miriam30 16.07.03, 21:23 Rychu z Przemysla co tak naskakujesz ciągle na Rzeszów, może trzeba poprosić jakiegos "Freuda" o diagnoze Twojego stanu złośliwości...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu_z_przemysla Do Miraiam! 17.07.03, 00:04 Cześć! Źli Ci przemyślanie na ten Rzeszów, przecież oni z tego Rzeszowa tak chcą dla nas dobrze! A my tacy niewdzięczni! O okrutny i niezrozumiały Przemyślu... Miriam specjalnie dla Ciebie "zagadka": Wytłumacz mi wypowiedź takiego posła z PSL Jana Burego dotyvczącą sprawy budowy muzeum w Przemyślu. Wytłumaczysz? Nie będe musiał już nowego wątku zaczynać. Jan Bury:"Powiedzmy sobie szczerze: Przemyśl nie stać na remont tego (gmachu przy placu Dominikańskim) obiektu. I właściwie władze miasta powinny nas w rękę całować, że chcemy na to wyłożyć pieniądze!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzyzzio Re: Rychu z Przemyśla... IP: 213.76.135.* 17.07.03, 07:47 Rychu ma na wszystko jedną odpowiedź: 1000-letnia historia i muzeum. Z takimi argumentami, to faktycznie Przemyśl nie ma różowych perspektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam30 Re: Rychu z Przemyśla... 17.07.03, 07:57 Mój watek nie dotyczy tego czy jest to słuszne czy nie, dotyczy sposobu w jaki wyrażasz swoje zdanie, a mi taki sposób agresywny akurat nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Rychu z Przemyśla... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 19.07.03, 00:15 Bo Rychu to taki mały przemyski agresor i rób co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawusia Re: Rychu z Przemyśla... 19.07.03, 12:24 Gość portalu: jerry napisał(a): > Bo Rychu to taki mały przemyski agresor i rób co chcesz. Do Przemyskich debili dopisuje dede i pieprzenie przemyskie. Jerry, gratuluję mieszkania w bardzo ładnym mieście ale współczuję współmieszkańców takich jak rycho i ci dwaj wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Rychu z Przemyśla... IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 23:20 nie zacietrzewiać się Odpowiedz Link Zgłoś