Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.07, 18:07 towar niemiecki, ceny jak w Unii Europejskiej - zapomniano tylko, że płace polskie. Zapomniano o degustacji - pewnie z nastawienia na duże zyski w dniu otwarcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.autocom.pl 15.12.07, 18:45 jest zrobiony dojaz od Nestora pod wiaduktem ????/ w obie strony czy jedno kierunkowa???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.ptvk.pl 22.12.07, 00:53 Najgorszy market w Przemyślu. Czekam tylko na flagę ze swastyką na jego dachu i nazwę: SS-LIDL :) Słowem - co bądż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.chello.pl 15.12.07, 19:23 > towar niemiecki, ceny jak w Unii Europejskiej - zapomniano tylko, że > płace polskie. Czy my mówimy o tym samym sklepie? Trudno znaleźć coś tańszego niż Lidl... (może poza Biedronką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 20:12 I BARDZO DOBRZE. Mam dość produktów made ich china. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja_Przemyślak Re: Lidl - żadna rewelacja IP: 80.51.105.* 15.12.07, 21:24 Aniu czy może oczekiwałaś taniutkich wibratorów na dziale kosmetyków! te zawsze będą drogie... Po za Lidlem faktycznie tylko Biedronka jest tania. Skoro Ci nie odpowiada i sklep jak i ceny to polecam niezliczoną ilość obskórnych prywatnych sklepików jakimi Przemyśl dotychczas stał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.ptvk.pl 16.12.07, 13:13 A i ja zajrzałem wczoraj do Lidla, a ponieważ sam robiąc zakupy znam ceny, więc śmiało stwierdzam, że Lidl nie jest żadną rewelacją i taniej albo podobnie jest w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.chello.pl 16.12.07, 14:00 No może, ja nie chcę bronić tego Lidla, w końcu nie zapłacili mi za reklamę ;-) ale po prostu uważam, że to jest w miarę przyzwoity sklep, po niemiecku porządny. Widzę lidle, które mają już po kilka lat i nigdy nie jest w nich tak brudno, jak w niemal nowym Tesco na Żeromskiego w Przemyślu. Poza tym rzeczy z Lidla (dla mnie, zaznaczam) w absolutnej większości nadają się do spożycia, a z Tesco niekoniecznie, zwłaszcza te tanie marki własne. No i wreszcie lidl ma swój własny, charakterystyczny system sprzedaży, część asortymentu, która się zmienia co tydzień i stanowi w założeniu magnes przyciągający do sklepu, raz mogą być to być kwiaty doniczkowe, a raz akcesoria do roweru czy słodycze. W zeszłym roku kupiłem sobie w Lidlu całkiem fajny ( i śmiesznie tani) zestaw narzędzi do roweru :-) Inną rzeczą, która odróżnia Lidla od pozostałych dyskontów, jest obecność "tańszego luksusu" czyli produkty niby luksusowe, ale z cyklu "tanie" i bez znanej marki - to chyba specyficzny wynalazek niemiecki. Wiadomo, że nie ma się czym zachwycać, bo to tylko zwyczajny sklep, w dodatku dyskont, a nie jakaś Alma, P i P czy inne Bomi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x27 Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.07, 08:30 Imac - jakbym ja to mówił, mam DOKŁADNIE takie samo zdanie. Oby wszystkie dyskonty były takie jak Lidl. I nie miałbym nic przeciwko temu, aby ceny odstraszyły część klientów - biedronkowców czy plusowców. Bo na razie generalna wada przemyskiego Lidla to dziki tłum i koszyki w poprzek. Nie można przejść. W Lidlu mają po prostu dobrych ludzi od marketingu i sprzedaży. Nie wystarczy tylko coś zbudować, ale również trzeba to coś doglądać. Ale również nie będę zbytnio zachwalał, bo też nie dostałem kasy za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Lidl - żadna rewelacja 18.12.07, 09:48 Polecam szczególnie sprzęt DVD - g..o, które od początku nie działa, po 3-krotnej wymianie miałem dość Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Lidl - żadna rewelacja 21.12.07, 01:42 solist napisał: > Polecam szczególnie sprzęt DVD - g..o, które od początku nie działa, > po 3-krotnej wymianie miałem dość -------------- Niektórzy forumowicze sądzą, że to sprzęt niemiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Lidl - żadna rewelacja 21.12.07, 01:36 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > I BARDZO DOBRZE. Mam dość produktów made ich china. ----------------------------- W Lidlu znajdziesz ich sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
rafalgil Re: Lidl - żadna rewelacja 17.12.07, 23:33 Gość portalu: ania napisał(a): > towar niemiecki, ceny jak w Unii Europejskiej - zapomniano tylko, że > płace polskie. Zapomniano o degustacji - pewnie z nastawienia na > duże zyski w dniu otwarcia A ty była kiedy w lidlu ???? LOL ... degustacje w lidlu ... ha ha ha !!! Ciesz się, że jest "kłin margo" za 29,99 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szlachcic Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:15 won spamerze!Stajesz się upierdliwy z tym swoim gó..anym towarem ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: Lidl - żadna rewelacja 21.12.07, 01:38 Gość portalu: ania napisał(a): > towar niemiecki, ceny jak w Unii Europejskiej - zapomniano tylko, że > płace polskie. --------------------------------- Czy Lidl to miała być "rewelacja"? Kolejny blaszak szumnie zwany supermarketem i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X27 Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.07, 17:51 Siedzę przy kompie HP, cały zestaw z drukarką i skanerem HP wyprodukowany w Chinach. Komórka wyprodukowana na Tajwanie. Telewizor Philips z Filipin. DVD z Indonezji. 90 proc. rzeczy w IKEA wyprodukowane w Chinach lub innych czajnikach. 90 proc. rzeczy w markowych salonach typu Adidas, Puma, Levis wyprodukowane w Chinach. Kumpel dużo służbowo jeździ po świecie. W Las Vegas kupił sobie oryginalny kowbojski kapelusz. W Dubaju oryginalną arafatkę. Dopiero w domu odkrył metki made in China na obu produktach. No, ale jestem pewien, że Ci forumowicze, co wyśmiewają Lidla za jego chińskość kupują tylko wyroby wyprodukowane w Niemczech, pracują na Macach zrobionych w USA, a po jedzenie jeżdżą do najdroższych sklepów - chyba w Moskwie, bo w Polsce pewnie takich nie ma. I używają wyłącznie programów komputerowych, przy opracowaniu których nie uczesnitczyli hindusi. Mam nadzieję, że oryginalnych programów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.07, 12:00 dzisiaj oryginalny systsem i pakiet biurowy nie kosztuja juz tak wiele na dobra sprawe windows xp czy tam serwer jest za darmo dla studentow w ramach pprogramu msdn a office za 199 zl kupisz anawet taniej jak jest promocja w sklepie takze nie koniecznie kazdy musi miec piracki system i programy. do normalego uzytkowania komputera w domu to wystarczy i dla studenta tez( nie mam na mysli programow typu cad czy matlab) ale do internetu, pisania na dobra sprawe wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Lidl - żadna rewelacja IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.07, 11:55 a mnie dzis piekna mloda kobieta w czarnych wlosach wykladajaca towar obdazyla pieknym usmiechem przez chwile myslalem ze jestem w niebie:) chyba czesciej bede tam zagladal:D Odpowiedz Link Zgłoś