04.11.04, 18:08
widze katem oka kota szalejacego razem z mojm mezem, bawia sie mysza (kocia) w
tyle slysze bajki z TV na zmiane z wiadomosciami (maz podzielny jest), szumi
woda w czajniku na herbate i cicho pogwizduje kanarek.
Obserwuj wątek
    • tamsin Re: forumujac 04.11.04, 18:19
      ja forumujac zajadam cukierki z witamina C smile) juz trzy wchrzanilam! nie ma w
      tym roku wystarczajacej ilosci szczepionek przeciwko grypie, wiec sie
      ubezpieczam jak moge wink)
      • szekla Re: forumujac 04.11.04, 18:22
        i b.dobrze ze sie nie zaszczepilas, ja poszczepiennie przechorowalam, i jak co
        roku obiecalam sobie, ze juz nigdy wiecej szczepienwink i tak sie szczepie bo
        moze bym ciezej zabolala
    • myszka888 Re: forumujac 04.11.04, 18:27
      ja najwiecej forumuje w pracy... albo w przerwie miedzy domowymi zajeciami.
      Wtedy najczesciej forumujac rozmawiam tez (bo przede wszystkim to moj maz
      rozmawia), dzieki programkowi zwanemu skype ze znajomymismile (acha- tylko
      wyjasnie, ze przez skype rozmawia sie jak przez telefon- sie po prostu mowi i
      sluchasmile )
      • mamakubusia11 Re: forumujac 04.11.04, 18:42
        MSN tez jest fajny.Mozna sie widziec.
        A forumuje jak jedno dziecko w szkole ,a drugie spi,albo jak teraz, gdy sie
        razem bawia.Podjadam toffee
    • mijaczek Re: forumujac 04.11.04, 18:41
      A ja forumujac patrze sobie na lewo na kfiatki od mojego ukochanego, patrzac na
      wprost widze cala palete jesiennych kolorow drzew za oknem, Eryczysko siedzi w
      drugim pokoju na innym kompie i sprawdza swoje [zawsze w tej samej kolejnosci!]
      maile na hotmailu, potem pracowa skrzynka, potem Aftonbladet [szwedzka gazetka],
      potem CNN, potem colorado daily i denver camera [chyba tak sie nazywaja te
      gazetki wszystkie], na dole gra jazzik cichutko i milutko, a ja odmierzam czas,
      zeby zadzownic do mamy i zlozyc jej urodzinowe zyczenia. Aha, no i w koncu
      moglabym sie ubrac, bo szczerze to ja z wami troche niekulturalnie - siedze w
      recznikach i "sie susze" po prysznicu.
      Aha, no i jeszcze za jakas godzinke jedziemy odebrac nasze obraczki slubne :o)
      Pzdrf,
      Mia
      • szekla Re: forumujac 04.11.04, 18:42
        ooooooo smile
      • mamakubusia11 Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 18:49
        A kiedy?
        • mijaczek Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 18:58
          nio...ale wlasnie tego nie wie nikt :o( musimy sie najpierw przeprowadzic do
          colorado. slub koscielny bedzie w wakacje w Polsce. juz sie nie moge doczekac :o)
          • mamakubusia11 Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 19:03
            No to dasz znac jak juz poznasz termin? A! Slubu to Ci nie zazdroszcze,bo tez
            mialam,ale miesiaca miodowego-BARDZO,bo juz mialam.Szkoda wielka.
            • mijaczek Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 19:14
              Jasne, ze dam znac! :o)
              • tamsin Re: Mijaczek, to Ty sie nam za maz wydajesz? 04.11.04, 19:16
                my ci tutaj piekne oczepiny wyprawimy wink) czy oczepiny to to samo co "bridal
                shower"??? cokolwiek to bedzie, zrobimy huczne smile)
    • st0kro-tka Re: forumujac 04.11.04, 18:57
      ja wlasnie pije kawe i zajadam kanapke, chociaz to juz obiad powinnam jesc

lubie tez sobie sluchac muzyczki forumowujac! a najczesciej to jestem w pracy
      jak forumowuje i wtedy nie moge sobie pozwolic na forumowanie 'pelna para' sad
    • frankie36 Re: forumujac 04.11.04, 20:29
      robie rozne rzeczy,czesto skacze na skakance,czasem ogladam film na
      internetowej tv.polonia,i sobie skacze ze strony na strone,a wczoraj
      np.malowalam kuchnie i po forumowaniu zostaly mi plamy po farbie na keybordzie.
      • mijaczek Re: forumujac 04.11.04, 20:56
        Eryczysko kaze mi wylaczyc kompa i mamy jechac po obraczki...bubu...bede
        tesknic, pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka