Gość: Agnieszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:37 Gdzie wybieracie się na sylwestra?, gdzie są jeszcze miejsca i za ile? Piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 13:57 Hala sportowa w stylu japońskim 230 zł od pary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 14:16 230 zł ? zart jakiś ? o kurcze to pewnie oprócz sushi nic nie bedzie wiecej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea culpa Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 07:38 460 od pary przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 16:35 Karczma "U Marty" w Krasiczynie - 200 zł od osoby. A w hali to chyba 230 ale od osoby, a nie od pary :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolik Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 08:50 ta karczma to jakis obciach, jak sylwester to w renomowanym lokalu a nie w jakims szalasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Sylwester w Przemyślu IP: 77.253.231.* 28.11.08, 09:05 Tak - ten szałas stoi zaraz obok obory w której ty mieszkasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Sylwester w Przemyślu IP: 78.131.185.* 29.11.08, 00:37 Hary i Lolik - dlaczego piszecie na forum P-śl jak obaj jesteście ze wsi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Do ??? IP: 77.236.0.* 07.12.09, 08:58 Większość z was jest ze wsi, a zamieszkanie w Przemyślu zawdzięczacie rodzicom i "awansowi społecznemu" za komuny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik lokalu Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.mcon.pl 18.12.08, 16:11 Idioto!!! Nie stać Cie nawet na szałas a mówisz o lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 29.11.08, 02:05 4 wina i spacer dokola Przemyśla. Koszt niewielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrDre Re: Sylwester w Przemyślu IP: 78.131.185.* 16.12.08, 13:43 Ja się wbieram do Hali. Raczej nic fajniejszego w Przemyślu się nie znajdzie. W Krasiczynie jest o wiele drożej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wsiok Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.tktelekom.pl 16.12.08, 14:25 Bal "U Kanpaki" w Wyszatycach za jedyne 260 od pary.Żarcie super popitki też nie braknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocur Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 16:40 gdyż z powodu jakichś tam niezgodności między ruchem Ziemi a działaniem zegarów atomowych sylwestrowa noc będzie wydłużona o sekundę, więc dzięki tej darmowej sekundzie nawet droga impreza będzie relatywnie tańsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mafiozo Re: Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 21:00 w tej nowej glorii wyskoczył z ceną 560 zł czy to nie lekka przesada ?wiecie cos na temat tej knajpki ? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gloria Re: Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 22:55 Gloria warta swojej ceny bylem tam na weselu zajebiscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawaler Re: Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: 77.253.231.* 28.12.08, 10:02 Co takiego zajebistego było w ukraińskiej knajpie, czego nie zaoferują polskie lokale??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 13:51 no ja tez jestem tego zdania, slyszalem ze w hotelu zimno i nie maja kadry przed jakims weselem szukali kucharzy bo nie mial kto wesela zrobic...piękne wnętrze to nie wszystko, ja tez stawiam na polskie lokale;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwewew Re: Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 17:04 doszły mnie nawet słuchy że po andrzejkach jakieś zatrucie wystąpiło u uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krętek Re: Cena w tym roku nie odgrywa większej roli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 17:19 Tak, potwierdzam! Zatruli się jadem szowinizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gintek Re: Gloria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 22:43 gloria jest na wilczańskiej, kiedyś była tam jakas noclegownia dla ukrainców, a teraz odstawili knajpe i hotel... ma być też spa ! Bardziej pod wesela...ale podobno oprocz wnętrz ( nie widziałem tylko strona www) nie ma tam nic, żarło okropne, zimno, noi Ukraińcy...jakas mafia! na naszą konkurencję - bo tych knajp jest okropnie dużo - chyba mozemy wspierac lokalny patriotyzm, a Pan turczyn niech wraca do Sudowej Wiśni bo tam tez podobno kręci lody ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Sylwester w Przemyślu IP: 92.28.139.* 04.12.09, 17:51 u mnie na Wotson ave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 05.12.09, 06:37 W Marko sie ciekawie zapowiada.. chyba 320 zeta od pary - dyskoteka w klimacie lat 70-tych, 80-tych; strój obowiązkowy to np. spodnie dzwony, grzebień duzy wystający z tylnej kieszeni, kurtka "Parlmalat"-ka - "Sprzedaj ojca, sprzedaj matke kup se kurtke parlmalatkę".. muzyczny klimat Boney M, Donna Summer i inni; może warto pójść w tym kierunku; oferta dla tych co łazili na dyskoteki do Metalowca i Niedźwiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.09, 17:29 hala sportowa bal sylwestrowy w scenerii Twierdzy Przemyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faraon Re: Sylwester w Przemyślu IP: *.centertel.pl 07.12.09, 20:36 Rynek Miasta, ławka gratis od pary. Prowiant własny, picie zza pazuchy za 30 PLN. Jak zabraknie, podskoczy się do Juveny. Koszt Sylwestra obciążają dodatkowo zimne ognie i mniej skomplikowana pirotechnika. Uwaga! W pakiecie z ławką darmowe życzenia o północy od chomika.pl Odpowiedz Link Zgłoś