....ale tylko raz Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:24 Gość portalu: gryps napisał(a): > .....ale tylko raz a co wy tak gadacie jakbysie jakalami byli malomownymi? zdania zlozonego nie umiecie zlozyc do kupy i napisac? he? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:36 no wiesz Romciu, Twoja elokwencja nas powaliła.... Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:43 gofa napisała: > no wiesz Romciu, Twoja elokwencja nas powaliła.... ten sie smieje kto sie parska smiechem na koncu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:36 bo my się porozumiewamy intuicyjnie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:42 Gość portalu: gryps napisał(a): > bo my się porozumiewamy intuicyjnie :):):) intuicje to majom Baby! wstydz sie gryps! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:44 Romuś... a pewnie, że baby majom intuicję, zazdrosniku jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:46 gofa napisała: > Romuś... a pewnie, że baby majom intuicję, zazdrosniku jeden! ale za to baby nie majom hromosomu Y! hi! he! i zaplemnikow tesz im brak! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:48 oj Romuś Romuś... chcesz tera chłopa do baby równać, co? żadnom miarkom się nie uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:51 gofa napisała: > oj Romuś Romuś... chcesz tera chłopa do baby równać, co? żadnom miarkom się > nie uda ;) ja chlopa do baby to mierze tylko swietom miarkom milosci! bo jak jusz mowilem to ja wierze smiertelnie w milosc po sam grop ze powtorze! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:55 no ... Romuś... miłość to podstawa... ale że się czepiam szczegółów... to po czyj grób? jego czy jej? Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:57 gofa napisała: > no ... Romuś... miłość to podstawa... ale że się czepiam szczegółów... to po > czyj grób? jego czy jej? jak ona mnie zdradzi to po grop tego, z ktorym sie ona pusci szmata jedna wywloka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:58 ja mam intuicję bo jestem spod znaku Ryby (a baby Romanie mają czasem plemniki) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:01 Gość portalu: gryps napisał(a): > ja mam intuicję bo jestem spod znaku Ryby (a baby Romanie mają czasem plemniki) he! he! wiem ze czasami majom ale ich dlugo nie pszechowujom bo one zaraz zdychajom z glodu chlodu u bab! no moze czasami jeden dluzej pozyje! he! he! ale rzadko! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:03 Romuś, a Ty skąd? sroce żeś spod ogona wypadł, że takie głupstwa gadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:06 niechybnie jest to wynik przeżycia jednago co nie umarł był z głodu i chłodu Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:08 no Romuś, byłeś farciarzem, najszybszym w grupie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:12 i tak już mu pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:12 gofa napisała: > no Romuś, byłeś farciarzem, najszybszym w grupie... Roman z Trzcinicy zawsze de best! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:12 Gość portalu: gryps napisał(a): > niechybnie jest to wynik przeżycia jednago co nie umarł był z głodu i chłodu swienta prawda! przezywa najmocniejszy! i dlatego jestem Ja! Romek z Trzcinicy! ja powstalem z najwiekszego zaplemnika mojego ojca! Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:11 gofa napisała: > Romuś, a Ty skąd? sroce żeś spod ogona wypadł, że takie głupstwa gadasz? zadne glupoty! plemnik u baby zyje conajwyzej siedem bozych dni potem zdycha z glodu chlodu nieboraczek! Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:12 Romuś, takie głupoty gadasz, jak zdycha to Ty skąd jesteś? w kapuście znaleziony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:23 on coś pamięta z życia przedpłodowego Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:24 a to pamiętliwa bestia, no no... taki jakiś podejrzany mi się wydawał, teraz już wiem dlaczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 12.04.03, 16:50 Gość portalu: gryps napisał(a): > on coś pamięta z życia przedpłodowego pamientam jak pszez mgle i cos mi swita.Tylko zabij mnie glino a nie wiem co pszypomniec se nie potrafie. Ale podobno jak czlowiek umiera to sie mu wszystko nagle przypomia staje jak zywe pszed oczami i co dobre i co zle bylo. Kaca mam od wczoraj a mleka skislego brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 16:55 skacowani wszystkich krajów łączcie się!!!!!......niestety z przyczyn ode mnie niezależnych także mam kacora piwowego Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: do grypsa i goffy! 12.04.03, 23:54 romek_z_trzcinicy napisał: > Gość portalu: gryps napisał(a): > > > on coś pamięta z życia przedpłodowego > > pamientam jak pszez mgle i cos mi swita.Tylko zabij mnie glino a nie wiem co > pszypomniec se nie potrafie. > Ale podobno jak czlowiek umiera to sie mu wszystko nagle przypomia staje jak > zywe pszed oczami i co dobre i co zle bylo. > Kaca mam od wczoraj a mleka skislego brakuje. Bestio romek...! gofa tak cię przekręci, że wszystko sobie przypomnisz a wtedy nawet śmierć Ci nie pomoże, wiem to ona jest wrożką od tych czarnych, hehehe zapamietaj sobie , a Wiesia niech tez uważa bo jakiegoś kolca z dalca może dostać... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do grypsa i goffy! 13.04.03, 00:48 ooo... czarno widzę, czarno widzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 01:38 a jak można widzieć w nocy?........podobno wszystkie koty są wtedy czarne czy cuś koło tego Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: do grypsa i goffy! 13.04.03, 20:59 tak wszystkie czarne, a szczególnie te które przebiegaja drogę i to nie tylko w nocy :) kici, kici!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 14.04.03, 19:19 ja się znam na czarownicach, jakoś same takie mi się w życiu trafiają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 14.04.03, 19:28 dlatego podoba mi się sredniowiecze....ech to były czasy.....niesprzyjajace dla czarownic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 18:59 fakt......i tak materiał genetyczny błaznów ocalał, a czarownic nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 19:07 dzięki błaznom oczywiście....... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: ;) 15.04.03, 19:10 hahaha.... wiesz grypsio o co mi chodzi, ale tak manewrujesz, żeby na Twoje wyszło ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 19:17 chłe,chłe,chłe....dalibóg rozszyfrowany zostałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 19:55 to geny wook, geny w tobie grają:):):) Odpowiedz Link Zgłoś