dagabu 15.10.08, 08:11 bądźmy dziś razem... Psst... iskierka zgasła mama Mateuszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bach28 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 09:27 (*)(*) dla moich maleńkich Aniołeczków Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 09:28 Dla naszych Kochanych Aniołków [*] Odpowiedz Link
magdalenas79 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 16:04 Tak mi dziś smutno! Cały czas myślę o moim kochanym Filipku i tak bardzo za Nim tęsknię:( Bądźmy dziś razem! Może będzie choc troszkę łatwiej. (***) dla naszych Maleńkich Aniołków Odpowiedz Link
annamarcela Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 10:04 Dziś poraz pierwszy to święto dotyczy mnie, męża i naszej zgasłej iskierki- synka kochanego Karolka. Kocham Cię mój najdroższy skarbeńku i bardzo tęsknię. Mamusia Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 11:17 Dla nas to także pierwszy taki dzień...A jeszcze rok temu nasza Córeczka żyła, dzielnie walczyła o życie...Boże...pomóż nam w tym trudnym dla nas dniu... Dla naszych Dzieci (***********) kasia-mama Zuzi Aniołka(*) Odpowiedz Link
kasienka19781 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 14:05 dla mnie to tez pierwszy taki dzien rok temu szykowalismy sie do spitala na operacje nestety juz z niej nie wrocilismy :((( OSKARKU MOJA JEDYNA MILOSCI WIELKA(**) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 15:00 Wszystkim Kochanym Aniołeczkom(*)(*)(*)(*)(*)(*) Majeczko kochanie,dla Nas to już drugi taki dzień,rok temu,nie mieliśmy Ciebie już trzy tygodnie,bardzo Cię kochamy i dziś przyjdziemy Cię odwiedzić... Tak bardzo chcielibyśmy Cię przytulić... Odpowiedz Link
reda77 Re: Dzień Osieroconych Rodziców 15.10.08, 22:05 Dla mnie i mojej rodziny to już drugi tak dzień... rok temu nie było naszej Uli z nami już ponad 3 tygodnie... Tak mi ciężko bez mojej słodkiej kruszynki. Teraz oczekuję braciszka lub siostrzyczki dla Uli i mojego synka - wierzę, że mój najdroższy Aniołek czuwa nad tym Maleństwem. Boże, tak mi dziś ciężko... Dla Uleńki i wszystkich Aniołków (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link