Dodaj do ulubionych

Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver?

25.06.04, 08:15
?????????????
Obserwuj wątek
    • liloom Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 25.06.04, 21:35
      Poznalam kiedys dziewczyne przez siec (irc) wlasnie z Vancouver. Miala chyba na
      imie Iwona, ale kontakt sie urwal i strasznie zaluje. Tym bardziej, ze chce sie
      tam wybrac w przyszlym roku. To nie Ty?
      • asica74 Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 26.06.04, 01:20
        liloom! za-morzem jest chyba raczej facetem. juz go widzialam na forum Kanada i
        jej realia, jak szukal zony... Wiec uwazaj jak sie wybierzesz do V!
        • ana1p Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 26.06.04, 08:00
          Dokladnie tak jak piszesz asica, nawet zalozyl watek czy jestem "do wyrwania".
          Jakies dziwny ten za-morzem.

pozdrowka
          • liloom Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 26.06.04, 08:45
            e, ja sie bez mojego M. nie ruuszam
          • liloom prosba do sniezki... 26.06.04, 08:49
            sniezko, to moze kasuj takie...
            • asica74 Re: prosba do sniezki... 26.06.04, 11:06
              tez tak mysle.. i jeszcze takie typu:zrob sobie prezent i tylko namiar na jakas
              strone z katalogiem wysylkowym...
              • krolewna.sniezka Re: prosba do sniezki... 26.06.04, 14:45
                a moze by sie zastanowic nad nowym naglowkiem opisujacym nasze forum? byc moze
                trzeba napisac, ze poszukiwania zon na tym forum jest wzbronione? juz
                skasowalam ten watek o spam, ale zanim skasujemy ten, moze najpierw na tym
                watku zdecydujemy sie na jakis konkrene ostrzezenie do tych potencjalnych
                oszolomow co poszukuja zon za darmo, sto czy tysiac dolarow?
                • asia.sthm Re: prosba do sniezki... 26.06.04, 19:34
                  Ostrzezenie uwazam nic nie pomoze,wariatow swiat jest pelen.Niech sie wyglupia
                  jak chca i musza, a ty w razie czego masz tu wszechwladze, lap za nozyczki i
                  tnij wedlug wlasnego uznaniasmile)))Powtarzam , ze najlepsza bronia jest:Natretow
                  ignorowac!!!Chca uwagi i niech sie nie doczekaja !! Was pozdrawiam i zaraz
                  zasiadam do telewizora smile)))))))
                  • ana1p Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 04:17
                    asia.sthm napisała:

> Ostrzezenie uwazam nic nie pomoze,wariatow swiat jest pelen.Niech sie
                    wyglupia
                    > jak chca i musza, a ty w razie czego masz tu wszechwladze, lap za nozyczki i

podzielam zdanie, choc nie namawiam, bo sama dostalam po glowie za ciecia na
                    swoim forum (dalam sobie spokoj , nich pisza co chca)
                    nawiedzonych ludzikow jak mrowkow - jak mawial moj sedziwy dziadek
                    najlepszy sposob to nie pisac nowych postow na takich watkach to zostanie w
                    tyle ... hihihi ... a sama wlasnie pisze posta smile
                    • liloom Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 09:24
                      U mnie bylo odwrotnie, krzyczano na mnie ze nie tnesmile)))))))
                      • krolewna.sniezka Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 15:30
                        ja przyznaje sie ze wycinac nie lubie, chyba ze jest to obrazliwy post, typu
                        ten facet co szukal zony z chicago, po tym co mu napisalysmy to przylazl tutaj
                        i ponapisywal bluzg, wiec tylko jak to sie ukazalo, wzielam nozyczki i ciach
                        ciach..mysle ze niewiele osob nawet mialo szanse ten post zauwazyc. no ale
                        jestem sklonna ciachnac co chcecie.
                        • asia.sthm Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 16:16
                          Ja nic nie zauwazylam sad((
                    • asia.sthm Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 16:21
                      ana1p napisała:

> najlepszy sposob to nie pisac nowych postow na takich watkach to zostanie w
                      > tyle ... hihihi ... a sama wlasnie pisze posta smile

Kradniemy po prostu taki watek na wlasne potrzeby i tyle.
                      U nas kazdy watek to jak bombonierka : nigdy nie wiadomo na co sie natrafi..wink)
                      I to jest wlasnie bardzo fajne, takie kobiece..,no nie?
                      • ana1p bombonierki cukierki 28.06.04, 04:06
                        asia.sthm napisała:

> U nas kazdy watek to jak bombonierka : nigdy nie wiadomo na co sie natrafi.wink
                        > I to jest wlasnie bardzo fajne, takie kobiece..,no nie?

i tak tez mozna ... jestem dzisiaj w bardzo dobrym nastroju
                        zjadlam przed chwila polowe bombonierki i taka jestem z siebie zadowolona
                        mowie wam - przez dlugi czas mialam poczucie winy ilekroc zjadlam malutkiego
                        cukiereczka, no bo to zle robi na linie i w ogole. Dzisiaj przemoglam sie i
                        wtrynilam polowe bombonierki ...mniam... palce lizac, takie czekoladki z
                        wisienkami i w likierze - pycha.

Napiszcie, ktora z objadla sie do granic przyzwoitosci cukierkami lub ciastkami
                        z kremem i kiedy to bylo ...znaczy sie przy jakiej okazji?

pozdrowka
    • za_morzem ? 30.06.04, 03:16
      Gdzie jest moj wczorajszy wpis?
      • syswia Re: ? 30.06.04, 05:04
        nima... konstruktywna cenzurasmile i bardzo dobrze.
        • ana1p ? - letnie sprzatanie - i zyje sie dalej 30.06.04, 20:44
          syswia napisała:

> nima... konstruktywna cenzurasmile i bardzo dobrze.

krolewno - jak przyjdzie czas to bede glasowac na na Ciebie jako krolowa

... i potem nastal chaos
          ... i potem nastal czas porzadkow
          ... i potem zyli dlugo i szczesliwie i bardzo dobrze

pozdrowka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka