Gość: Marynika IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 13:36 Wszyscy wyjechaliście już na urlopy??Jak wrócicie , napiszcie gdzie wypoczywaliście i czy warto jeszcze tam pojechać. Gdzie można tanio i Fajnie wypocząć. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.07.03, 14:41 No no no!!! Tylko bez takich!!! Oczywiście, że po naszym pobycie warto j e s z c z e tam pojechać! p.s. Jak kurny sąsiad? Żyw? Jaja są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 12:44 Gość portalu: Marynika napisał(a): > Wszyscy wyjechaliście już na urlopy??Jak wrócicie , napiszcie gdzie > wypoczywaliście i czy warto tam pojechać. Gdzie można tanio i Fajnie > wypocząć. > > Pozdrowienia PRZEPRASZAM URAŻONYCH, miało być tak jak jest teraz wyżej. Choć po niektórych...............????????????? Sami myśle wiecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 16.07.03, 16:25 Spoko, spoko... piwko urażone wcale nie jest:) tylko piwko Ci tak wąteczek fajny podtrzymuje przy pomocy tych "jaj". A tak przy okazji, Maryniko: którą to dzielną uczelnię zaliczyłaś? piwko pyta z ciekawości, bo czasami nie za bardzo może zrozumieć o co Ci chodzi;) Też bez żadnej urazy, proszę. To tylko pożądanie zaspokojenia ciekawości. Zwykła piwna... ups... ludzka rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:21 Piwko kochane, dzięki za twoją dobroć. By zaspokoić twoją ciekawość , to mam mature i kursa niektóre, a jeżeli czegoś nie rozumiesz to śmiało pytaj -- odpowiem--. A może to ty masz inne myślenie??A może chodzi ci o błędy jakie robie?? jeżeli tak to musisz to tolerować o ile chcesz czytać moje wypowiedzi,bo jestem dysk-grafem- Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: Przemyślacy!! 05.08.03, 15:08 Oooo tak! piwko dobre! jak beczka miodu! i kochane...!? oooo... - dwie beczki miodu!!! (Jedna dla piwka, druga dla Ciebie) Czy piwko ma inne myślenie? Oczywiście że tak! Nie ma żadnej wątpliwości: piwko ma myślenie nuklearne, znaczy się, inaczej mówiąc - jądrowe. O błędy jakie robisz nie chodzi, aczkolwiek czasami są trochę drażniące (albo drarzniące - jak wolisz?). Masz pełną tolerancję u piwka! Możesz sobie być dysk- grafem, dysk-jokerem czy dysk-opatką, bez znaczenia. Tylko czasem głupio tak dopytywać o co Ci chodzi. A i piwko śmiałości nie ma na tyle żeby pytać - już lepiej udawać, że piwko rozumie. Jeśli brak Ci czasu, to nie przejmuj się poprawnością. Wal w klawiaturę szybciutko - piwko czyta. A jak piwko nie zrozumie, to kit. Pozdrowienia chmielowo-nuklearne Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 05.08.03, 15:31 sssssssspadaj piwko rozumie co trzeba i śmiałość ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 11:24 A swoją drogą , lubie jaja jeżeli są sympatyczne i nie wulgarne, Twoje jak narazie spoko, i myśle że tak zostanie ,co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 11:51 No,no Piwo moje gratulacje.Nie każdy ma okazję dowiedzieć się na forum,że jego jaja są spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.visp.energis.pl 31.07.03, 18:47 piwo ze spoko jajami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 01.08.03, 15:29 Piwo-ze-spoko-sympatycznymi-i-nie-wulgarnymi-jajami. Który browar takie cudo wyprodukuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 10:03 Głodnemu chleb na myśli!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 13:55 A spragnionemu PIWO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 04.08.03, 15:13 Piwko ze spoko jajami, a chlebuś piecze się bez jaj. Osobiście preferuję razowy i w ogóle ciemny. Wiesz, że pyszny czarny chleb jest na Ukrainie? Taki ciężki, wilgotny i świeży przez kilka dni. W Przemyślu kupuję pieczywo z "piątki". Uwielbiam z wiejskiego pieca, ale to rzadkość. Może znasz miejsca, gdzie można taki kupić? Pozdrawiam, Maryniko! Rybka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 09:37 Sama bym taki zjadła!!!Może gdzieś na wsi dalekiej od cywilizacji, ale trudno taką znaleś.Jak znajdziesz to prosze o namiary Rybko. Ja też bedę szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 11:51 po co szukać? Mszana Dolna i okolice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 10:35 Naprawde?? tam piecze sie prawdziwy na naturalnym zakwasie razowy chleb?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 13:20 gdzieniegdzie tak, tzn. w niektórych domach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 06.08.03, 15:11 Mszana piękna, ale ciut daleko. Może ktoś bliżej piecze wiejski chlebek, najlepiej na chrzanowych liściach? Marynika, słowo daję że jak dobry znajdę, to dam znać! Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:47 Dzięki Rybko! będę czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:35 I jak po wakacjach?? Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 03.09.03, 16:42 O.K. A u Ciebie?? Humor dopisuje? Mogą być piwne jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:56 Jaja w piwie? Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 00:09 hehe... jerry, czy dla Ciebie "oczy piwne" znaczy to samo co "oczy w piwie"??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 07:47 Oczywiście,że nie a nawet tak. Kiedyś,w zamierzchłych czasach,gdy piwo było równie pożądane a nieco bardziej deficytowe w resaturacji "EGER" podawano jako zakąskę do piwa jaja na twardo na wykałaczce,brrr. Trzeba było dobrych znajomości,żeby wypić Lezjsk beczkowy bez tej nijak nie przystającej do piwa zakąski. Dlatego tak mi się skojarzyło.Jeśli uraziłem sorry :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 15:02 Aaaaaa...., tak, teraz rozumiem, że nie a nawet tak. Po takich doświadczeniach z zamierzchłych czasów jaja muszą się kojarzyć z piwem :)) Na wykałaczkach????..... - hahaha... ja nie mogę!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Pocztówka z wakacji IP: *.vt.pl 05.09.03, 15:21 Obrazek po wakacjach: serce przebite strzałą, jaja przebite wykałaczką! Odpowiedz Link Zgłoś
piwne_jaja Re: Pocztówka z wakacji 09.09.03, 15:30 A teraz? Jak Ci się podoba? Specjalnie dla Ciebie. Powakacyjny make up. Może być? Ale, ale, Rybko - kto Ci tą strzałą...???? Cooooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Pocztówka z wakacji IP: *.vt.pl 10.09.03, 16:06 Teraz jest ślicznie, wizażyści zabiją się o patent na taki make-up. Kucharze też - jak się do gorącego piwka doda jaja z cukrem, czyli kogel mogel, to całkiem dobre wychodzi. Co do strzały to - sam rozumiesz. Tylu amorków latem grasowało. Pies im łuk lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
piwne_jaja Re: Pocztówka z wakacji 10.09.03, 16:13 ... i cięciwę. To tak pod tego psa. Widzę, że jest dobrze. Humor Ci dopisuje :) Mogę już zrezygnować z make-up-u? Hehe... fajne: make-up-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Pocztówka z wakacji IP: *.vt.pl 12.09.03, 11:14 Humor OK, make-up-u możesz się spokojnie pozbyć! Piweczko najładniejsze jest z pianki odrobinką... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 15:01 Gość portalu: Marynika napisał(a): > I jak po wakacjach?? Jest ok :) a za pasem następne wakacje... Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Przemyślacy!! 04.09.03, 15:50 wook napisał: > > Jest ok :) a za pasem następne wakacje... > > Pozdrowionka :))) No takim to się powodzi, ja cały roczek muszę czekać(i debecie spłacać). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 09:18 Wakacje?......to już się skończyły? Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 13.09.03, 20:26 bumeluj, bumeluj na forum też coś zrobiłeś sobie wakacje piwko ma ochotę sprowokować Cię jakimś konkurencyjnym wątkiem, np. ... "miejsce w którym się BEKA"... Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Przemyślacy!! 14.09.03, 11:25 Piwko, po paru Twoich ostatnich wypowiedziach sądząc wydaje się, że sprawność intelektualna wyraźnie Ci dołuje. Miejmy nadzieję, że to przejściowe, bo następny idiota na forum przepłoszyłby już wszystkich. Co jest, Piwko? Zawiedzione czymś? Musisz odreagować? To może nie tu - poszanuj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.09.03, 08:21 Już mi się nie chce tego wątku zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 15:41 zazdrośnik Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.09.03, 15:45 E-tam! Zaraz będziesz miał dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 15.09.03, 16:02 I czego tu zazdrościć? Żeś uczęszczał do "Morawy"? A tak a propos: to na Basztowej już było, czy jeszcze w "starym" miejscu? Że Cię wywiało zarobkowo? Gdybyś twierdził, że to do Kochanej Żoneczki Cię wywiało - to co innego! Grypsiu, tylko schabik ze śliwkami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 12:55 na Basztowej....oczywista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 16.09.03, 15:20 A maturke w którym roku zdawałeś, jeśli wolno spytać? Jeśli to nie podlega ochronie danych, to napisz jeszcze kto był Twoim tzw. wychowawcą (śmieszne słowo, w porównaniu z tym co oni robili, a raczej czego nie robili). Słowak obchodził w ostatni weekend 375-lecie; Morawa młodsza, ale nasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Przemyślacy!! IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 17:55 prof. Wlazły, klasa biol-chem., a było to dawno dawno temu w odległej galaktyce Odpowiedz Link Zgłoś
angelshidetheirfaces Re: Przemyślacy!! 17.09.03, 00:09 Tajemniczy gość z Ciebie. Czy to, że działo się w odległej galaktyce, oznacza pochłonięcie tej części Twojej pamięci przez czarną dziurę? _________________ hahaha, Rybko, kimże jesteś, że z taką łatwością owijasz ich sobie wokół "palca"? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 17.09.03, 13:51 Kogoooo owija, kogooooo...??? piwko tylko grzeczne i pokorne wobec kogoś z TAKĄ wiedzą... ...kulinarną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 17.09.03, 15:17 Księżyc raz odwiedzil staw, bo miał dużo ważnych spraw. Przeraziły się szczupaki: kto to taki, kto to taki? Księzyc na to odrzekł szybko: jestem sobie złotą Rybką! Słysząc taką pogawędkę, rybak złowił go na wędkę dusił całą noc w śmietanie i zjadł rano na śniadanie. To napisał Jan Brzechwa. A ja odpowiem podobnie, jak księżyc: jestem sobie Rybką, ot co... I nikogo nie owijam wokół palca, bo rybki, jak wiadomo, nie mają palców (ani glosu). Odpowiedz Link Zgłoś
piwo_nuklearne Re: Przemyślacy!! 18.09.03, 09:25 piwko grzeczne i pokorne również wobec KOGOŚ z TAKIM "brakiem głosu"! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 18.09.03, 12:43 Piwko Drogie, z tym głosem to dziwna sprawa. Mój tata opatentował świetne hasło, bo mawiał tak: Nogi mam do chóru, a głos do baletu. Poza tym zawsze twierdził (np. na weselach) że tańczy, owszem, ale jedynie z playbacku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 17.09.03, 15:23 Pan Św. Pamięci Profesor Wlazły słynął był z tego, że szwankowała mu pamięć, ale za nic nie lubił się do tego przyznawać. Moi koledzy, których nauczał polskiego, przychodzili do niego i mówili: Profesorze, to my już idzemy do domu, tak jak się umawialiśmy, Profesor się zgodził. Biedny belfer robił zatroskaną minę, kiwał głową i mówił: tak, chłopcy, skoro wam pozwoliłem to idźcie. Rzecz jasna, nawet z nim wcześniej nie rozmawiali. W mojej klasie ten starszy pan mial zaledwie ze 3 zastępstwa... Ech, czasy z odległej galaktyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Przemyślacy!! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:04 No i jak rybko!! znalazłeś ten pyszni chłopski chlebek?? bo ja tak tylko że we wsi koło Jasła, pieczony tradycyjnym sposobem na gołych ogarach bez foremki . P Y C H A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac Re: Przemyślacy!! IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 12:08 Z piekarni ze Stubna świetny chlebek z dynią,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: Przemyślacy!! IP: *.vt.pl 25.09.03, 15:08 Niestety, nie znalazłam jeszcze takiego domowego chlebka. Znajoma mojej znajomej piekła takowy w Wyszatycach, a oni tymi pysznościami kury karmili, serio! Dowiedzialam sie za późno, już nie pieką. Ale np. chleb z piekarni Genesis, bodajże w Bachórzu, też jest niczego sobie. Wyszukalam też w sklepie chleb tzw. wojskowy z Przeworska (piekarnia chyba Galicyjska) - ciemny, cięzki, dobry. ale jednak to nie to samo, co wiejski z pieca. Szukam dalej, pamiętam o Tobie Maryniko. Na pewno dam znać, jak coś znajdę dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś