Gość: ciekawa? IP: *.xcore.pl 25.11.08, 21:04 hej. właśnie złożyłam swoje podania do tych sklepów a że jestem nowym mieszkańcem tego pięknego miasta to proszę o opinie na temat warunków pracy w tych i innych sklepach, może któryś mi odpowie ...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Teri Re: billa, biedronka itp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 11:00 Też jestem tym zainteresowana jakie są warunki zatrudnienia i ciekawe ile płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
des4 głupawa prowokacja 26.11.08, 14:02 Billa wycofała się z Polski kilka lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronek Re: billa, biedronka itp. IP: *.eranet.pl 27.11.08, 18:59 Wystarczyło się zapytać podczas składania podania :) Z tego co wiem :D w Biedronce płaca najwyższa (jeżeli chodzi o sklepy ) w całym Przemyślu Zapraszam do składania podań...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: billa, biedronka itp. IP: *.xcore.pl 28.11.08, 18:35 ...ale mnie bardziej interesuje atmosfera jaka panuje między pracownikami, pracownikami a szefostwem..........to czasami jest ważniejsze niż pieniądze......:) Odpowiedz Link Zgłoś