Dodaj do ulubionych

Przemyślacy!!

IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:36
Wszyscy wyjechaliście już na urlopy??Jak wrócicie , napiszcie gdzie
wypoczywaliście i czy warto jeszcze tam pojechać. Gdzie można tanio i Fajnie
wypocząć.

Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.07.03, 14:41

No no no!!! Tylko bez takich!!!
      Oczywiście, że po naszym pobycie warto j e s z c z e tam pojechać!

p.s. Jak kurny sąsiad? Żyw? Jaja są?

• Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:44
      Gość portalu: Marynika napisał(a):

> Wszyscy wyjechaliście już na urlopy??Jak wrócicie , napiszcie gdzie
      > wypoczywaliście i czy warto tam pojechać. Gdzie można tanio i Fajnie
      > wypocząć.
      >
      > Pozdrowienia

PRZEPRASZAM URAŻONYCH, miało być tak jak jest teraz wyżej.
      Choć po niektórych...............????????????? Sami myśle wiecie!!!!

• piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 16.07.03, 16:25
        Spoko, spoko...
        piwko urażone wcale nie jest:)
        tylko piwko Ci tak wąteczek fajny podtrzymuje przy pomocy tych "jaj".

A tak przy okazji, Maryniko: którą to dzielną uczelnię zaliczyłaś?
        piwko pyta z ciekawości, bo czasami nie za bardzo może zrozumieć o co Ci
        chodzi;)
        Też bez żadnej urazy, proszę. To tylko pożądanie zaspokojenia ciekawości.
        Zwykła piwna... ups... ludzka rzecz.

• Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:21
          Piwko kochane, dzięki za twoją dobroć. By zaspokoić twoją ciekawość , to mam
          mature i kursa niektóre, a jeżeli czegoś nie rozumiesz to śmiało pytaj --
          odpowiem--. A może to ty masz inne myślenie??A może chodzi ci o błędy jakie
          robie?? jeżeli tak to musisz to tolerować o ile chcesz czytać moje
          wypowiedzi,bo jestem dysk-grafem-
          • fazi Re: Przemyślacy!! 05.08.03, 15:08
            Oooo tak! piwko dobre! jak beczka miodu!
            i kochane...!? oooo... - dwie beczki miodu!!! (Jedna dla piwka, druga dla
            Ciebie)

Czy piwko ma inne myślenie? Oczywiście że tak! Nie ma żadnej wątpliwości: piwko
            ma myślenie nuklearne, znaczy się, inaczej mówiąc - jądrowe.
            O błędy jakie robisz nie chodzi, aczkolwiek czasami są trochę drażniące (albo
            drarzniące - jak wolisz?). Masz pełną tolerancję u piwka! Możesz sobie być dysk-
            grafem, dysk-jokerem czy dysk-opatką, bez znaczenia. Tylko czasem głupio tak
            dopytywać o co Ci chodzi. A i piwko śmiałości nie ma na tyle żeby pytać - już
            lepiej udawać, że piwko rozumie.
            Jeśli brak Ci czasu, to nie przejmuj się poprawnością. Wal w klawiaturę
            szybciutko - piwko czyta. A jak piwko nie zrozumie, to kit.

Pozdrowienia chmielowo-nuklearne
            • fazi Re: Przemyślacy!! 05.08.03, 15:12
              :)))))))))))))))))

• piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 05.08.03, 15:31

sssssssspadaj

piwko rozumie co trzeba i śmiałość ma!

• Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:24
      A swoją drogą , lubie jaja jeżeli są sympatyczne i nie wulgarne, Twoje jak
      narazie spoko, i myśle że tak zostanie ,co ??
      • Gość: jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 11:51
        No,no Piwo moje gratulacje.Nie każdy ma okazję dowiedzieć się na forum,że jego
        jaja są spoko!
        • Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.visp.energis.pl 31.07.03, 18:47
          piwo ze spoko jajami
          • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 01.08.03, 15:29
            Piwo-ze-spoko-sympatycznymi-i-nie-wulgarnymi-jajami. Który browar takie cudo
            wyprodukuje?
            • Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 10:03
              Głodnemu chleb na myśli!!
              • Gość: jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:55
                A spragnionemu PIWO!
              • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 04.08.03, 15:13
                Piwko ze spoko jajami, a chlebuś piecze się bez jaj. Osobiście preferuję razowy
                i w ogóle ciemny. Wiesz, że pyszny czarny chleb jest na Ukrainie? Taki ciężki,
                wilgotny i świeży przez kilka dni. W Przemyślu kupuję pieczywo z "piątki".
                Uwielbiam z wiejskiego pieca, ale to rzadkość. Może znasz miejsca, gdzie można
                taki kupić? Pozdrawiam, Maryniko! Rybka
                • Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 09:37
                  Sama bym taki zjadła!!!Może gdzieś na wsi dalekiej od cywilizacji, ale trudno
                  taką znaleś.Jak znajdziesz to prosze o namiary Rybko. Ja też bedę szukać.
                  • Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 11:51
                    po co szukać? Mszana Dolna i okolice
                    • Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 10:35
                      Naprawde?? tam piecze sie prawdziwy na naturalnym zakwasie razowy chleb??
                      • Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:20
                        gdzieniegdzie tak, tzn. w niektórych domach
                        • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 06.08.03, 15:11
                          Mszana piękna, ale ciut daleko. Może ktoś bliżej piecze wiejski chlebek,
                          najlepiej na chrzanowych liściach? Marynika, słowo daję że jak dobry znajdę, to
                          dam znać! Całuski!
                          • Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:47
                            Dzięki Rybko! będę czekać.
                            • Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:35
                              I jak po wakacjach??
                              • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 03.09.03, 16:42
                                O.K.
                                A u Ciebie??
                                Humor dopisuje?
                                Mogą być piwne jaja?
                                • Gość: jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:56
                                  Jaja w piwie?
                                  • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 00:09
                                    hehe...

jerry, czy dla Ciebie "oczy piwne" znaczy to samo co "oczy w piwie"??? :)
                                    • Gość: Jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 07:47
                                      Oczywiście,że nie a nawet tak.
                                      Kiedyś,w zamierzchłych czasach,gdy piwo było równie pożądane
                                      a nieco bardziej deficytowe w resaturacji "EGER" podawano
                                      jako zakąskę do piwa jaja na twardo na wykałaczce,brrr.
                                      Trzeba było dobrych znajomości,żeby wypić Lezjsk beczkowy
                                      bez tej nijak nie przystającej do piwa zakąski.
                                      Dlatego tak mi się skojarzyło.Jeśli uraziłem sorry :-)).
                                      • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 15:02
                                        Aaaaaa...., tak, teraz rozumiem, że nie a nawet tak.
                                        Po takich doświadczeniach z zamierzchłych czasów jaja muszą się kojarzyć z
                                        piwem :))
                                        Na wykałaczkach????..... - hahaha... ja nie mogę!!! :)
                                        • Gość: rybka Pocztówka z wakacji IP: *.vt.pl 05.09.03, 15:21
                                          Obrazek po wakacjach: serce przebite strzałą, jaja przebite wykałaczką!
                                          • piwne_jaja Re: Pocztówka z wakacji 09.09.03, 15:30
                                            A teraz? Jak Ci się podoba?
                                            Specjalnie dla Ciebie. Powakacyjny make up. Może być?

Ale, ale, Rybko - kto Ci tą strzałą...???? Cooooo???

• Gość: rybka Re: Pocztówka z wakacji IP: *.vt.pl 10.09.03, 16:06
                                              Teraz jest ślicznie, wizażyści zabiją się o patent na taki make-up. Kucharze
                                              też - jak się do gorącego piwka doda jaja z cukrem, czyli kogel mogel, to
                                              całkiem dobre wychodzi. Co do strzały to - sam rozumiesz. Tylu amorków latem
                                              grasowało. Pies im łuk lizał.
                                              • piwne_jaja Re: Pocztówka z wakacji 10.09.03, 16:13
                                                ... i cięciwę.
                                                To tak pod tego psa.

Widzę, że jest dobrze. Humor Ci dopisuje :)
                                                Mogę już zrezygnować z make-up-u?
                                                Hehe... fajne: make-up-u
                                                • Gość: rybka Re: Pocztówka z wakacji IP: *.vt.pl 12.09.03, 11:14
                                                  Humor OK, make-up-u możesz się spokojnie pozbyć! Piweczko najładniejsze jest z
                                                  pianki odrobinką...
                              • wook Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 15:01
                                Gość portalu: Marynika napisał(a):

> I jak po wakacjach??

Jest ok :) a za pasem następne wakacje...

Pozdrowionka :)))
                                • ssaczek Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 15:50
                                  wook napisał:

>
                                  > Jest ok :) a za pasem następne wakacje...
                                  >
                                  > Pozdrowionka :)))

No takim to się powodzi, ja cały roczek muszę czekać(i debecie spłacać).
    • Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 09:18
      Wakacje?......to już się skończyły?
      • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 13.09.03, 20:26
        bumeluj, bumeluj
        na forum też coś zrobiłeś sobie wakacje
        piwko ma ochotę sprowokować Cię jakimś konkurencyjnym wątkiem, np. ...
        "miejsce w którym się BEKA"...
        • angelshidetheirfaces Re: Przemyślacy!! 14.09.03, 11:25
          Piwko, po paru Twoich ostatnich wypowiedziach sądząc wydaje się, że sprawność
          intelektualna wyraźnie Ci dołuje. Miejmy nadzieję, że to przejściowe, bo
          następny idiota na forum przepłoszyłby już wszystkich.
          Co jest, Piwko? Zawiedzione czymś? Musisz odreagować? To może nie tu - poszanuj
          innych.
          • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.09.03, 08:21
            Już mi się nie chce tego wątku zakładać.

• Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 15:41
          zazdrośnik
          • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.09.03, 15:45
            E-tam! Zaraz będziesz miał dowód.
          • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.09.03, 16:02
            I czego tu zazdrościć?

Żeś uczęszczał do "Morawy"?
            A tak a propos: to na Basztowej już było, czy jeszcze w "starym" miejscu?

Że Cię wywiało zarobkowo?
            Gdybyś twierdził, że to do Kochanej Żoneczki Cię wywiało - to co innego!

Grypsiu, tylko schabik ze śliwkami... :)
            • Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:55
              na Basztowej....oczywista
              • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 16.09.03, 15:20
                A maturke w którym roku zdawałeś, jeśli wolno spytać? Jeśli to nie podlega
                ochronie danych, to napisz jeszcze kto był Twoim tzw. wychowawcą (śmieszne
                słowo, w porównaniu z tym co oni robili, a raczej czego nie robili). Słowak
                obchodził w ostatni weekend 375-lecie; Morawa młodsza, ale nasza!
                • Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 17:55
                  prof. Wlazły, klasa biol-chem., a było to dawno dawno temu w odległej galaktyce
                  • angelshidetheirfaces Re: Przemyślacy!! 17.09.03, 00:09
                    Tajemniczy gość z Ciebie.
                    Czy to, że działo się w odległej galaktyce, oznacza pochłonięcie tej części
                    Twojej pamięci przez czarną dziurę?

hahaha, Rybko, kimże jesteś, że z taką łatwością owijasz ich sobie
                    wokół "palca"? :)))
                    • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 17.09.03, 13:51
                      Kogoooo owija, kogooooo...???
                      piwko tylko grzeczne i pokorne wobec kogoś z TAKĄ wiedzą...

...kulinarną :)
                    • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 17.09.03, 15:17
                      Księżyc raz odwiedzil staw, bo miał dużo ważnych spraw.
                      Przeraziły się szczupaki: kto to taki, kto to taki?
                      Księzyc na to odrzekł szybko: jestem sobie złotą Rybką!
                      Słysząc taką pogawędkę, rybak złowił go na wędkę
                      dusił całą noc w śmietanie i zjadł rano na śniadanie.
                      To napisał Jan Brzechwa.
                      A ja odpowiem podobnie, jak księżyc: jestem sobie Rybką, ot co...
                      I nikogo nie owijam wokół palca, bo rybki, jak wiadomo, nie mają palców (ani
                      glosu).
                      • piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 18.09.03, 09:25
                        piwko grzeczne i pokorne również wobec KOGOŚ z TAKIM "brakiem głosu"! :)
                        • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 18.09.03, 12:43
                          Piwko Drogie, z tym głosem to dziwna sprawa. Mój tata opatentował świetne
                          hasło, bo mawiał tak: Nogi mam do chóru, a głos do baletu. Poza tym zawsze
                          twierdził (np. na weselach) że tańczy, owszem, ale jedynie z playbacku...
                  • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 17.09.03, 15:23
                    Pan Św. Pamięci Profesor Wlazły słynął był z tego, że szwankowała mu pamięć,
                    ale za nic nie lubił się do tego przyznawać. Moi koledzy, których nauczał
                    polskiego, przychodzili do niego i mówili: Profesorze, to my już idzemy do
                    domu, tak jak się umawialiśmy, Profesor się zgodził. Biedny belfer robił
                    zatroskaną minę, kiwał głową i mówił: tak, chłopcy, skoro wam pozwoliłem to
                    idźcie. Rzecz jasna, nawet z nim wcześniej nie rozmawiali. W mojej klasie ten
                    starszy pan mial zaledwie ze 3 zastępstwa... Ech, czasy z odległej galaktyki...
                    • Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:04
                      No i jak rybko!! znalazłeś ten pyszni chłopski chlebek?? bo ja tak tylko że we
                      wsi koło Jasła, pieczony tradycyjnym sposobem na gołych ogarach bez foremki .
                      P Y C H A.
                      • Gość: jac Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:08
                        Z piekarni ze Stubna świetny chlebek z dynią,polecam.
                      • Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 25.09.03, 15:08
                        Niestety, nie znalazłam jeszcze takiego domowego chlebka. Znajoma mojej
                        znajomej piekła takowy w Wyszatycach, a oni tymi pysznościami kury karmili,
                        serio! Dowiedzialam sie za późno, już nie pieką. Ale np. chleb z piekarni
                        Genesis, bodajże w Bachórzu, też jest niczego sobie. Wyszukalam też w sklepie
                        chleb tzw. wojskowy z Przeworska (piekarnia chyba Galicyjska) - ciemny, cięzki,
                        dobry. ale jednak to nie to samo, co wiejski z pieca. Szukam dalej, pamiętam o
                        Tobie Maryniko. Na pewno dam znać, jak coś znajdę dobrego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka