jula1107 Re: Poranna Kawa na forum 31.03.05, 08:14 Popijam sobie pyszną kawkę. Czy ktoś pije ze mną? Słoneczko pięknie świeci, życzę miłego dnia. Gosia. Mama Aniołka Kubusia. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 31.03.05, 09:18 Pije, piję :))) Pobudki o 4 rano mi zdecydowanie nie służą. I w ten sposób skończył się mój żywot bez używek :) Nawet poleciałam do sklepu po śmietankę :))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 31.03.05, 10:27 Witam wszystkich,ja już trzecią kawke pije-pozdrawiam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 31.03.05, 12:43 Adam, nie pij tylko kawy, bo Ci serducho siądzie ;-))) Ja na razie po jednej kawce, ale ciągle z Wami :))) Pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 01.04.05, 08:32 Zapraszam na poranną kawke ,ja już drugą pije. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
calineczka71 Re: Poranna Kawa na forum 01.04.05, 08:41 Witam, moja też już dziś druga. Pozdrawiam w ten słoneczny dzionek. Calineczka Odpowiedz Link
mama68 Re: Poranna Kawa na forum 01.04.05, 08:46 Witajcie! Ja też kawki się dzisiaj z Wami napiję! Pozdrawiam ze słonecznego ale zimnego Krakowa Dorota Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 01.04.05, 08:48 Dziś też kawka - pobudka była już o 1 w nocy, buuuu.... Wyglądam już jak zombi :))) Odpowiedz Link
mamawikusia Re: Poranna Kawa na forum 01.04.05, 08:53 Witajcie. Ja niestety nie przełkne kawki bo jestem chora i mam wszytko "zawalone w gardełku" Popijam więcz Wami,ale Upsarin C :) Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 05.04.05, 12:35 Oj, jest, teraz do szczęścia już wiemy, że tobyły początki przeziębienia wielkiego jak trzęsienie ziemi. A już się szykuje zapalenie krtani... Dziś na kontrolę do lekarza i aż się boję, bo wiesz, jak ja jestem chora, to wiem, że pewnych rzeczy robić nie dam rady. A spróbój to wytłumaczyć maluchowi :))) Efekt? Jak chce stać, to muszę ją trzymać, bo się wścieka, że nie daje rady. A jak się drze ze złości, to jeszcze bardziej ją gardło boli i kółko się zamyka, więc ... Mąż twierdzi, że zaczyna się o wystające gnaty obijać :))))) Pozdrawiam, dziś z 4 łyżeeczkami kawusi :) bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 02.04.05, 08:29 Właśnie pije kawke i kolejny dzień przemyśleń o naszym Ojcu Świętym.Pozdrawiam szystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 04.04.05, 06:11 Dzis poniedziałek,smutny poniedziałek i pije kawke przemyślając o Ojcu Świętym. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 05.04.05, 07:35 I ponownie ja ,już jestem w pracy i pije znowu kawke. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 05.04.05, 11:07 Przyjmuje zaproszenie, wpradzie to nie poranna juz kawa ale zawsze. Łzy kapia mi do kubka, zamiast slodka mam slona kawe. Wiara, Nadzieja, Miłość, pochlając głowę w zadumie...... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 05.04.05, 11:12 Masz racje te ostatnie dni są bardzo smutne i pozwalajace na chwile pięknych wspomnień o Naszym Ojcu Świętym. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
ladyhawke12 do Bunia 05.04.05, 12:39 to prawda, Nasz Karol umarł, świat się obudził mam nadzieje ze na dluzej. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 06.04.05, 08:50 W pracy to w kolejności już druga kawa i w tych dniach ,smutnych dla wszystkich to chwile zadumy,wspomnień o wspaniałym naszym Ojcu Świętym.Niech nasze aniołki będą teraz jego świtą. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
ladyhawke12 Poranna Kawa na forum 06.04.05, 09:07 "Ojcze Święty Ty Szukałeś Nas, Teraz My Znalezliśmy Ciebie" Siedze w pracy i mysle co teraz z nami sie stanie, co przetrwa, i cieply lyk kawy. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-kto będzie........ . 06.04.05, 10:27 Zastanawia się ,kto będzie nas jednoczyć w ciężkich chwilach.Zawsze Ojciec Święty potrafił nam pomóc swoją modlitwa.Wiedzieliśmy ,że mamy swego łącanika z Panem Bogiem. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 07.04.05, 07:55 Jestem, zaraz zrobie sobie kawe. i sie dosiade Odpowiedz Link
tana22 Re: Poranna Kawa na forum 08.04.05, 07:00 We Wrocławiu płacze niebo, i ja nad poranną kawką... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 08.04.05, 08:01 Te ostatnie poranki były i są bardzo ciężkie.Pije kawke z mleczkiem i myśle o naszym Ojcze Świętym.Mam nadzieje,że Papież widzi swoje owieczki cierpiące po steracie swogo pasterza.Mimo wszystko On jest wśród nas ja to czuje i wiem Pozdrawiam Was wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 08:18 Spragniona zarówno bliskich kontaktów z forumowiczami, jak i porannej malutkiej czarnej, witam wszystkich wiosennie. Zanim się obejrzelismy - juz jest piękna wiosna. Zyczę wszystkim spokojnego, pogodnego dnia. Aga Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 09:04 No witam Panią adminkę :))) Nareszcie !!! A kawkę to droga pani może popijać? Przecież to niezdrowe dla dzidziusia ? :) Pozdrawiam bejoy Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 09:08 Witam, witam :) Kawka słaba jest wręcz niezbedna. Bez malutkiej czarnej moje cisnienie wynosi 100/50, no w porywach 110/60. Jedna mała filizaneczka nie zaszkodzi. Dziecku tez się cos od zycia należy! :) Sciskam, aga Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 09:14 Witajcie, ja znow pisze po drugiej kawce, jak sie dzis czujecie. Agunia jak tam malenstwo, ogladam tylko ten paseczek na ktoeym oznaczone sa tygodnie, i juz sie nie moge doczekac. Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 09:26 Maleństwo? O, juz nie takie maleństwo :) Waży chyba ponad 2 kg i strasznie się wierci. Wszystkie badania wychodzą dobrze, więc jestesmy dobrej myśli. I tez nie możemy się doczekać :)) Aniu, słonia cały czas noszę w portfelu... Cieszę się, ze już z nami jesteś po tych szpitalnych historiach. Sciskam, aga Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 10:36 Ty, adminka, a rzuć no się swoim numerkiem gadulca :))) Będzie fajnie tak czasami sobie poklikać, prawda, lady? :))))) Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 11:06 Witam przy już wcale nie-porannej kawce :))) Na początku ciąży przeczytałam, że nie trzeba rezygnować z jednej kawki, jedna mała czarna nie szkodzi dziecku. Chyba że się przesadza - tak jak ze wszystkim. Więc Alicji nic się nie stanie, najwyżej będzie bardziej aktywna, a to pewnie Ci Aguś nie przeszkadza ;) Pozdrawiam wszystkich kawowiczów :) Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 19:45 bejoy napisała: > Ty, adminka, a rzuć no się swoim numerkiem gadulca :))) > Będzie fajnie tak czasami sobie poklikać, prawda, lady? :))))) Droga współadminko - mój numerek - 68 48 288 Przy okazji, pragnę poinformować innych gadaczy, że oczywiście w związku z przenoszeniem neostrady, straciłam dotychczasowe kontakty. Dlatego milczę. Chętnych do gadania - zapraszam ( jak bedę :)) Aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 19:53 O tej godzinie poranna kawa ?????????? Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 12.04.05, 20:05 Nie, to była wieczorna.. :) Ale cicho sza, bo zaczną na mnie krzyczeć ;) Pozdrawiam, aga Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 13.04.05, 08:36 Mamuśka, Ty z tą kawką to się tak nie rozpędzaj, bo Ci się dziecko nadppobudliwe zrobi i wtedy to już żegnaj spanko ! :))))) Odpowiedz Link
agablues Re: Poranna Kawa na forum 13.04.05, 12:56 taak, i dlatego wysypiam się na zapas.... :) Jaka cudowna pogoda w Warszawie Pozdrawiam wiosennie. bez kawki. aga Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 13.04.05, 08:36 Witam wzystkich i zapraszam na kojejną kawke.To moja druga i pamiętajcie najlepsza jest bez cukru,pozdrawiam wszystkich. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 18.04.05, 08:32 Witam wszystkich już na drugiej kawce,w pracy. Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 18.04.05, 08:52 Dołączam z kubkiem gorącej kawy :))) Witam wiosennie, choć humor jakiś niewiosenny, niestety :( Ktoś ma pomysł, jak sobie poprawić nastrój ? :))) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 18.04.05, 10:08 Witam bez kawki :) A na lepszy humor - zdrapywanie zachniętych chrupek kukurydzianych z nogawki spodni :))) Polecam na szybką pobudkę :))0 Pozdrawiam bejoy -- Odpowiedz Link
calineczka71 Re: Poranna Kawa na forum 19.04.05, 07:25 Witam w ten deszczowy poranek. Pozdrawiam Calineczka Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 19.04.05, 07:59 Ja witam w ten chłodny poranek,przy drugiej kawce.Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 20.04.05, 07:36 Witam jak codziń na porannej kawie.W Warszawie podobno zimno-bo mnie zawsze ciepło.Pozdrawiam wszystkich i życze udanego dnia. Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 20.04.05, 07:43 na porannej kawie, z cieplem w sercu, zimnem na zewnatrz, witam Odpowiedz Link
annall Re: Poranna Kawa na forum 20.04.05, 08:30 witam- już z 3 herbatką(mały wstaje przed 6 ) Ciesze się, że wróciłam do Was- bo tęskniłam okropnie:) miłego dnia życzę i wysyłam mase ciepełka ze Szczecina(choć tu dość zimno- lecz słonecznie) Ania Odpowiedz Link
zorka7 Re: Poranna Kawa na forum 20.04.05, 09:00 annall napisała: > witam- już z 3 herbatką(mały wstaje przed 6 ) Witaj Aniu kochana! Ja jak zwykle od 7-ej na nogach. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 20.04.05, 09:11 Witam, my dziś od 4.30 na nogach :))) -- Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 21.04.05, 08:23 Widzę, że dziś pierwsza jestem :) Witam o poranku. Dziś już spokojniej - tylko jedna pobudka w nocy i ranek od 5.30, czyli robimy postępy :))) Smacznego :) -- Odpowiedz Link
vinga_o Re: Poranna Kawa na forum 21.04.05, 11:45 Nooo, Madziu, nie masz aby za dobrze ? :))) Nie przyzwyczajaj się do spokojnych nocek, przed Wami jeszcze ząbkowanie :))) A jak tam chrupki na spodniach, dzisiejsza porcja zdrapana ? :))) Pozdrawiam kawkowiczów serdecznie Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 21.04.05, 11:59 Biorąc pod uwagę, że 4 już za nami, a teraz idą chyba następne cztery na raz, to i tak jest cool :) Na razie walczymy z zatruciem i przeziębieniem, więc życz mi tylko spokojnych ocy - wtedy wytrwam :))) -- Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 21.04.05, 12:05 Witam Was,ja już po dwóch kawach.Dopiero wchodze bo z rana byłem w TVP u lekarza.Magda to co dzisiaj wyspałaś się?. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 22.04.05, 08:45 A wyspałam :))) Padła o 17 spać, o 22 na trochę ją obudziliśmy, a potem spała do 6.15 :)))) Normalnie dzień dziecka mi fundnęła !!! Oznacza to jedno - dziś dzień dobroci dla Madzi i kawka jest dzisiaj be ;))) Pozdrawiam wszystkich bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-Madzia 22.04.05, 08:51 Madziu ,czyli dzisiejszy poranek dobrze rozpoczęty.Znaczy się na kawie zaoszczędzisz jak tak dalej pójdzie.Zaoszczędzone pieniążki z kawy wydaj na jakiś prezent dla dzidzi -to dzięki jej,pozdrawiam Bunio. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum-Madzia 22.04.05, 08:54 Tak jest, szefie :))) Pozdrawiam bejoy Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 22.04.05, 06:29 Witam ktoś się zapytał kiedy ja pije pierwszą kawe.a ja już po tej pierwszej .Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link
ladyhawke12 Re: Poranna Kawa na forum 22.04.05, 08:02 Witam przy drugiej kawie, i drożdżówce, ech czemu ja musze tak wczesnie wstawac. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 23.04.05, 09:46 Witam w sobotni poranek i zapraszam w każdyu poranek na kawke. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 25.04.05, 09:17 Witam,nowy tydzień i poranna kawa.Ja po dwóch i jakiś nadal senny,wczoraj byłem na imieninach do poznych godzin nocnych,troszke się zmęczyłem.Pozdrawiam Adam. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 25.04.05, 09:58 Witam :) Kupiłam, szefie, obżerała się jak dziki osioł cały weekend :))) Piję dziś kawkę, bo poszła spać wczoraj prawie o 22, a wstała o ... 4.37 :))) Mam nadzieję, że dzisiaj pójdzie nam lepiej... Pozdrawiam kawoszy i herbatniaków :))) bejoy -- Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 25.04.05, 10:09 Widzisz przynajmniej wiesz,że masz dziecko w domu.Pozdrawiam i tak trzymać. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum 25.04.05, 10:26 Oj, wiem, wiem... Dobrze, że pozbyłam się wreszcie tej biegunki u Oli. Fakt, przyznaję się bez bicia, że olałam zalecenia lekarzy, ale... to mój sposób poskutkował :) A już niewesoło było, bo nie dość, że dostała wcześniej uczulenia na... leki, to pod koniec była odwodniona i groziła jej do szczęścia kroplówka Ech, lekarze... oni ciągle tacy pokręceni :( -- Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-bejoy 25.04.05, 10:37 Mam propozycje,abyś sobie komputer do domu przeniosła ,zawsze można popisać sobie w nocy,my tu do wczesnych godzin porannch siedzimy. Odpowiedz Link
bejoy Re: Poranna Kawa na forum-bejoy 25.04.05, 10:49 Adaś, nie ma szans... Mężunia chyba by już coś trafiło :))) -- Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum-bejoy 25.04.05, 11:03 A szkoda byłoby nas więcej do nocnych nasiadówek,przyjemne zpożytecznym by było.Przy dziecku i kompie byś dyżurowała. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 26.04.05, 07:36 Baczność ,na poranną kawe marsz.Moja o tej godzinie to już druga.W Warszawie chłodny poranek ,ale może słonko jak wyjdzie to będzie cieplej.Pozdrawiam wszystkich Adam. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Poranna Kawa na forum 27.04.05, 07:59 Witam na przepysznej kawce i zapraszam jak zwykle na początek miłego ponoć nowego dnia. Adam tata Bunia-Roberta Odpowiedz Link