Gość: miłośnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 21:13 Panie i Panowie czy to nie jest chory pomysł żeby w kinie nie mozna było zjeść cukierka lub jakiegoś innego słodycza??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik Re: kino kosmos IP: *.ptvk.pl 10.09.08, 21:19 Czy ja wiem? Wyobraź sobie że nagle w tym samym czasie 150 osób ma ochotę na cukierka i co? Albo co minutę słychać szeleszczenie papierka z cukierka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik Re: kino kosmos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 09:23 oj przestań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: kino kosmos IP: *.ptvk.pl 15.09.08, 18:56 A kyoś ci w kosmosie zabrania? Z tego co wiem yo w centrum nie nada i dobrze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: kino kosmos IP: *.ptvk.pl 14.10.08, 15:32 Zamykają to już wiem na pewno. Szkoda wielka. To juz ambitniejszego filmu nie obejtrzysz w Przemyślu. Wiecie co tam ma byc jak miasto przejmu budynek ? Jeszcze jeden biurowiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeCzupeek Re: kino kosmos IP: 213.25.24.* 27.12.08, 23:41 no beeznadzieja... przecież zawsze w filmach w kinie jedzą popcorn, chipsy czy cooś ... ! a tutaaj zabraniają .... tO do dup* taakie chodzenie do kina ... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: kino kosmos IP: 89.195.131.* 28.12.08, 02:31 "Postrzelił mężczyznę w kinie, bo rozmawiał w trakcie filmu awe2008-12-27, ostatnia aktualizacja 2008-12-27 19:05 GW Mieszkaniec Filadelfii postrzelił w kinie ojca i zaatakował syna w trakcie świątecznego seansu filmowego - informuje serwis Philly.com. Napastnika zdenerwowało zachowanie mężczyzny, który w trakcie filmu rozmawiał z dzieckiem i przeszkadzał innym widzom w oglądaniu filmu." I słusznie, widocznie nie ma innego sposobu na oduczenie chamstwa - do kina nie chodzi się żreć, ani na pogaduszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika ostani seans filmowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 10:01 ostani seans filmowy dzisiaj o 19, cichuteńko kino umiera, pójdę chyba zapalic znicz o północy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bileter Re: ostani seans filmowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 10:26 Te miłośnik sztuki w mordę kopany ,weż ze sobą do kina grila Jełopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Dziękuje IP: *.ptvk.pl 01.01.09, 16:08 Ostani seans na wesoło. Dziękuje pani B. za wszystko. a najbardziej za "Obiecaj mi" na koniec DKF. I za to co wisi w gablotce tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Dziękuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 10:17 Wracam do naszego miasta i co widzę , Gabloty wydarte, budynek opuszczony a w urzędzie miejskim nic nie wiedzą czy będzie kino. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś