Dodaj do ulubionych

Jak te sieroty...

06.04.03, 10:50
tu z grypsem zostalim.

Wszyscy wystraszeni?, śpią o tej porze?, czy jak...?

Może to i dobrze....
Obserwuj wątek
    • angelshidetheirfaces Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 10:57
      I Paliwo też ucichł?

i Rychu też?

Dobrze że choć gryps i fazi się obudzili.
      Choć nie spodziewałam się, że misie zbudziły się już ze snu zimowego. Jak to
      jest, Fazi - misiaczku złoty?
      • fazi Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:00
        Jestem tu tylko jednym okiem. Drugie jeszcze drzemie.
        O...10800...
        • angelshidetheirfaces Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:07
          Czy nie za dużo wagi do materii przywiązujesz..., 10800...?

Otwórz oba oczka, rozejrzyj się!

Kiedy będziesz już gotów, powiesz mi co zobaczyłeś.
          Poczekam...
          jak ta sierota...
          • fazi Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:12
            Na razie to i to jedno otwarte samo mi się zamyka. Jak to misiom w zimie.
            Niewiele zatem zobaczę w najbliższym czasie.

A przy okazji: powiedz mi sierotko, czy jesteś blondynką? Przez zamknięte oczka
            nie widać.
            • angelshidetheirfaces Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:20
              Jestem...., jestem....

choć mogę być jaką zechcesz...
              Odpowiada?

Nie powiesz raczej, że nie lubisz blondynek...
              • fazi Re: Jak te sieroty... 06.04.03, 11:25
                Uwielbiam blondynki! Ale tylko te inteligentne!

Jak dla mnie możesz przefarbować się na brunetkę.
                • rychu_z_przemysla Rychu zyje !!! 06.04.03, 12:32

• Gość: gryps Re: Rychu zyje !!! IP: *.visp.energis.pl 06.04.03, 13:20
                    rychu wiecznie żywy :):):)
                    • gofa Re: Rychu zyje !!! 06.04.03, 13:58
                      a o mnie zapomnieliście? ;) jeszcze dycham....
                      • Gość: !!!!!!!!promilek q IP: *.ultimo.masq 06.04.03, 15:23
                        Nie dychasz ;P
                        • gofa Re: q 07.04.03, 10:39
                          faktycznie... ;)
                          • Gość: gryps Re: q IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 10:44
                            słabo dychasz
                            • gofa .... 07.04.03, 10:53
                              po czym wnioskujesz?
                              • wook Re: .... 07.04.03, 18:29
                                pewnie nie usłyszeli tego słabiutkiego sapania :)))
                                • Gość: gryps Re: .... IP: *.visp.energis.pl 07.04.03, 18:38
                                  zmyliła mnie osobiście aktywność na forum: a to dzień dobry, a to
                                  dobranoc.....ale rozumiem- u nas też spadł śnieg......
                                  • gofa Re: .... 08.04.03, 12:27
                                    no grypsio... pojechałeś... ;) czas się poprawić... tylko powtarzaj mi
                                    regularnie - oddychać... żeby z rytmu nie wypaść ;)
                                    • Gość: gryps Re: .... IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 12:45
                                      Taaaaaaaak! Jest! Zrobi się....:):):)
    • romek_z_trzcinicy sierotki z przemysla 09.04.03, 18:10
      fazi napisał:

> tu z grypsem zostalim.
      >
      > Wszyscy wystraszeni?, śpią o tej porze?, czy jak...?
      >
      > Może to i dobrze....

ja wam moge maloletnie obsmarkane sierotki pomoc zastapic rodzine!
      • gofa Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:11
        Romuś, ruszyłeś jak burza... ;)
        • romek_z_trzcinicy Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:13
          gofa napisała:

> Romuś, ruszyłeś jak burza... ;)

kurna burza wiosenna z piorunami! pierwsza laska do rzeczy! caluski sloneczko!
          • gofa Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:15
            takie komplementy romuś... no no.. spłoniłam się jak łania ;)
            • romek_z_trzcinicy Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:16
              gofa napisała:

> takie komplementy romuś... no no.. spłoniłam się jak łania ;)

ja tez sie ponsowy zawsze robie i grzebie renkami w kieszonkach jak mi sie
              jakas panna podoba!
              • gofa Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:17
                to Ty swój chłopak jesteś Romuś...
                ino w kieszeniach nie grzeb, bo dziury się zrobią! ;)
                • romek_z_trzcinicy Re: sierotki z przemysla 09.04.03, 18:20
                  gofa napisała:

> to Ty swój chłopak jesteś Romuś...
                  > ino w kieszeniach nie grzeb, bo dziury się zrobią! ;)

mamusia zalata nitkom, sie nie martw!! lubie portki takie szerokie z krokiem
                  kolo kolan bo wtedy kuuulowo wygladam.
                  • gofa ;) 09.04.03, 18:21
                    eeee... to rewelka, a gel na fryz kładziesz?
                    • romek_z_trzcinicy Re: ;) 09.04.03, 18:23
                      gofa napisała:

> eeee... to rewelka, a gel na fryz kładziesz?

klade, jasne. Tak mi troche grzywka wtedy od pionu odstaje panny na to lecom
                      jak muchy na lep!
                      • gofa Re: ;) 09.04.03, 18:25
                        a kurtke liwajsa masz? a dziubek na kapturku też? ;)
                        • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 09.04.03, 18:48
                          ...a tatusia co potrafi taki fajny dziubek zrobić?
                        • romek_z_trzcinicy Re: ;) 09.04.03, 19:24
                          gofa napisała:

> a kurtke liwajsa masz? a dziubek na kapturku też? ;)

Nie lewajsa tylko Levisa. Pisac sie naucz.
                          • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 09.04.03, 19:33
                            Gofa napisała fonetycznie........("DZień Świra" - Cię zauroczył Gofciu?)
                            • gofa Re: ;) 09.04.03, 21:38
                              się widziało parę razy ;)
                              • Gość: gryps Re: ;) IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:03
                                ....sie wie....też się widziało
                                • gofa Re: ;) 09.04.03, 23:13
                                  o dżizus, serio? ;)
                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:22
                                    .....ale tylko raz
                                    • gofa Re: ;) 09.04.03, 23:24
                                      eeee.... to cienko... ;)
                                    • romek_z_trzcinicy do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:24
                                      Gość portalu: gryps napisał(a):

> .....ale tylko raz

a co wy tak gadacie jakbysie jakalami byli malomownymi? zdania zlozonego nie
                                      umiecie zlozyc do kupy i napisac? he?
                                      • gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:36
                                        no wiesz Romciu, Twoja elokwencja nas powaliła....
                                        • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:43
                                          gofa napisała:

> no wiesz Romciu, Twoja elokwencja nas powaliła....

ten sie smieje kto sie parska smiechem na koncu!
                                      • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:36
                                        bo my się porozumiewamy intuicyjnie :):):)
                                        • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:42

> bo my się porozumiewamy intuicyjnie :):):)

intuicje to majom Baby! wstydz sie gryps!
                                          • gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:44
                                            Romuś... a pewnie, że baby majom intuicję, zazdrosniku jeden!
                                            • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:46
                                              gofa napisała:

> Romuś... a pewnie, że baby majom intuicję, zazdrosniku jeden!

ale za to baby nie majom hromosomu Y! hi! he!
                                              i zaplemnikow tesz im brak!
                                              • gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:48
                                                oj Romuś Romuś... chcesz tera chłopa do baby równać, co? żadnom miarkom się
                                                nie uda ;)
                                                • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:51
                                                  gofa napisała:

> oj Romuś Romuś... chcesz tera chłopa do baby równać, co? żadnom miarkom się
                                                  > nie uda ;)

ja chlopa do baby to mierze tylko swietom miarkom milosci! bo jak jusz mowilem
                                                  to ja wierze smiertelnie w milosc po sam grop ze powtorze!
                                                  • gofa Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:55
                                                    no ... Romuś... miłość to podstawa... ale że się czepiam szczegółów... to po
                                                    czyj grób? jego czy jej?
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 09.04.03, 23:57
                                                    gofa napisała:

> no ... Romuś... miłość to podstawa... ale że się czepiam szczegółów... to po
                                                    > czyj grób? jego czy jej?

jak ona mnie zdradzi to po grop tego, z ktorym sie ona pusci szmata jedna
                                                    wywloka!
                                                  • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 23:58
                                                    ja mam intuicję bo jestem spod znaku Ryby (a baby Romanie mają czasem plemniki)
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:01

> ja mam intuicję bo jestem spod znaku Ryby (a baby Romanie mają czasem
                                                    plemniki)

he! he! wiem ze czasami majom ale ich dlugo nie pszechowujom bo one zaraz
                                                    zdychajom z glodu chlodu u bab!
                                                    no moze czasami jeden dluzej pozyje! he! he! ale rzadko!
                                                  • gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:03
                                                    Romuś, a Ty skąd? sroce żeś spod ogona wypadł, że takie głupstwa gadasz?
                                                  • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:06
                                                    niechybnie jest to wynik przeżycia jednago co nie umarł był z głodu i chłodu
                                                  • gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:08
                                                    no Romuś, byłeś farciarzem, najszybszym w grupie...
                                                  • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:12
                                                    i tak już mu pozostało
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:12
                                                    gofa napisała:

> no Romuś, byłeś farciarzem, najszybszym w grupie...

Roman z Trzcinicy zawsze de best!
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:12

> niechybnie jest to wynik przeżycia jednago co nie umarł był z głodu i chłodu

swienta prawda! przezywa najmocniejszy! i dlatego jestem Ja! Romek z Trzcinicy!
                                                    ja powstalem z najwiekszego zaplemnika mojego ojca!
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:11
                                                    gofa napisała:

> Romuś, a Ty skąd? sroce żeś spod ogona wypadł, że takie głupstwa gadasz?

zadne glupoty! plemnik u baby zyje conajwyzej siedem bozych dni potem zdycha z
                                                    glodu chlodu nieboraczek!
                                                  • gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:12
                                                    Romuś, takie głupoty gadasz, jak zdycha to Ty skąd jesteś? w kapuście
                                                    znaleziony?
                                                  • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 00:23
                                                    on coś pamięta z życia przedpłodowego
                                                  • gofa Re: do grypsa i goffy! 10.04.03, 00:24
                                                    a to pamiętliwa bestia, no no... taki jakiś podejrzany mi się wydawał,
                                                    teraz już wiem dlaczego ;)
                                                  • romek_z_trzcinicy Re: do grypsa i goffy! 12.04.03, 16:50

> on coś pamięta z życia przedpłodowego

pamientam jak pszez mgle i cos mi swita.Tylko zabij mnie glino a nie wiem co
                                                    pszypomniec se nie potrafie.
                                                    Ale podobno jak czlowiek umiera to sie mu wszystko nagle przypomia staje jak
                                                    zywe pszed oczami i co dobre i co zle bylo.
                                                    Kaca mam od wczoraj a mleka skislego brakuje.
                                                  • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.visp.energis.pl 12.04.03, 16:55
                                                    skacowani wszystkich krajów łączcie się!!!!!......niestety z przyczyn ode mnie
                                                    niezależnych także mam kacora piwowego
                                                  • wook Re: do grypsa i goffy! 12.04.03, 23:54
                                                    romek_z_trzcinicy napisał:

> Gość portalu: gryps napisał(a):
                                                    >
                                                    > > on coś pamięta z życia przedpłodowego
                                                    >
                                                    > pamientam jak pszez mgle i cos mi swita.Tylko zabij mnie glino a nie wiem co
                                                    > pszypomniec se nie potrafie.
                                                    > Ale podobno jak czlowiek umiera to sie mu wszystko nagle przypomia staje jak
                                                    > zywe pszed oczami i co dobre i co zle bylo.
                                                    > Kaca mam od wczoraj a mleka skislego brakuje.

Bestio romek...! gofa tak cię przekręci, że wszystko sobie przypomnisz a wtedy
                                                    nawet śmierć Ci nie pomoże, wiem to ona jest wrożką od tych czarnych, hehehe
                                                    zapamietaj sobie , a Wiesia niech tez uważa bo jakiegoś kolca z dalca może
                                                    dostać...
                                                  • gofa Re: do grypsa i goffy! 13.04.03, 00:48
                                                    ooo... czarno widzę, czarno widzę ;)
                                                  • Gość: gryps Re: do grypsa i goffy! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 01:38
                                                    a jak można widzieć w nocy?........podobno wszystkie koty są wtedy czarne czy
                                                    cuś koło tego
                                                  • wook Re: do grypsa i goffy! 13.04.03, 20:59
                                                    tak wszystkie czarne, a szczególnie te które przebiegaja drogę i to nie tylko
                                                    w nocy :) kici, kici!!!!
                                                  • gofa ;) 14.04.03, 17:02
                                                    phi... na czarach się nie znacie ;)
                                                  • wook Re: ;) 14.04.03, 19:01
                                                    pewnie się nie znacie:)))
                                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 14.04.03, 19:19
                                                    ja się znam na czarownicach, jakoś same takie mi się w życiu trafiają
                                                  • gofa Re: ;) 14.04.03, 19:22
                                                    no... jakaś Cię zaczarowała, to pewne ;)
                                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 14.04.03, 19:28
                                                    dlatego podoba mi się sredniowiecze....ech to były czasy.....niesprzyjajace dla
                                                    czarownic
                                                  • gofa Re: ;) 15.04.03, 18:46
                                                    ale sprzyjały błaznom ;)
                                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 18:59
                                                    fakt......i tak materiał genetyczny błaznów ocalał, a czarownic nie
                                                  • gofa Re: ;) 15.04.03, 19:01
                                                    grypsio... ale dzięki komu... dzięki komu, no? ;)
                                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 19:07
                                                    dzięki błaznom oczywiście.......
                                                  • gofa Re: ;) 15.04.03, 19:10
                                                    hahaha.... wiesz grypsio o co mi chodzi,
                                                    ale tak manewrujesz, żeby na Twoje wyszło ;)
                                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 19:17
                                                    chłe,chłe,chłe....dalibóg rozszyfrowany zostałem
                                                  • wook Re: ;) 15.04.03, 19:51
                                                    masz czapulkę z dzwoneczkami????
                                                  • Gość: gryps Re: ;) IP: *.visp.energis.pl 15.04.03, 19:55
                                                    to geny wook, geny w tobie grają:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka