Dodaj do ulubionych

przystojni mężczyżni

IP: 83.19.253.* 24.03.07, 12:36
Dlaczego przystojni mężczyżni idą do seminarium,
i nie dadzą szczęścia żadnej kobiecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxj Re: przystojni mężczyżni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:43
      Po to żeby dać szczęście wielu parafiankom. Kidyś jeszcze parafie zamieszkiwały
      gosposie, teraz "siostrzenice"
    • Gość: Jeden taki... Re: przystojni mężczyżni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:59
      Może Bóg daje powałanie przystojnym,bo i Jemu się podobają?
      • jobrave Re: przystojni mężczyżni 24.03.07, 16:05
        Nie przesadzaj Renato, przecież ja nie poszedłem do seminarium.
        • Gość: rena Re: przystojni mężczyżni IP: 83.19.253.* 24.03.07, 16:53
          Ja uważam, że w Przemyślu jest mało przystojniaczków,
          chyba że się ukrywacie- jeżeli tak to szkoda bo miło by było
          popatrzeć i pomarzyć.
          • hermenegildo Re: przystojni mężczyżni 24.03.07, 17:01
            Uroda rzecz względna, chętnie bym podyskutował lecz niestety właśnie mam zmianę
            na dzwonnicy Notre Dame......
            • Gość: rena Re: przystojni mężczyżni IP: 83.19.253.* 24.03.07, 18:51
              zgadzam się z Hermenegildo, ze uroda rzecz względna ale trzeba mieć " to coś"
              aby zaciekawić drugą osobe.
              • hermenegildo Re: przystojni mężczyżni 24.03.07, 21:47
                przecież mamy:-)
                • Gość: starski To Rena IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 25.03.07, 00:13
                  Dear Rena
                  Ok so. Yes I am ugly, old, short (sort of), spotty, have halitosis and my major
                  hobby is campanology. But don’t let that stop you writing to me as you may be
                  surprised to learn that I am articulate(of sorts) have a reasonable job (sort
                  of)
                  I enjoy eating out and cooking. I am reasonably fit but bit bizarrely only.
                  I am good company. I have a penchant for Art and things, so, so don't bothered
                  tomuch about looks and you may find me a reasonable date(promise I won’t bore
                  you too much cos I am not into football or politics)and I am a gentleman and
                  would not expect to go dutch.
                  so write to me...I can send some pics if u want (which you can use
                  to scare away unwanted animals or old Ladies)
                  hope to hear from you soon?...given that I am deaf too that may be an
                  issue....what? What? What are waiting for eh? What can I do more to make u
                  write to me? Maybe u will find out your dreams come truth with me...
                  see ya
                  • jobrave Re: To Rena 25.03.07, 19:05
                    Ókoz edem Rena,

unapluk idesz óróm varós tub ujvanyady, tekem bere arazc bino etóm etem nepeś?
                    Tartasz bidó vag oremedesz, leptos furam tisofured kai babó: szoeplnok marós
                    apta eirek putak hiresz. Vuk nyghier adós Rena vim só; alak porek baszó? Nem,
                    koeno bumka piresz!!!
                    • Gość: Pikpok Re: To Jobrave msr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 19:25
                      Me visto con sencillez y me desvisto con alivio, y siempre uso lentes, salvo
                      cuando no los encuentro. Necesito de la soledad tanto como de la buena
                      compañía. Busco la luz interior cuya magia consiste en iluminar sin producir
                      sombras. Seduzco sin apuntar, beso con el corazón y mi niña interior juega en
                      libertad con sus pares. Y sonrío con frecuencia, siempre desde adentro: es mi
                      manera de expresar que no empuño armas porque no tengo miedo y no necesito
                      defenderme.
                      Amigos y familiares me aceptan y me quieren como soy, no sé si gracias a, o a
                      pesar de, mi sensibilidad, mi temperamento y mis alas. No doy consejos, me
                      limito a dar mi opinión. Modales suaves, espíritu inquieto, conciliadora y
                      reflexiva. Me fascina el conocimiento, la naturaleza y todas las expresiones
                      artísticas; la música toda, sin fronteras espaciales ni temporales; la poesía
                      de Neruda, Salinas, Benedetti y Serrat, y la que surge de mi propio manantial.
                      Lectora voraz, animal tipográfico según MacLuhan. En viaje desde siempre,
                      aunque me quede largas temporadas en mi rincón. Amaneceres, ocasos, tormentas y
                      arcoiris me asombran tanto como los disfruto, y los fotografío cada vez que
                      puedo. Me seduce la ternura, el humor y el ingenio más que la apostura y la
                      elegancia. Necesito compartir para multiplicar el goce, y sólo acepto competir
                      para crecer juntos, no para ganarle al otro. No me interesa domesticar a nadie
                      porque no admito ser domesticada. Atesoro caracoles, piedras y plantas. Y el
                      lado derecho de mi cerebro se impone¿ porque sí.
                      • hermenegildo Re: To Jobrave msr 25.03.07, 21:48
                        தாய்லாந்து என்று அழைக்கப்படும் தாய்லாந்து இராச்சியம் தென்கிழக்கு ஆசியாவிலுள்ள
                        ஒரு நாடாகும். பேங்காக் இதன் தலைநகராகும். [[தாய் (மொழி)]|'தாய்']] இங்கு
                        பேசப்படும் மொழியாகும். இங்குள்ள பெரும்பாலான மக்கள் பௌத்த மதத்தை
                        பின்பற்றுகின்றனர்
    • trocqi Re: przystojni mężczyżni 25.03.07, 23:22
      na litość boskom...
      • Gość: cfaniaczka Re: przystojni mężczyżni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 23:36
        trocqi - zgadzam się :))
        Weszłam i z ulgą wychodzę. Powietrzaaaaaaaa !!!!!!
        • Gość: Oiu UK Re: przystojni mężczyżni IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.03.07, 00:22
          Ile Wy macie lat??????????
          • Gość: Imac Re: przystojni mężczyżni IP: *.chello.pl 27.03.07, 01:42
            德国的国家元首是联邦总统,任期5年,由联邦大会 间接选举产生。联邦大会由联邦议院
            议员以及同样数目的各州代表组成,专门选举国家元首。总统的权利受到限制,其角色大部
            分是象征性的。

德国联邦议会由联邦议院 和联邦参议院 组成,两院一起组成了德国的立法机构。联邦议院
            现拥有598席,代表由直选或间接选举产生,任期4年,设有联邦议院议长,在国内外礼仪上
            享有仅次于联邦总统的第二高地位。联邦参议院拥有席,代表则来自16个联邦州,参议院议
            长 由州总理轮流担任,在国内外礼仪上享有第三高地位。

德国总理 虽然在国内外礼仪上仅享有第四高地位,却是德国联邦的政府首脑。总理往往是
            议会多数党的成员,由议会选举产生。联邦政府设副总理一人,目前由劳动与社会部长 兼
            任。现行的基本法 力图避免重蹈魏玛共和国的覆辙,规定了例如总理的间接产生、政党必
            需获得5%选票或3个直选席位才能进入议会、只有下院全体议员都同意继任者后才能免去总
            理、军队除救援外不许使用于国内事务等等。也正因为如此,到目前为止的历届德国政府都
            是联合内阁。此外,基本法中的1至20款(“人的尊严不可被侵犯”等)被看做是不许被更改的
            部分。德国联邦的宪法体制 由基本法、统一协议 以及其它国际协议组成,各州另外有自己
            的宪法,但受联邦宪法体制约束。

德国拥有一个分立的联邦司法系统,且违宪审查权采集中制,故设有联邦宪法法院、联邦最
            高行政法院、联邦最高普通法院以及对财政、劳工以及社会议题方面有管辖权的法院。又因
            为德国为欧洲共同体的成员,欧洲法院的判决对其有拘束性。,各州另外设有州宪法法院。
            公民在充分理由情况下可以通过行政诉讼撤销或废止政府行政的行政行为,通过宪法诉讼解
            除政府立法,通过欧洲法院确保欧体与欧盟条约适用的一致性,这样就确保了宪法解释的统
            一性、欧盟条约在全欧洲解释的统一性,并保护了公民的基本权利。
            • hermenegildo Re: przystojni mężczyżni 27.03.07, 02:19
              Bez przesady, tyle to na pewno nie mamy.......odpowiem tak:

الأحداث الجارية
              أحدث التغييرات
              أحدث التغييرات الأساسية
              تصفح
              المواضيع
              أبجدي
              بوابات
              صفحة عشوائية
              • Gość: starski Re: przystojni mężczyżni IP: *.cable.ubr04.croy.blueyonder.co.uk 27.03.07, 16:11
                a Rena milczy jak grob a tu tylu przystojnych i uczonych w pismie...
                • Gość: rena Re: przystojni mężczyżni IP: 83.19.253.* 27.03.07, 18:32
                  Witam
                  Jestem pod wrażeniem.
                  Ja poliglotką nie jestem,więc wszystkiego nie zrozumiałam.
                  Wyciągnęłam następujące wnioski:
                  w Przemyślu przystojniaczków jest mało,ale
                  mężczyzn
                  - wykształconych
                  - poliglotów
                  - sympatycznych
                  - dowcipnych
                  - wesołych
                  - pomysłowych
                  - tryskających energią i świeżością umysłu nawet po północy
                  jest dużo.
                  Podziwiam i życze sukcesów.

• Gość: rik Re: przystojni mężczyżni IP: 83.19.253.* 29.03.07, 08:01
                    W końcu nas ktoś docenił.
                    • Gość: tomcio Re: przystojni mężczyżni IP: 83.19.253.* 30.03.07, 16:06
                      aż chce się żyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka