Dodaj do ulubionych

Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne .....

12.12.04, 14:37
Bardzo proszę o ciepłe myśli . Jutro mają być wstępne wyniki Bartusia czy ma
ZE tak bardzo się boję jutrzejszego dnia . Na chwile obecną stan Bartusia się
pogorszył nie potrafi sam oddychać , oddycha za pomocą respiratora. Lekarze
oceniają jego stan jako ciężki. Już było dobrze oddychał prawie sam , miał
podawany tlen ale bardzo mało a teraz jego stan jest ciężki. Już niewiem co
mam robić , jak mam mu pomóc ? Jeszcze raz proszę o dobre myśli dla
Bartusia , ja się jeszcze nie poddałam , jeszcze mam maleńką iskierke
nadzieii że jeszcze będzie dobrze.

Pozdrawiam Ula

Dziękuje bardzo za modlitwe za Bartusia
Obserwuj wątek
    • annall Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 14:48
      Uleńko- będę ciepło myślała o Twoim synku, będę trzymać kciuki...

Bartusiu- mały dzielny chłopczyku, walcz, walcz mocno dla siebie, dla mamusi...

przytulam cieplutko i bardzo mocno
      Ania
      • mamamikolaja6 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 15:14
        Ulu życzę Wam żeby wszystko było jak najlepiej. Napewno się uda. Pozdrawiam.
    • monika_69 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 15:43
      Ula-myślą i sercem jestem z wami...trzymam kciuki...
    • reniatoja Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 15:50
      Ula, twoja historia mnie bardzo poruszyła, probowalam napisac cos do Ciebie na
      priv, ale wszystkie slowa wydawaly mi sie bez sensu, ale chce, zebys wiedziala,
      ze ja tez mysle od paru dni o Was i pomodle sie dzisiaj rowniez za Was. Bardzo
      chcialabym przeczytac cos optymistycznego o Twoim Bartusiu, mama ndzieje, ze
      sie uda. Sciskam mocno.
    • gosiap10 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 16:26
      Ulu,
      Trzymaj sie dzielnie. Myslami jestesmy z Wami. Wiem jakie to niewyobrazalnie
      trudne patrzec na cierpienia wlasnego dziecka. Ale trzeba wierzyc i nie
      poddawac sie.
      • urszula5 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 16:42
        Wchodzę tu ze łzami w oczach , chociarz właściwie to już sama niewiem czy
        płaczę , może to są już tylko suche łzy , łzy tak ogromnej rozpaczy że nie da
        się już tego opisać . Jeszcze nigdy mi się nie dłużył tak czas , jak teraz to
        czekanie ( niewiadomo na jaki wynik ) mnie dobija. Ostatnio miałam sen ( śnił
        mi się mój Bartuś leżał na moim łóżku i umierał a ja stałam nad Nim tak
        strasznie płakałam i nie wiedziałam co mam zrobić ) na drugi dzień się
        dowiedziałam że stan Bartusia się pogorszył na tyle że trzeba było podłączyć go
        do respiratora , i tak jest do dziś. To jest takie trudne ( czekać być może na
        wyrok ) Nie potrafie nic więcej napisać , łzy zaciskają gdzieś w gardle nie
        potrafie już myśleć. Dziękuje że jesteście ze mną i moim Bartusiem .

Naprawde z całego serca dziękuje

Ps. Nie chcę nawet myśleć co będzie jeżeli badania się potwierdzą
        • mamakubka Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 20:23
          trzymam kciuki
        • hubcio14 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 20:38
          Mocno trzymamy kciuki za szybki powrót Bartusia do zdrowia.
          Jesteśmy z Wami i modlimy się.
        • vinga_o Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 13.12.04, 13:54
          Uleńko, ciągle o Was myślę, Bartuś jest mi bardzo bliski, życzę Wam dużo, dużo
          siły do walki. Nie trać nadziei, trzeba mieć ją do samego końca.
          Koniecznie napisz o wyniku. Wierzę, że to nie będzie TEN wyrok, że wszystko
          będzie dobrze.

Przytulam Was ciepło
          Kinga - z Juleńką na lewym ramieniu
    • nunu Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 12.12.04, 18:16
      Bede o Was myslala.
    • ekra5 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 13.12.04, 13:31
      Droga Ulu!Trzymam kciuki za Twojego synka!Jemu i Tobie zyczę dużo siły!!!!MUsi
      być dobrze i tak będzie!!!
      Malwina
    • gi-za Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 13.12.04, 14:31
      Ulu...Napewno juz po badaniach,trzymalismy kciuki strasznie
      zacisniete....Powiedz co wyszlo...Czekamy z wiara ze ok...
    • mamusik Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 10:51
      Uluś! Błagam, odezwij się.....
      Myślę, że nie ja jedna czekam na wieści...
      Napisz coś.....
      Magda
      • ladyhawke12 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 11:21
        Tak Ulenka czekam na wiesci, nie odzywasz sie na gg rowniez, martwie sie.
      • karpatka1 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 11:24
        Obawiam się, że na info od Uli musimy jeszcze poczekać.
        Dziś w dodatku katowickim GW jest materiał o Bartusiu. Boże, mam nadzieję, że
        to jakieś przekłamanie. Niestety, piszą tam o wynikach badań genetycznych i
        potwierdzają ZE:((( Na domiar złego okazuje się, że to nie wszystkie problemy
        Uli. Nie czuję się jednak upoważniona do ich rozpowszechniania na Forum. Jeśli
        Ula się zgodzi, to opiszę, a właściwie przepiszę Jej historię i problemy.
        W GW opublikowane jest też zdjęcie Bartusia. To taki śliczny chłopczyk!!!
        Kasia
        • ladyhawke12 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 11:41
          Czytalam
          0507 094 352 nr do Uli, potrzebna jest jej pomoc.

Przyjaciele sa jak Anioly, ktore stawiaja nas na nogi, kiedy nasze skrzydla ...
          Taki ma opis na GG
          • fasolka_70 artykuł w Katowickim dodatku GW :-( 14.12.04, 15:03
            Skoro GW to opublikowała, pozwalam sobie wkleić link z informacjami o Uli...
            miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2444453.html
            pozdr
            Ola
            • ladyhawke12 Re: artykuł w Katowickim dodatku GW :-( 15.12.04, 09:16
              Dziewczyny i Chlopaki oczywiscie, wczoraj dzwonilam do Uli, dziekuje za
              wsparcie, kazda pomoc jest jej teraz potrzebna, nawet drobne datki sie
              przydadza. Podala adres jesli kots bedzie chcail to prosze pisac na moj adres
              gazetowy, Ula teraz ma urwanie glowy, i ekipe tv w domku, wiec ja sluze
              wszystkimi informacjami.
        • ewa250 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 18:08
          nie jestem w stanie pomoc finansowo ale..... moge pomoc informacja. mam troche
          doswiadczenia zawodowego w sprawach eksmisji i tak: na pewno sad orzecze lokal
          socjalny (z powodu bezrobocia i nieletnich dzieci)i Gmina MUSI go zapewnic,
          poza tym dochod nawet 2000 zl nie zmiejszony przez komornika jest dochodem
          niskim jak na 5 osob, wiec powinni naciskac opieke spoleczna zeby pomogla. co
          do dlugu w spoldzielni , niestety tylko jej wladze moga umorzyc dlug i odsetki,
          ale moze warto sie do nich zwrocic, moze okaza serce.... w razie pytan o
          eksmisje podaje maila: ewa250@poczta.onet.pl

ewa mama jasia
          • ada296 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 15.12.04, 00:04
            a ja jestem w stanie pomóc finansowo
            podajcie namiary
            nie mówię, że całą kwotę wpłace
            ale 1.000,00 zł na pewno
    • agablues Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 14:51
      Trzymam kciuki, aga
    • monika_69 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 14.12.04, 21:50
      Ula ---nie jesteś sama....
    • ulkar Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 15.12.04, 09:39
      Mogę pomóc finansowo :)przynajmniej trochę; potrzebuję tylko numeru konta Uli.
      • ladyhawke12 Re: Prosze o cieple mysli jutro maja byc wstepne 15.12.04, 09:47
        Dziewczyny i Chlopaki oczywiscie, wczoraj dzwonilam do Uli, dziekuje za
        wsparcie, kazda pomoc jest jej teraz potrzebna, nawet drobne datki sie
        przydadza. Podala adres jesli kots bedzie chcail to prosze pisac na moj adres
        gazetowy, Ula teraz ma urwanie glowy, i ekipe tv w domku, wiec ja sluze
        wszystkimi informacjami.

• mamusik Do ladyhawke12 15.12.04, 10:21
          Czekam na nr konta i dane Urszuli. Chcę podać je dalej....
          Napisałam na gazetowy i niecierpliwie oczekuję....
          Magda
          • monika_69 Re: Do ladyhawke12 16.12.04, 22:12
            Podciągam historię Uli do góry -im więcej osób tu zajrzy tym lepiej....
            • mamusik Ula i Bartuś - historia.... 16.12.04, 23:04
              Najlepiej chyba umieścić link w nowym, osobnym wątku...
              miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2444453.html

Kto może niech wesprze Urszule i jej rodzinę....
              M.
              • mamusik Re: Ula i Bartuś - historia.... 16.12.04, 23:07
                Oj Mamusik matołku, miał być nowy wątek :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka