Dodaj do ulubionych

to PRAWDA !!!!!!!!!!

08.05.04, 11:00
to prawda że na jedne posty odpisujecie bez zastanowienia po parę razy na to
same pyt. a jak ja potrzebuje odp. ten Trops co nie wyrażał sie zawsze
pochlebnie o forum i tematach tu poruszanych - to odzewu nie ma.założyłyście
swoje mini forum na forum które skupia określoną grupę osób - nie wiem czy
chciałabym byście były jednymi z pierwszych które dowiedziałyby się o mojej
ciąży bo gratulujecie wybrańcom takie to jesteście !!!!!
żegnam ozięble
Obserwuj wątek
    • maretina Re: to PRAWDA !!!!!!!!!! 08.05.04, 11:33
      no a gdzie jest Twoj watek bez odpowiedzi?
      Trops.... jesli nie mamy o czyms pojecia to trudno odpisacsad
      trudno miec z Toba dobre relacjesad
      • tekla12 Re: to PRAWDA !!!!!!!!!! 08.05.04, 11:42
        Magda, jesteś zadziorek i fajnie. Forum to nie jest towarzystwo wzajemnej
        adoracji. Przeżywamy tutaj rzadziej dobre i niestety znacznie częściej złe
        chwile. Ja teraz zaglądam tutaj przede wszystkim w oczekiwaniu na nowe fasolki,
        w tym twoją jak najbardziej też. Całuję, będzie dobrze i wtedy będziesz miała
        siłę się uśmiechać T.
    • Gość: nina Re: to PRAWDA !!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 08.05.04, 11:52
      no co Ty? ja tez jestem tu nowa. Odpowiadamy i czytamy posty ktore sa podobne
      do naszej sytuacji. Ja przegladam tylko te ktorych temat sugeruje ze ktos ma
      podobny problem do mojego. Twoja ciaza to potwierdzenie tego mze jest nadzieja.
      Dla nas wszystkich. Opowiedz mi jak dlugo sie staralas i na co sie leczylas.
      Gratuluje Ci z calego serca. To prawdziwe szczescie to co Ciebie spotkalo.
      Zycze zdrowej ciąży i odpisz prosze. Nina
    • Gość: kasialu Re: to PRAWDA !!!!!!!!!! IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 13:48
      Ja odpowiem za siebie - odpowiadam tylko na te pytania na które znam odpowiedź
      lub na te co do których mam przypuszczenia zaznaczając, ze ekspertem nie
      jestem. Do niektórych wątków nawet nie zaglądam ponieważ mnie nie dotyczą.
    • trops7 Re: to PRAWDA !!!!!!!!!!-do maretina 08.05.04, 14:02
      nie z każdym można mieć dobre relacje bo jaki nudny i monotonny byłby ten
      świat,ale dzięki za odpowiedz każde słowa nawet krytyki są dla mnie wazne
      a taka juz jestem -cholernie zadziorna
      pozdrawiam
      • Gość: kaja Re: to PRAWDA !!!!!!!!!!-do maretina IP: *.acn.waw.pl 09.05.04, 12:32
        Wydaje mi się, iż nie masz racji, iż na tym forum odpowiada się jedynie osobom,
        które się zna. Ja też jestem nowa i na każde moje pytanie ktoś mi odpowiedział.
        Gratuluję Ci ciąży i gorąco Cię pozdrawiam. Trzymaj się!
    • Gość: Kama Re: to PRAWDA !!!!!!!!!! IP: *.net.wlnet.com.pl / 80.72.34.* 10.05.04, 10:32
      A ja wiem , że trops7 ma rację, zresztą już też kiedyś o tym pisałam.
      I podam tu przykład :jak tu zaczynałam to byłam ciekawa opinii na temat
      Dr.Starosławskiej - co prawda pod pseudo :"Kaja" (na co druga Kaja zwróciła mi
      uwagę ,zresztą słusznie ,że taka już istnieje), ale to nie o to teraz chodzi.
      No więc na mój wątek "Dr. Starosławska- czy polecacie" było raptem 3 odp.
      Natomiast na ostatni tego typu -30 ? - No to chyba jest różnica?
      PZDR. KAMA.
      • maretina Re: to PRAWDA !!!!!!!!!! 10.05.04, 10:50
        Kamo.... nie chodzi o ilosc, a o jakosc!
        wiele razy na swoj post otrzymywalam 1 albo dwie odpowiedzi, ale byly one na
        tyle tresciwe, ze nikt wiecej nie musial nic dodawac. to po pierwsze,a po
        drugie nie znam sie na wszystkim i reszta kobiet tez nie. pisze tylko o tym o
        czym cokolwiek wiem.
        dlatego nie uwazam, ze 3 odopowiedzi to malo! tym bardziej, ze jesli wpiszesz
        nazwisko staroslawska w wyszukiwarke tego orum, to naprawde sporo postow Ci
        wyskoczy.
        nie segreguje ludzi na tych, ktorych znam i na tych , ktorych nie znam. pisze
        jeli mam cos do powiedzenia. to jedyne kryterium.
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka