szekla 04.11.04, 18:08 widze katem oka kota szalejacego razem z mojm mezem, bawia sie mysza (kocia) w tyle slysze bajki z TV na zmiane z wiadomosciami (maz podzielny jest), szumi woda w czajniku na herbate i cicho pogwizduje kanarek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: forumujac 04.11.04, 18:19 ja forumujac zajadam cukierki z witamina C ) juz trzy wchrzanilam! nie ma w tym roku wystarczajacej ilosci szczepionek przeciwko grypie, wiec sie ubezpieczam jak moge ) Odpowiedz Link
szekla Re: forumujac 04.11.04, 18:22 i b.dobrze ze sie nie zaszczepilas, ja poszczepiennie przechorowalam, i jak co roku obiecalam sobie, ze juz nigdy wiecej szczepien i tak sie szczepie bo moze bym ciezej zabolala Odpowiedz Link
myszka888 Re: forumujac 04.11.04, 18:27 ja najwiecej forumuje w pracy... albo w przerwie miedzy domowymi zajeciami. Wtedy najczesciej forumujac rozmawiam tez (bo przede wszystkim to moj maz rozmawia), dzieki programkowi zwanemu skype ze znajomymi (acha- tylko wyjasnie, ze przez skype rozmawia sie jak przez telefon- sie po prostu mowi i slucha ) Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: forumujac 04.11.04, 18:42 MSN tez jest fajny.Mozna sie widziec. A forumuje jak jedno dziecko w szkole ,a drugie spi,albo jak teraz, gdy sie razem bawia.Podjadam toffee Odpowiedz Link
mijaczek Re: forumujac 04.11.04, 18:41 A ja forumujac patrze sobie na lewo na kfiatki od mojego ukochanego, patrzac na wprost widze cala palete jesiennych kolorow drzew za oknem, Eryczysko siedzi w drugim pokoju na innym kompie i sprawdza swoje [zawsze w tej samej kolejnosci!] maile na hotmailu, potem pracowa skrzynka, potem Aftonbladet [szwedzka gazetka], potem CNN, potem colorado daily i denver camera [chyba tak sie nazywaja te gazetki wszystkie], na dole gra jazzik cichutko i milutko, a ja odmierzam czas, zeby zadzownic do mamy i zlozyc jej urodzinowe zyczenia. Aha, no i w koncu moglabym sie ubrac, bo szczerze to ja z wami troche niekulturalnie - siedze w recznikach i "sie susze" po prysznicu. Aha, no i jeszcze za jakas godzinke jedziemy odebrac nasze obraczki slubne :o) Pzdrf, Mia Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 18:58 nio...ale wlasnie tego nie wie nikt :o( musimy sie najpierw przeprowadzic do colorado. slub koscielny bedzie w wakacje w Polsce. juz sie nie moge doczekac :o) Odpowiedz Link
mamakubusia11 Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 19:03 No to dasz znac jak juz poznasz termin? A! Slubu to Ci nie zazdroszcze,bo tez mialam,ale miesiaca miodowego-BARDZO,bo juz mialam.Szkoda wielka. Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 19:14 Jasne, ze dam znac! :o) Odpowiedz Link
tamsin Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 19:16 my ci tutaj piekne oczepiny wyprawimy ) czy oczepiny to to samo co "bridal shower"??? cokolwiek to bedzie, zrobimy huczne ) Odpowiedz Link
st0kro-tka Re: forumujac 04.11.04, 18:57 ja wlasnie pije kawe i zajadam kanapke, chociaz to juz obiad powinnam jesc lubie tez sobie sluchac muzyczki forumowujac! a najczesciej to jestem w pracy jak forumowuje i wtedy nie moge sobie pozwolic na forumowanie 'pelna para' Odpowiedz Link
frankie36 Re: forumujac 04.11.04, 20:29 robie rozne rzeczy,czesto skacze na skakance,czasem ogladam film na internetowej tv.polonia,i sobie skacze ze strony na strone,a wczoraj np.malowalam kuchnie i po forumowaniu zostaly mi plamy po farbie na keybordzie. Odpowiedz Link
mijaczek Re: forumujac 04.11.04, 20:56 Eryczysko kaze mi wylaczyc kompa i mamy jechac po obraczki...bubu...bede tesknic, pa! Odpowiedz Link