metro.dinamo 26.01.06, 17:28 www.vz.ru/economy/2006/1/26/20166.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panzerviii Re: Polska przeciw Rosji 26.01.06, 20:12 tak próbowałem to przecztytać, ale kursor zjechał mi na prawo na fotografię Maszy malinowskiej i czytanie artykółow o wielkiej polityce wzieli diabli. ale czyż mozna miec do mnie pretensję, no chyba ze ma się taki gust ze Maszka się nie podoba, fakt ma nieco wulgarną urodę, ale i tak dostarcza wrażeń estetycznych. A tak przy okazji próbowałem Metro wejść na reklamowane przez ciebie forum, ale wymiekłem nie potrafie się zalogować. Odpowiedz Link
metro.dinamo Re: Polska przeciw Rosji 26.01.06, 21:35 Najpierw trzeba jak wszedzie zarejestrowac sie - kliknac "Регистрация" w prawym gornym rogu, a potem po wyjsciu juz klikac na "Вход" (w tym ze rogu): www.rosjanie.pl/forum/ Fakt, ze z pierwszego podejscia czasami nie uda sie zalogowac, ale z 2-go lub 3- go zawsze. Odpowiedz Link
panzerviii Re: Polska przeciw Rosji 27.01.06, 10:32 chyba jestem za cienki. Mam problemy z rejestracją, nie wiem co źle robie wypełniając formularz rejestracyjny. Odpowiedz Link