liloom Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 25.06.04, 21:35 Poznalam kiedys dziewczyne przez siec (irc) wlasnie z Vancouver. Miala chyba na imie Iwona, ale kontakt sie urwal i strasznie zaluje. Tym bardziej, ze chce sie tam wybrac w przyszlym roku. To nie Ty? Odpowiedz Link
asica74 Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 26.06.04, 01:20 liloom! za-morzem jest chyba raczej facetem. juz go widzialam na forum Kanada i jej realia, jak szukal zony... Wiec uwazaj jak sie wybierzesz do V! Odpowiedz Link
ana1p Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 26.06.04, 08:00 Dokladnie tak jak piszesz asica, nawet zalozyl watek czy jestem "do wyrwania". Jakies dziwny ten za-morzem. pozdrowka Odpowiedz Link
liloom Re: Sa tu jakies dziewczyny z Vancouver? 26.06.04, 08:45 e, ja sie bez mojego M. nie ruuszam Odpowiedz Link
asica74 Re: prosba do sniezki... 26.06.04, 11:06 tez tak mysle.. i jeszcze takie typu:zrob sobie prezent i tylko namiar na jakas strone z katalogiem wysylkowym... Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: prosba do sniezki... 26.06.04, 14:45 a moze by sie zastanowic nad nowym naglowkiem opisujacym nasze forum? byc moze trzeba napisac, ze poszukiwania zon na tym forum jest wzbronione? juz skasowalam ten watek o spam, ale zanim skasujemy ten, moze najpierw na tym watku zdecydujemy sie na jakis konkrene ostrzezenie do tych potencjalnych oszolomow co poszukuja zon za darmo, sto czy tysiac dolarow? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: prosba do sniezki... 26.06.04, 19:34 Ostrzezenie uwazam nic nie pomoze,wariatow swiat jest pelen.Niech sie wyglupia jak chca i musza, a ty w razie czego masz tu wszechwladze, lap za nozyczki i tnij wedlug wlasnego uznania)))Powtarzam , ze najlepsza bronia jest:Natretow ignorowac!!!Chca uwagi i niech sie nie doczekaja !! Was pozdrawiam i zaraz zasiadam do telewizora ))))))) Odpowiedz Link
ana1p Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 04:17 asia.sthm napisała: > Ostrzezenie uwazam nic nie pomoze,wariatow swiat jest pelen.Niech sie wyglupia > jak chca i musza, a ty w razie czego masz tu wszechwladze, lap za nozyczki i podzielam zdanie, choc nie namawiam, bo sama dostalam po glowie za ciecia na swoim forum (dalam sobie spokoj , nich pisza co chca) nawiedzonych ludzikow jak mrowkow - jak mawial moj sedziwy dziadek najlepszy sposob to nie pisac nowych postow na takich watkach to zostanie w tyle ... hihihi ... a sama wlasnie pisze posta Odpowiedz Link
liloom Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 09:24 U mnie bylo odwrotnie, krzyczano na mnie ze nie tne))))))) Odpowiedz Link
krolewna.sniezka Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 15:30 ja przyznaje sie ze wycinac nie lubie, chyba ze jest to obrazliwy post, typu ten facet co szukal zony z chicago, po tym co mu napisalysmy to przylazl tutaj i ponapisywal bluzg, wiec tylko jak to sie ukazalo, wzielam nozyczki i ciach ciach..mysle ze niewiele osob nawet mialo szanse ten post zauwazyc. no ale jestem sklonna ciachnac co chcecie. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: prosba do sniezki... 27.06.04, 16:21 ana1p napisała: > najlepszy sposob to nie pisac nowych postow na takich watkach to zostanie w > tyle ... hihihi ... a sama wlasnie pisze posta Kradniemy po prostu taki watek na wlasne potrzeby i tyle. U nas kazdy watek to jak bombonierka : nigdy nie wiadomo na co sie natrafi..) I to jest wlasnie bardzo fajne, takie kobiece..,no nie? Odpowiedz Link
ana1p bombonierki cukierki 28.06.04, 04:06 asia.sthm napisała: > U nas kazdy watek to jak bombonierka : nigdy nie wiadomo na co sie natrafi. > I to jest wlasnie bardzo fajne, takie kobiece..,no nie? i tak tez mozna ... jestem dzisiaj w bardzo dobrym nastroju zjadlam przed chwila polowe bombonierki i taka jestem z siebie zadowolona mowie wam - przez dlugi czas mialam poczucie winy ilekroc zjadlam malutkiego cukiereczka, no bo to zle robi na linie i w ogole. Dzisiaj przemoglam sie i wtrynilam polowe bombonierki ...mniam... palce lizac, takie czekoladki z wisienkami i w likierze - pycha. Napiszcie, ktora z objadla sie do granic przyzwoitosci cukierkami lub ciastkami z kremem i kiedy to bylo ...znaczy sie przy jakiej okazji? pozdrowka Odpowiedz Link
ana1p ? - letnie sprzatanie - i zyje sie dalej 30.06.04, 20:44 syswia napisała: > nima... konstruktywna cenzura i bardzo dobrze. krolewno - jak przyjdzie czas to bede glasowac na na Ciebie jako krolowa ... i potem nastal chaos ... i potem nastal czas porzadkow ... i potem zyli dlugo i szczesliwie i bardzo dobrze pozdrowka Odpowiedz Link