Gość: Fanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 18:21 Pamiętacie to?:) www.youtube.com/watch?v=Fo4SblJ_SnU Ech, to były prywatki...!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermenegildo Re: Let's dance;) 17.04.09, 19:20 A to? www.youtube.com/watch?v=0MYzkBiJn5Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 19:41 Wolę to..;) www.youtube.com/watch?v=8TLmpL2AzLs&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:29 Ech,Fanka a to! www.youtube.com/watch?v=BJCTrolF3CY Boże, gdybyś mógł mnie wrócić do tych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 20:52 Ech Fanie, a może jednak to?;) www.youtube.com/watch?v=IRpJg1StvFw Dla mnie absolutny top wszechczasów.... Wracać nie chcę...każda pora roku ma swoje uroki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:07 Ech,Fanka, a może to! www.youtube.com/watch?v=_VVuOyf10bs&feature=related P.S. A Led Zeppelin,a Pink Floyd, a Uriah Heep np.www.youtube.com/watch?v=D_H3IR6XBRI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:09 A co byś powiedziała na to? www.youtube.com/watch?v=YAZyjARWKzM albo na to www.youtube.com/watch?v=75iZFstq6kA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:13 A to, www.youtube.com/watch?v=_PSkBpTJi0o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:14 Zadumałam się trochę nad Plantem....słuchałam kiedyś listy Trójki na plaży w Pobierowie i ...;) A Ty też oscylujesz w kierunku "przytulango", jak widzę;) Wiec proszę www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:15 Kimkolwiek jesteś! Już Cię KOCHAM!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:19 www.youtube.com/watch?v=JMkFjYRWM4M www.youtube.com/watch?v=rO8JWbG6bVw Nie tylko przytulango www.youtube.com/watch?v=5FMhnl0__Vo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:22 Jeśli jesteś chrześcijaninem, to wszystko OK, kimkolwiek jestem;) Jeśli zaś facetem hetero... to też OK;) P.S. Dzięki za ten roztańczony wieczór;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:28 Chrześcijanin, ale taki na swój sposób. Wierze w coś, ale nie w ludzi którzy to coś głoszą. Hetero, jak najbardziej. Też dziękuję za cudowny wieczór wspomnień. Tylko "trójka" do tego wraca w Liście wszechczasów i Radio Rzeszów w Dinotopie. I na koniec specjalna dedykacja www.youtube.com/watch?v=qBBRhmH4S8A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:32 Ode mnie też specjalna www.youtube.com/watch?v=wEiyGgWt6no Sprawiłeś mi dziś wiele przyjemności, dzięki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) P.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:37 Aha, skończę jeszcze z tą plażą....wiec przyszła Straż Graniczna, spisała nas i kazała zgasić ognisko!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Let's dance;) P.S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:02 Faktycznie, mało romantyczne zakończenie. A na dobranoc www.youtube.com/watch?v=vyqgjCKm9nQ&feature=related To był naprawdę miły wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan II Re: Let's dance;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:23 Wreszcie normalny wątek www.youtube.com/watch?v=nJrRVl7goLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: A to na dobranoc dla przemyskich aniołków;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 21:54 www.youtube.com/watch?v=AwBGBElJcuo&feature=related Aaa, kotki dwa....;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: A to na dobranoc dla przemyskich aniołków;) IP: 89.195.136.* 18.04.09, 02:24 To może ja przypomnę gości 19 razy lepszych niż DP, czy LZ, niesłusznie zapomnianych - Ritchie Blackmore i jego grupa Rainbow www.youtube.com/watch?v=t6PB7FLy_5g&feature=related www.youtube.com/watch?v=9OFSyBQZ3z8&feature=related www.youtube.com/watch?v=LkSHHK7WlAw&feature=related A ci faceci koncertowali na pocz. lat 90. w Przemyslu w Hali. www.youtube.com/watch?v=hg6zqejXvqI&feature=related wolny Ozzy:www.youtube.com/watch?v=YbJqswLi3uE i szybki Ozzy: www.youtube.com/watch?v=CBWcRMonvWA&feature=related albo AC/DC www.youtube.com/watch?v=zPCoBbIypzs&feature=related na razie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: A to na dobranoc dla przemyskich aniołków;) 18.04.09, 03:19 www.youtube.com/watch?v=skk9vfoUJXc&NR=1 Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 10:56 A może troszke w innych klimatach; potańczyć tez można 4 lipca 2009 na ul. Szerokiej w Krakowie www.youtube.com/watch?v=ixpAKQtpCD4&feature=related www.youtube.com/watch?v=qDLKdAFVP6M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 11:04 Może nie zostanę zmiażdżony krytyką. Miłych wrażeń www.youtube.com/watch?v=8v7pCUC69dk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 11:23 Wielkie dzięki , Analityk:) Czas odkurzyć płytę Nigela, od pewnego czasu zapomnianą na półce....no i znów wybrać się na Szeroką;) Dodam tylko, że koncerty w knajpkach odbywają się tam regularnie, polecam zwłaszcza starą łaźnię na rogu, od strony Miodowej. Jedyny minus to rozgadani goście z zagranicy, bardziej zainteresowani potrawami na talerzach i wymianą informacji przez komórki, niż muzyką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 11:37 Fanka w tym roku Kroke bedzie na Szerokiej, koncert chyba we wtorek lub środę; ale na finałowym na bank; wybieram się jak co roku; baza pierwsza knajpa na szerokiej; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 11:53 Zatem, do miłego zobaczenia na Szerokiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 12:06 www.youtube.com/watch?v=LnHeOob5IW8 A to moja ulubiona z płyty Nigela....z dedykacją dla wszystkich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 11:18 www.youtube.com/watch?v=-EQ6NpJ-kyo&feature=PlayList&p=E1952E36AEA213B4&playnext=1&playnext_from=PL&i ndex=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 11:41 Fanka; a jak tam pojedziesz to świetnie zjesz i posłuchasz dobrych dźwięków; warto!!! u-leszka.w.interia.pl/onas.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 11:56 Hmmmm Sudety? Z przyjemnością! Dla samej wędrówki warto przemyśleć taki pomysł na wakacje;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 15:27 Leszek z Kawiarnii w Kamiennej to mój fumfel i tez miłośnik festiwalu krakowskiego; na ogół razem urzedujemy na festiwalu przy jednym stoliku więc zapraszam; a na Kroke pierwszy raz byłem na festiwalu muzycznym w Łańcucie w 2003 - to była wspaniała uczta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 15:33 Przy tym tez mozna sie pogibać www.youtube.com/watch?v=nFgpeU9O6DA&feature=related cio o tym sadzisz Fanka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 15:36 Jobrave, cos się obijasz.. wywiało Cię na tej wyspie że zamilkłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 17:49 Co sądzę? Hmm.....sądzę, że pogibać można przy wszystkim, albo nawet i tła muzycznego, ale potańczyć tylko przy niektórych utworach;) A skoro już mamy stolik , to może zamówisz pifffko?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;)P.S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 17:53 Sorry, ale klawiatura najwyraźniej nie akceptuje niektórych wyrazów, ale celowo robi psikusy;) Oczywiście "pogibać się można przy wszystkim, albo nawet i bez tła muzycznego.." Przepraszam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: A takie coś pamiętacie?;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 18:37 www.youtube.com/watch?v=rbm05cLlem4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: A takie coś pamiętacie?;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 19:09 a moze odrobina .. żartu? www.youtube.com/watch?v=co0DTURDcRo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: A takie coś pamiętacie?;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:18 Analityk, masz jakieś namiary na noclegi w KG? Zainteresowałeś mnie tym regionem, nie ukrywam:) A to w podziękowaniuwww.youtube.com/watch?v=sXVP1-tr2aI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: A takie coś pamiętacie?;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 19:40 www.youtube.com/watch?v=p8jJ1ORIOes To dla Fana na dzisiejszy wieczór:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: A takie coś pamiętacie?;) IP: *.toya.net.pl 19.04.09, 19:42 Fanka moje namiary: analitykforum@poczta.fm prosze o kontakt może Ci cos podpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 09:58 www.youtube.com/watch?v=smsc9MAFX2E&feature=related Dobrego , roztańczonego dnia!;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Let's dance;) 22.04.09, 14:09 pl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=381947 nawzajem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 17:27 Dzień, w którym jestem zobligowana słuchać bredni nawiedzonej osoby , której dyr przed nazwiskiem skutkuje ujawnieniem się wszelkich możliwych ludzkich wad od pychy począwszy na mściwości kończąc, musi być radosny i wesoły....Pamiętasz Hermenegildo? "Śmiejmy się z głupich..." P.S. Płytka Ci się coś zacięła?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegildo Re: Let's dance;) 22.04.09, 23:25 "I my tak czyńmy, gdy nas losy muszą, a radzić sobie inaczej nie można. Kiedy moc, podstęp świata teraz duszą i wszystko chytrość posiadła ostrożna......" P.S. Jaka płytka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 26.04.09, 08:51 A może cos takiego; w Polsce ten gośc jest mało znany ale nieźle daje.. www.stumbleupon.com/toolbar/#topic=Music&url=http%253A% 252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DdK26ojnNtW4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 26.04.09, 08:53 www.stumbleupon.com/toolbar/#topic=Music&url=http%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DdK26ojnNtW4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 26.04.09, 09:25 A moze coś takiego? www.stumbleupon.com/toolbar/#topic=Music&url=http%253A%252F%252Fwww.youtube.com%252Fwatch%253Fv%253DdK26ojnNtW4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 26.04.09, 10:18 www.youtube.com/watch?v=BMkjoQ6S7oQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Let's dance;) IP: *.toya.net.pl 28.04.09, 20:21 A moze cos takieg? www.youtube.com/watch?v=A4Jx6u2KG-g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaCiebie Re: Let's dance;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:50 www.youtube.com/watch?v=EoaYXLct5O4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Dawno nikt tu nie tańczył!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 15:05 www.youtube.com/watch?v=vC8r5dQKwak&feature=related Coś takiego łazi za mną ostatnio. Może i Wam się spodoba?;) A jeśli nie, wrzućcie swoje zaproszenia do tańca...;) Jest tyle powodów do radości!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: A to?;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 21:57 www.youtube.com/watch?v=9UIlKiw7hgQ&feature=fvw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: A dziś na dobranoc będzie romantycznie;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 22:36 www.youtube.com/watch?v=VY8_sJO1qS4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Re: Dobranocka optymistyczna;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:44 www.youtube.com/watch?v=qbhGdxrn14M&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś