Gość: izaa IP: *.connector.net.pl 03.01.04, 20:12 zamierzam niedlugo rozpoczac kurs prawa jazdy. jaki osrodek wybrac?w jakich w sie uczylisci?jakich mieliscie instruktorow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: ocen osk 03.01.04, 21:24 Nie wiem jaka jest syt. aktualna w miescie ... Ale gdy ja robilem prawko wybralem MZK ... Nie chodzilo o cene , a o opinie moich kolegow ze szkoly. Po kursie bylem zadowolony ;) ( Jazdy z p. Grzesiem i głównie z Leszkiem) ... Rzeczowa ocena co potrafię robić (jeżdziłem jużwcześniej) i "udostępnianie" auta na potrzeby cwiczenia się pod kątem egzaminu z rzeczy wymaganych ,. a nie do konca opanowanych (Prawko robione w zimie - Masz , pocwicz koperte z 20 minut a potem do konca poslizgi kontrolowane na oblodzonym placu) ;) Ale to tylko moja ocena .. Egzamin - Teoria za 1 podejsciem - 0 błędów ... Plac manewrowy - bezbłędnie (moim zdaniem efekt tego, że warunki praktycznie identyczne co w MZK - no ... moze MZK ma mniejsze odleglosci ... - Przez co na WORDowskim placu latwiej mi szlo) ... To tyle .... Pozdrawiam PRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: ocen osk IP: 80.51.255.* 01.02.05, 16:45 Geniusz z rozbitym BMW.Ale co tam. Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: ocen osk 03.01.04, 21:34 Dobrze naukę jazdy prowadził p.Grzegorz Werkowski.Kiedyś na ul.Franciszkańskiej (obok "Polonii").Zdałem za pierwszym podejściem,moja żona również za pierwszym i to bez żadnych łapówek.Lecz było to naście lat temu,jak jest teraz-nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ocen osk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 16:22 a ja zrobiła 4 podejścia ---bramki to koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Re: ocen osk 08.01.04, 21:02 Ja też robiłem w MZK i jestem zadowolony. Reczowo, niedrogo, skutecznie i wiadomo że goście "znajął sie" z egzaminatorami... a to jest bardzo pomocne ... Pozdrawiam RAPCIO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: ocen osk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 10:42 a ten na mnisza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIGGY Re: ocen osk IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 01.02.05, 13:07 a ja pracuje w Wordzie i znam babke co zdaje juz po raz 17 jazde - zycze powodzenia ;P (pewnie niedługo przejdzie ze wszystkimi na "TY") :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: ocen osk IP: 80.51.255.* 01.02.05, 16:51 Jest instruktor o nazwisku Mieczysław Jakubów, kiedyś pracował w LOKu.Jego osobowość i kunszt pedagogiczny jest godny polecenia.Ponadto opanowany, rozsądny, serdeczny w obcowaniu.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś