27.07.07, 09:50
Tragicznie dla 3-letniej dziewczynki skończyła się próba przejścia przez pasy
w rybnickiej dzielnicy Ochojec.
dla małego aniołka od Majki [*]
Obserwuj wątek
    • tango45 Re: :( 27.07.07, 21:56
      jamajka79 napisała:

> Tragicznie dla 3-letniej dziewczynki skończyła się próba przejścia przez pasy
      > w rybnickiej dzielnicy Ochojec.
      > dla małego aniołka od Majki [*]

Sama szla przez pasy? (***)
      • jamajka79 Re: :( 27.07.07, 22:36
        faktycznie tak to wygląda skopiowałam tą wiadomość ze stronki miasta Rybnika,
        przepraszam. Szła z mamusia, której nic się nie stało, ale leży w szpitalu w
        ciężkim szoku, sama jestem z Rybnika i jeżdżę autem zawsze staje na pasach kiedy
        widzę, że ktoś chce przejść niekiedy jest tak, że ja stoję a a z naprzeciwka
        przejedzie kilka samochodów zanim któreś się łaskawie zatrzyma. Szlak mnie
        bierze jak czytam o tak bezsensownej śmierci i mam ochotę krzyczeć. Facet był
        trzeźwy, ale do cholery o czym on myslał?????????????
        • inna_mama Re: :( 28.07.07, 00:33
          znowu.............
          spij Aniolku
        • twoj_aniol_stroz Jamajko 28.07.07, 14:04
          Facet był
          > trzeźwy, ale do cholery o czym on myslał?????????????

Nie nam oceniać to o czym on myślał. Faktem jest, że z koszmarem zabicia
          dziecka będzie żył już na zawsze. To jest tragedia także jego (co nie oznacza,
          że go usprawiedliwiam i nie współczuję rodzicom dziewczynki).
          Być może była to jego głupota, być może myślał o "niebieskich migdałach", ale
          równie dobrze mogło być tak, że z jakiegoś badzo ważnego powodu jechał
          zdenerwowany i miał rozproszoną uwagę. Tak też się zdarza.
          • jamajka79 Re: Jamajko 28.07.07, 15:18
            Owszem masz rację myśl o tym, że zabił dziecko bedzie go trapic do konca zycia i
            to jest pewnie jego najwieksza kara, ale poprzyglądaj sie jak ludzie zachowują
            sie przy przejezdzaniu po pasach sama kiedys to przezylam bylam w polowie drogi
            a za plecami smignelo auto, ledwo ustalam. Ludzie maja problemy, ale wsiadajac
            za kolko niestety nie wolno myslec tylko o sobie.
            • twoj_aniol_stroz Re: Jamajko 29.07.07, 11:48
              Ja tego nie napisałam po to by usprawiedliwiać debili - bezmózgowców, którzy
              jeżdżąc jak wariaci igrają z życiam nie tylko swoim, ale przede wszystkim
              innych. Niestety prawda jest taka, że wiele śmiertelnych wypadków na drodze i
              nie tylko nie jest winą sprawców. Zawsze kiedy ktoś pisze oburzony: "o czym
              myślał kierowca?, gdzie byli rodzice dziecka, jak stała się tragedia? itp
              ciarki po plecach mi przechodzą. Ja kiedyś też łatwo oceniałam, też kiedyś
              potępiałam w czambuł, potem kilka razy odebrałam trudną lekcję pokory. Teraz
              już staram się nie oceniać (z dużym naciskiem na "staram się" ;))), co nie
              znaczy, że zawsze wszyskich usprawiedliwiam.
    • blekitna_laguna Re: :( 01.08.07, 08:48
      (*)(*)(*)

Śpij Aniołeczku..
    • maniula1 Re: :( 01.08.07, 19:32
      och przykro mi bardzo:(
      (*)(*)(*)(*)(*)(*)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka