egafokus 14 miesięcy :((( 02.07.07, 10:10 Dziś mija 14 miesięcy bez Ciebie Skarbie Wczoraj ktoś bardzo niedobry :( ukradł Ci Skarbie wszystkie aniołeczki pierwszy ten bez skrzydełka był na Dzień Dziecka Rybeczka od wujka Wicia, cioci Moniki i kuzynek :( Potem dwa rozrabiaki na Twoje pół roczku Aniołeczek maleńki od cioci Glusia i ten duży, którego tata ostatnio nie mógł odkleić żeby wyczyścić... jest mi tak źle nie wiemy jak mamy pilnować Twojego miejsca Każdy aniołek, Ty wiesz był szczególny... Odpowiedz Link
danusia1958 Re: 14 miesięcy :((( 03.07.07, 01:51 Kacperku(**************) babcia Aniolka Natalki i julki 15 mcy Odpowiedz Link
egafokus Skarbie 09.07.07, 12:00 Każdego dnia tęsknimy z tatą za Tobą tak bardzo, coraz bardziej :((( Proszę pomóz przejść nam przez te najbliższe tygodnie Tak bardzo Cię Kacperku kochamy [*][*][*] żebyś miał jaśniutko Aniołeczki niedługo napewno postawimy nowe piękne u Ciebie, jeszcze nie teraz za jakiś czas żeby znów ktoś nie zabrał, bo masz tak pusto i źle nam z tym :( Odpowiedz Link
anna1008 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 09.07.07, 14:57 Kacperku dla Ciebie (***) Odpowiedz Link
egafokus Kochanie 21.07.07, 19:01 Tak bardzo tęsknimy każdego dnia a teraz też strach coraz większy [*] dla Ciebie Skarbie żebyś miał zawsze jaśniutko Kochamy Cię bezgranicznie Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: prosimy o światełko dla naszego synka 31.07.07, 09:05 (*)(*)(*) Dla Kacperka. Odpowiedz Link
egafokus Dziękuję Kacperku 06.08.07, 09:56 Syneczku Dziękuję Ci bardzo Masz ślicznego braciszka Tymoteuszka wiem że się nim napewno opiekujesz A nam teraz Ciebie jeszcze bardziej brakuje :(((( Tatuś i Babcia mówią że Tymuś jest bardzo do Ciebie podobny serce mi pęka na drobne kawałki Kacperku Kochamy Cię bardzo mocno nasz PIERWORODNY SYNECZKU Bądź dla Tymcia Aniołkiem Stróżem mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 06.08.07, 11:52 Ciesze sie razem z Wami... zostawilam notke na blogu... kacperku badz Aniolkiem Strozem(*)(*)(*) babcia Aniolka Natalki I Julki 16 mcy Odpowiedz Link
wronka30 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 07.08.07, 12:12 Gratuluje z calego serca. Niech Tymoteuszek rosnie zdrowo. A dla Kacperka zapalam swiatelko (*). Monika Odpowiedz Link
egafokus Serce najdroższe 10.08.07, 11:58 wiesz że byliśmy wczoraj u Ciebie jest tak ciężko serca nam się krają na drobne kawałeczki Dziękujemy dzielny rycerzyku za wszystko Zawsze będzie dla Ciebie szczególne miejsce w naszych sercach mama Odpowiedz Link
egafokus Kacperku 17.08.07, 09:41 Tęsknimy każdego dnia [*][*][*] dla Ciebie bo wiesz że nie damy teraz rady zapalać światełek u Ciebie słońce codziennie Kochamy Cię bardzo mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 18.08.07, 10:40 Zawsze w pamieci(*)(*)(*) babcia Aniolka Natalki Odpowiedz Link
egafokus 16 miesięcy bez Ciebie :( 02.09.07, 10:32 "Żyjemy przez chwilę, zachłanni na każdy gest Tylko w Twoich oczach widzę ten blask-życia blask Ukryci przed światem wierzymy, że stanął czas Nasza miłość nie przeminie i trwać będzie w nas Na dnie serca pozostanie zawsze ślad Kiedy Ciebie już nie będzie tu Na dnie serca pozostanie zawsze ślad Zachowam go... Na dnie serca parę wspomnień z tamtych dni ocalić chcę Chociaż to... Tylko to... Powrotów nie będzie Co było nie wróci-wiem To los-tak chciał los... " Kochamy Cię Kacperku i tęsknimy bardzo mama Odpowiedz Link
egafokus Kacperku 15.09.07, 20:54 tęsknię tak bardzo :((( kupiliśmy Ci kochanie dużo aniołków ale przykleimy wiesz za jakiś czas żeby nikt ich nie ukradł kocham każdego dnia mocno i Ty wiesz o co proszę mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 16.09.07, 11:51 Kacperku(*)(*)(*) babcia Aniolka Natalki i Julki17 mcy Odpowiedz Link
monia853 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 21.09.07, 10:33 Zawsze zastanawima się dlaczego tak jest,że przez całą ciążę jest wszystko w porządku a gdy zaczyna się poród następują komplikacje... Mój synek ma dziś 13 miesięcy,ale o mało też bym go straciła matka to wie chociaż żaden lekarz sie nie przyzna ze zrobił coś nie tak.O godzinie 7:00 rano odeszły mi zielone wody płodowe zaraz mąż zawiózł mnie do szpitala.Wystraszylam się nie na żarty kiedy lekarka co jakis czas podchodziła i pytała się czy mam skurcze.Za każdym razem odpowiadałam zgodnie z prawdą że nie.Po godzinie 13:00 zawieziono mnie na USG i stwierdzono ze trzba dac mi oksytocynę na wywołanie skurczy(około 14:00).Siedem godzin bez ani jednego skurczu.Bardzo powoli te skurcze nachodziły i podwyższali mi dawkę oksytocyny.Po 17:00 kiedy miałam rozwarcie na 7cm zaczęłam rodzic a kazali mi sie wstrzymac!Mówili niech Pani jeszcze poczeka bo trzeba będzie naciąc w takim wypadku!Ale gdzies instynkt macierzyński podpowiadał mi ze nie mogę czekac.Kiedy maluszek przychodził na świat zebrało się nade mną z 10 osób i od położnej usłyszałam jak mówi do lekarza ze druga pępowina.Na początku nie wiedziałam o co jej chodzi i myslałam ze to drugi poród w ciągu dnia z przodującą pępowiną.Dopiero później domysliłam sie o co chodzi.O godzinie 17;33 urodziłam synka.Był cały fioletowy,nie płakał,już z odciętą pępowiną.Nie położyli mi go na brzuchu tylko od razu zabrali.Boże nie wiem co by się stało gdyby kazali mi czekac na rozwarcie do 10 cm... Mały poszedł od razu do inkubatora,miał jakies zakażenie wewnątrzmaciczne,nie mogłam go karmić,nie przyjmował nawet wody z glukozą.Przypuszczam też ze był wyciągny na siłę poniewaz miał zdeformowana główkę.Boże dlaczego tak się dzieje,ze kiedy dzieją się jakies komplikacje nie robią cesarki? Dlaczego na USG niczego złego nie widac?Boże dlaczego zabierasz małe Istotki,które niczym w życiu nie zawiniły a nie tych którzy są źli??? Dla Ciebie KRUSZYNKO,ANIOŁKU MALEŃKI (*)(*)(*)OPiekuj się swoimi rodzicami z góry i daj im się i wiarę.(*)(*)(*) Odpowiedz Link
an555 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 21.09.07, 22:38 Dla Kacperka (*)(*)(*) Odpowiedz Link
egafokus 17 miesięcy :((( 02.10.07, 10:03 17 miesięcy dziś kolejny drugi dzień miesiąca do końca życia drugi będzie tym dniem :((( wczoraj Twój braciszek skończył dwa miesiące a dziś Ty powinieneś 17 :( dlaczego nie ma Ciebie tutaj z nami???? tak bardzo Ciebie Kacperku brakuje mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 04.10.07, 23:52 Kacpeku(*****)...nie zapominam babcia Aniolka Natalki i Julki 18 mcy Odpowiedz Link
ekaczmarczyk Re: prosimy o światełko dla naszego synka 09.10.07, 13:10 Kacperkowi (*)(*)(*) Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: prosimy o światełko dla naszego synka 09.10.07, 22:21 (*)(*)(*) Śpij Aniołku... Odpowiedz Link
egafokus Skarbie 16.10.07, 15:07 nie dałam rady być u Ciebie wczoraj Ty wiesz czemu przepraszam Kocham Cię mocno, masz w moim sercu szczególne miejsce na zawsze Kacperku Kochanie tęsknię okropnie :((( tak bardzo chciałabym Cię utulić, ucałować, zobaczyć mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Skarbie 19.10.07, 23:24 Dla Kacperka (*****) babcia Aniolka Natalki i 18 mcy Julki Odpowiedz Link
egafokus 18 miesiąc... 05.11.07, 12:46 tyle popłynęło łez przepraszam za te łzy ale Kacperku nie da się inaczej mama Odpowiedz Link
jolanta80 Re: 18 miesiąc... 06.11.07, 12:15 Dla twojego synka(*)(*)(*)_!!! ,Reginko napewno Ci te łzy wybacza za kazdym razem wie ze są one ze smutku i z tęsknoty za nim samym . Przytulam mocno!!! Odpowiedz Link
egafokus Kochanie... 26.11.07, 11:41 mija dzień za dniem każdy kolejny bez Ciebie :( tak chciałabym Cię zobaczyć Kacperku chociaż we śnie i powiedzieć Ci jak bardzo Cię z tatą i braciszkiem kochamy :(((( Syneczku... a wiesz ostatnio śniła mi się taka bardzo jasna gwiazdka na niebie... Kocham utulam całuję każdego dnia do snu tęsknię :((( mama Odpowiedz Link
anna1008 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 27.11.07, 21:01 Kacperku (***)czerwcowy Królewiczu Odpowiedz Link
egafokus 19 miesięcy :( 02.12.07, 18:35 Kotusiu kochany tyle czasu już jesteś Aniołkiem czy umiesz już mówić mamo i tato :(((( Odpowiedz Link
egafokus Skarbusiu 21.12.07, 10:23 zbliżają się kolejne Święta już drugie bez Ciebie choć wiem że będziesz przy nas jak mogę Cię poczuć????? Będziesz miał najśliczniejszy stroik na świecie Kocham Cię Kacperku tak bardzo trudno bez Ciebie wytrzymać mamusia Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 22.12.07, 19:52 Kacperku (*****) zawsze pamiętam babcia Aniołka Natalki i Julki 21mcy Odpowiedz Link
egafokus 20 miesięcy 02.01.08, 11:27 Kacperku mija 20 miesięcy bez Ciebie :((((( Co potrafi Twoje dziecko w 20 miesiącu życia * Uczy się rzucać piłką zza głowy. Trenuje także łapanie i kopanie piłki i sprawia mu to wielką przyjemność. * Nadal często mówi "Nie!", ale jeśli potraficie na to dobrze reagować, maluch coraz częściej robi to z przekory, a nie w ramach walki o własną odrębność. * Jest coraz silniejsze, nie zawsze też zdaje sobie sprawę z tego, że może wyrządzić ból i krzywdę. Nie zrozumie jednak, jeśli - chcąc pokazać mu "jak to jest" - uszczypniecie je czy ugryziecie. * Może czasem cofać się w rozwoju, a dokładniej - udawać, że jest mniejsze, niż jest: domagać się lulania, bujania, wożenia w wózeczku, karmienia butelką. To rzecz normalna, warto potraktować ją jak zabawę, ale nie wyśmiewać. Syneczku piłeczka dla Ciebie niech doleci do nieba :((( Kochamy Cię bardzo Odpowiedz Link
egafokus Przepraszam :( 24.01.08, 12:37 skarbie nie byłam u Ciebie już tydzień przepraszam Cię za to że nie zawsze świecą się u Ciebie Kacperku światełka wybacz Kocham bezgranicznie mama Odpowiedz Link
egafokus Re: 22 miesiące 02.03.08, 20:08 dziś Kacpereczku kochany na zawsze w sercu pozostaniesz Odpowiedz Link
egafokus dwa latka 03.05.08, 17:22 DWA LATA TEMU KACPERKU... 2 maja 2006 to już dwa lata od „TEGO” dnia dnia który zaczął się jak każdy inny 1 maja w poniedziałek pojechaliśmy do szpitala-wkońcu to już dwa tygodnie po terminie -oczywiście wolne wtedy było 1 maja to wiadomo jak to z badaniami-zrobili KTG i kazali czekać więc czekaliśmy do wieczora bez zmian... po wieczornym badaniu coś się ruszyło już mieliśmy nadzieję że najpóźniej we wtorek Cię kochanie zobaczymy, Twój tatuś pojechał do domu, ja poszłam spać -jeszcze pisaliśmy do siebie smsy że napewno za kilka, kilkanaście godzin będziemy mogli Cię Kacpereczku utulić... noc minęła szybko rano tato pojechał do pracy a mnie podpięli pod KTG-wszystko w porządku tak mówili, potem USG coś tam do siebie szeptali i decyzję miał podjąć ordynator-po badaniu powiedział wszystko super, dziś rodzisz... więc zadzwoniłam po tatę, przyjechał, przywitał się z Tobą-tak ładnie kopałeś Go po chwili ostatnie kontrolne KTG i...cisza... potem USG i diagnoza brak bicia serduszka... nie wierzyłam, nie umiałam nawet płakać podali mi coś na uspokojenie, prosiłam o leki dla taty ze łzami w oczach mówiłam-wyciągnijcie go ze mnie-przepraszam potem poród... podali mi tabletki i kazali czekać... a ja cały czas liczyłam na to że się poruszyć, poruszysz jak codzień... te najbliższe godziny były takie trudne o godzinie 23.10 dwa lata temu przyszedłeś na świat nie usłyszeliśmy Twojego płaczu nie mogłam Cię kochanie zobaczyć, przytulić, ucałować-przepraszam tak bardzo bym tego chciała, choć na chwilę potrzymać Cię Synku w ramionach... Kochanie powinieneś dmuchać świeczuszki na torciku... powinieneś bawić się z braciszkiem... powinieneś być tutaj... majowy weekend :(((( najsmutniejszy czas w roku Kochanie "nie ma sensu nic chcę do Ciebie iść..."/wiem nie teraz KIEDYŚ/ Odpowiedz Link
egafokus 25 miesięcy 09.06.08, 15:53 tydzieńtemu prawie kolejny miesiąc minął tak rzadko tu teraz bywam u Ciebie staram się często ale sam wiesz mam nadzieję że rozumiesz w myślach i w sercu cały czas masz miejsce kochanie moje tęsknię coraz bardziej chcę Cię utulić dlaczego nie mogę???? mamusia Odpowiedz Link
smutasek2008 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 15.06.08, 23:27 Światełko dla twojego Aniołka(*) Odpowiedz Link
justyna3003 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 26.06.08, 15:27 (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*)(*)(*) (*)(*)(*) (*) Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 01.07.08, 15:37 Kacperkowi (*)(*)(*) w pamiętaniu babcia Aniołka Natalki i 2 letniej Julki Odpowiedz Link
danusia1958 Re: prosimy o światełko dla naszego synka 12.08.08, 09:16 Kacperku (*)(*) babcia Aniołka Natalki i 2 letniej Julki Odpowiedz Link
egafokus Re: prosimy o światełko dla naszego synka 21.10.08, 12:25 [*][*][*] Synku tak dawno nie świeciłam TU dla Ciebie tęsknię kocham Odpowiedz Link
egafokus Skarbie najdroższy 21.04.09, 11:08 za dwa tygodnie skończyłbyś 3 latka już 3 lata bez Ciebie czas goni i z każdym dniem tęsknota coraz większa i ból... Kocham Cię ponad życie serce moje Ty wiesz podzielone na kawałki dla każdego z moich synków a Twój braciszek tak pięknie mówi "Idziemy Kapa" tak do Ciebie do Kacpra Kochanie komu zadać pytanie dlaczego???? Twoja na zawsze i mimo wszystko mama Odpowiedz Link
laurka77 Re: Skarbie najdroższy 26.05.09, 08:48 dla Twojej Iskierki (*) ciągle zadaję sobie to samo pytanie... Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: prosimy o światełko dla naszego synka 27.05.09, 21:55 wspolczuje ci z calego serca :( z moja mala tez bylo wszystko ok a odeszla 29 kwietnia bez powodu czy przyczyny mnie zostawila :( To dla twojego syneczka [*] [*] [*] Odpowiedz Link