karoolka 16.12.04, 20:11 po rozstaniu nabralam inteligencji zdecydowanie w koncu udalo mi sie umiescic w forumowym albumie zdjecia. sa w katalogu karoolka ))) od razu napisze ze zdjecie "karolina" to nie ja, to moja best friend Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semantics Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 20:19 czarno-biale zdjecia sa fantastyczne! WOW! Czy Pooh to Ty? Odpowiedz Link
karoolka Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 20:21 tamsin - teraz w polsce, przez dluzszy czas w us bylam semi - pooh to moj kolega wiec dziekuje za uznanie dla mojej aparycji Odpowiedz Link
tamsin Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 20:23 no to dawaj karoolka swoje zdjecie, bo niechcacy bedziesz nam sie z twoim kolega kojarzyc ) Odpowiedz Link
ulkaa Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 20:51 Karoolka , sliczna jestes !)) Masz urode tak delikatna , jak z obrazow starych mistrzow. Jak to dobrze, ze Taka dziewczyna nie dala sie zmarnowac jakiemus draniowi. Pamietaj, ze o tobie myslimy ( w pracy myslalam czy przespalas noc). Swietnie , ze ci sie udalo , buziaczki )) Odpowiedz Link
karoolka Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 20:55 ula spalam jak zabita.. to wasze mysli, usmiechy i aniolki pozwolily mi cala noc przespac )) to zabawne co piszesz o mojej urodzie, bo on twierdzil ze jestem brzydka.. )) i za gruba oczywiscie )) i wiesz co? mam to gdzies )) Odpowiedz Link
ulkaa Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:03 I bardzo dobrze-miej to gdzies ! A on jest gamoń, bo sie nie zna na kobiecej urodzie . A zreszta facet , ktory mowi do dziewczyny , ze jest brzydka i nie zartuje - to nie tylko drań ! To zwyczajny cham !!! Wybacz, ale sie zdenerwowalam . Odpowiedz Link
karoolka Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:07 ula wybaczam, bo mnie sama do kurwicy to doprowadzilo dzis. jak zdalam sobie sprawe ze pozwolilam mu wpedziec mnie w takie kompleksy! ale na pohybel z nim! Odpowiedz Link
bibi1 Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:09 Ulkaa,musze Ci to teraz napisac,bo w koncu zapomne! Masz taki cieply wyraz twarzy,ktory przyciaga przy pierwszym spojrzeniu Qrde,zabrzmialo to dwuznacznie,a ja mam na mysli, ze czasem spotyka sie takich ludzi,do ktorych od razu czuje sie sympatie.Wystarczy spojrzenie. No i ty wlasnie taka mi sie wydajesz... Odpowiedz Link
ulkaa Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:34 Ale sie zawstydzilam... Ale jestes mila Mamokubusia! Dzieki , co jeszcze moge powiedziec ? Odpowiedz Link
asica74 Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:15 Karoolka... i jak tu nie wierzyc temu, ze polskie dziewczyny to takie krasawice? Sliczna dziewczyna z ciebie! Odpowiedz Link
karoolka asica 16.12.04, 21:22 jutro wyruszam na podboj warszawy ))) nie ma co.. z takimi referencjami od was to kazdy u mych stop bedzie lezal )) Odpowiedz Link
karoolka Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:10 green tea ja mam za soba dwa zwiazki z kompletnymi palantami (jeden sie ozenil w czasie trwania naszego zwiazku )) i chyba juz nie chce chce znowu tak jak 5 lat temu chodzic na imprezki, pic alkohol i miec facetow gdzies.. bylam dobra, mila, kochana, wozilam mu obiady do pracy bylam na kazde skinienie i koniec z tym!!! mam chyba straszna faze ANTYMESKA obecnie Odpowiedz Link
greentea2 Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:14 To ja tobie cos powiem. Moj straszny ex wyprowadzil sie rano, a wieczorem spotkalam mojego M. I co ty na to? Odpowiedz Link
karoolka green tea - ZARTUJESZ 16.12.04, 21:15 zartujesz??? boze musze sie wychylic za balkon bo moze na mnie juz ktos pod balkonem czeka Odpowiedz Link
karoolka Re: green tea - ZARTUJESZ 16.12.04, 21:19 zatkalo mnie... serio.. dlugo bylas z tamtym strasznym? Odpowiedz Link
greentea2 Re: green tea 16.12.04, 21:30 Bardzo. Nie wierzylam, ze sa na swiecie cudowni mezczyznie, a jednak. Odpowiedz Link
karoolka Re: green tea - nadzieja 16.12.04, 21:36 to daje nadzieje... moze powinnam sie wyprowadzic z polski? ja mieszkalam w usa to czesto slyszalam ze amerykanie szanuja polki bo sa bardzo pracowite, ladne i lubia zajmowac sie domem, mezem dziecmi... Odpowiedz Link
greentea2 Re: green tea - nadzieja 16.12.04, 23:34 Moj M jest Wlochem. Jego rodzina i znajomi sa naprawde na poziomie, swietni ludzie. A tyle sie nasluchalam zlego o Wlochach. Nie ma na to reguly. Jak kogos spotkasz przypatrz sie uwazniej. Nie powtorz tych samych bledow, od poczatku szanuj siebie. Zreszta juz to wiesz. Odpowiedz Link
bibi1 Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:13 No,a wracajac do naszej kochanej Karolci, to teraz jak cie zobaczylam,tym bardziej popieram twoja decyzje.Jak taka dziewczyna moglaby sie zmarnowac przy jakims doopku?!Toz to my same nie wybaczylybysmy sobie, gdybys sie z nim meczyla! Odpowiedz Link
karoolka Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:17 bibi czy uwierzysz ze jestem dzis szczesliwym czlowiekiem??? Odpowiedz Link
bibi1 Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:23 wiesz mysle, ze czujesz teraz ogromna ulge zeby sie tak dalo od innych rzeczy uwolnic jak od chlopa, to tez bym sie tak poczula Odpowiedz Link
karoolka Re: album ze zdjeciami 16.12.04, 21:26 bibi dokladnie tak - czuje ulge... czuje jak ogromny problem rozwial sie z bardzo pozytywnym dla mnie skutkiem Odpowiedz Link