asica74 13.11.04, 02:14 maine damen und herren! WIFE SWAP kobieta.gazeta.pl/wysokie_obcasy/1,53581,2385800.html przyznaje sie: ogladam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijaczek Re: cudenko 13.11.04, 03:40 Ja ogladam czasami amerykancka werje wipe swap, ale powiem szczerze, ze dobija mnie ten sam schemat: tlusta matka absolutnie bez zadnych zasad z wschodniego wybrzeza, albo ze srodkoych stanow laduje w rodzinie sportowo - warzywniczo maniakow z californi, albo wegetarianka i stroz zwierzat w rodzinie mysliwych... w kolko to samo, mogliby czyms zaskoczyc, ja wiem, ze w stanach to trudno raczej o osbowosci, no ale oni mogliby sie postarac... :o) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: cudenko 13.11.04, 14:50 Jeszcze nie ogladalam, chyba kiedys jakas probke, ale chetnie zobacze. To u nas daja na 5, ktorej jakos nie mam. Za to mam wszystkie sportowe kanaly swiata. Cholera , chyba sie zaczne buntowac. Uwielbiam za to Fab 5 , to sie jakos inaczej u was nazywa. Pieciu gejow przerabia hetero pana na bardziej trendy jegomoscia. Ludzie jak oni mi sie podobaja. Zrobiono wersje szwedzka i nasi tez nie sa gorsi. A co do zamiany zon to prawdopodobnie bym sie nadawala do eksperymentu albo od razu dostala zielone papiery )))) Odpowiedz Link
tamsin Re: cudenko 13.11.04, 18:39 widzialam dwa razy, ale jakos mnie nie wciagnelo, starali sie dobra jak najbardziej kontrowersyjne babeczki, jedna miala zwierzyniec i smrod brud w domu, a druga z kolei nie mogla sie rozstac z miotla i scierka. Takie podmienili, wiec ta czysta, non stop sprzatala i wypedzala zwierzeta na dwor Odpowiedz Link