Dodaj do ulubionych

Mulinka i Tamsin

02.02.05, 20:44
siedza i sie objadaja sernikiem... mowie wam... zauwazylyscie jaka cisza na
forum sie zrobila? tylko okruchy tego sernika leca....
:o)
ciekawe, czy chociaz zdjecia pokaza...
Obserwuj wątek
    • sylwek07 Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 20:47
      ja mowie smacznego Towarzyszkom smile)
    • monhann2 Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 20:58
      To one somsiadki?????
    • asia.sthm Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 21:02
      Na nerki sie odmieniaja moze, albo sobie cos innego cichcem rabna .
      A sernika obiecaly nam nawtykac przez te szufladki na CD plytki.
      Ja juz czuje zapach wanilii
      • mijaczek Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 21:33
        tylko bez rodzynek prosze!!!!!!!! bo ja rodzynek nie lubie!!!!!!!! [zajadam sie
        czekolada z wisniami... z Wedla :o) mniam! no i zasypiam powoli... chyba, ze
        mnie ta czekolada obudzi]
        • asia.sthm Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 21:37
          Masz racje, rodzynki tylko przewody pozatykaja.
          Tamsin i Mulinko wydlubac prosze rodzynki.
          • jollyvonne rodzynkom zdecydowane NIE! 02.02.05, 22:01
            asia.sthm napisała:

> Masz racje, rodzynki tylko przewody pozatykaja.
            > Tamsin i Mulinko wydlubac prosze rodzynki.

No prosze, a we mnie w dziecinstwie wmawiano ze to tylko ja taka dziwna ze
            rodzynek nie lubie. Czlowiek dorasta, wstepuje do partii i sie nagle okazuje ze
            jest nas wiecej!

One ten sernik caly same wrabia? sad
            Ja tez lubie, a na tym forum ostatnio zarcie, zarcie, zarcie, a glodnemu paczki
            na mysli (to juz jutro, pamietamy?).

Smacznego Mulinka i Tamsin!
            • mulinka Re: rodzynkom zdecydowane NIE! 03.02.05, 00:28
              smile))
              sernika zjadly malo
              tak byly gadaniem zajete
              reszte powpychalam w kabelki, uprzednio rodzynki wyjawszy
              smile)
              (dokumentacja jest!)
              • bietka1 Re: rodzynkom zdecydowane NIE! 03.02.05, 00:30
                Bardzo wam zazdroszcze...
                A sernik... mniam mniam
                smile
                A jak daleko od siebie mieszkacie?
                • mijaczek Mulineczko 03.02.05, 00:43
                  tesknilam do ciebie :o)
                  czy ucalowalas Tamsin od nas? I puscilas ja sama w takie zimno na mroz? Dalas
                  chociaz goracej herbatki na podroz?
                  • mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 00:48
                    wlasnie
                    nie wypominaj mi, bo i tak sie zle czuje sad
                    mialam dac Tamsin sernika dla Meza i....zapomnialam!
                    a w ogole, to za malo ja nakarmilam i sumienie mnie gryzie
                    ale...gadaly, gadaly, gadaly...
                    czy moze raczej ja gadala
                    smile
                    • tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 16:04
                      wreszcie sie dorwalam do komputera i znalazlam watek dla siebie smile)) Mulinko
                      nie przejmuj sie bo moj maz sernika nie lubi smile)))))) a ja nakarmiona i wesola
                      pojechalam do domu. Bardzo dziekuje za przyjecie mnie w twoich pieleszach (nie
                      wiem co to sa pielesze ale brzmi dobrze wink) i pokazanie mi domostwa i okolicy
                      oraz zrobienie za mnie zakupow - dziewczyny jak tylko wyszlysmy od Mulinki z
                      domu po kielbase, to moj telefon zwariowal i nie przestawal dzwonic!!!!
                      Mialam okazje rowniez poznac pana Mulinkowego, choc niestety tylko w przelocie,
                      ale bardzo sympatyczny pan i widac ze Mulinka ma bardzo w sobie zakochanego
                      meza i na odwrot smile))) Serniczek byl przepyszny i zupa ukrainska tez. Kawa z
                      grand marnier tez bardzo smaczna i mocna smile)) Dzieki jeszcze raz.
                      • mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 16:08
                        uffff
                        ciesze sie bardzo, ze sie odezwalas
                        bo ruszylas jak rajdowiec i...ja jak stara mamuska, juz sie martwilam, czy calo
                        i zdrowo dojechalas
                        smile
                        ale...potem sobie przypomnialam, ze poprzednio tez tak z kopyta gazu dalas
                        wiec sie przyznaj, lubisz ostra jazde?
                        buziak
                        i serdeczne dzieki za wizyte
                        • tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 16:16
                          Mulinko, ja sie do tego nie przyznaje!!!!!!!!!!!! ale cholercia ty nie jestes
                          pierwsza co mi to powiedziala wink Nie mialam jak sie wczoraj odezwac bo weszlam
                          do domu razem z M. i od razu usiedlismy do kielbasy wink)) Bardzo nam smakowalo,
                          szczegolnie ta super swieza pledwiczka, po prostu rozpuszczala sie w ustach.
                          • mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 16:24
                            smile))
                            ona lepsza od mielonki i...tania, tansza niz wedliny w sklepach
                            wczoraj nie bylo, ale maja jeszcze swietny baleron i szyneczke wlasnej produkcji
                            jakby co, to ja zawsze do uslug
                            smile
                            • tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 16:26
                              dzieki smile)) Ten sklep to naprawde zupelnie inaczej jest zaopatrzony niz te w
                              Bostonie, ale wedliny super, wiec pewnie jeszcze nie raz chetnie bym sie
                              wybrala smile)) Dzieki jeszcze raz.
                              • asia.sthm Re: Mulineczko 03.02.05, 17:31
                                Haaa! A u mnie to sa tez polskie sklepy i czasem ale rzadko robi sie do nich
                                wycieczke. Za to calkiem niedawno otworzyli mi prawie pod nosem sklep LIDL.
                                Ludzie jakie tam dobrosci i tanio jak barszcz !
                                Niby to siec austryjacka, ale zarcie jak najbardziej ludzkie. Kielbasy i
                                wedliny mniam, a boczek taki, ze na boczku juz dwa ni zyje. Chrzan az mi uszami
                                zieje, juz mi bolace ucho wyleczyl.smile))

Tamsin, ile mandatow za szybkosc dostalas w zyciu? Hee?
                                • mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 17:36
                                  dobrze, ze juz Cie ucho nie boli
                                  Moj M.(on miewa dziwne zwyczaje) to na bol ucha wlewa do niego spirytus
                                  salicylowy (!)
                                  potem mu skora zlazi, ale...infekcja mija wyjatkowo szybko
                                  ja jednak wole ten chrzan
                                  smile
                                  • gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:04
                                    O to ja tez z tej samej szkoly jestemsmile))
                                    spirytusik do uszka i od razu czlowiek jak nowo narodzonysmile)

mulinka napisała:

> dobrze, ze juz Cie ucho nie boli
                                    > Moj M.(on miewa dziwne zwyczaje) to na bol ucha wlewa do niego spirytus
                                    > salicylowy (!)
                                    > potem mu skora zlazi, ale...infekcja mija wyjatkowo szybko
                                    > ja jednak wole ten chrzan
                                    > smile
                                • tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 17:50
                                  tak naprawde to tylko dostalam 3 ostrzezenia za szybkosc i jeden mandat na
                                  florydzie ale to sie nie liczy, bo sie na mnie uwzial!! jak mnie zatrzymal to
                                  mi powiedzial ze zlapal mnie na predkosci 89 MPH, ale jak wypisal mandat to
                                  dodal mi pare mil i napisal mi cham 96 MPH!! idiota po prostu i zmienil kolor
                                  samochodu z niebieskiego na zielony na tym mandacie, tym samym uniewazniajac
                                  go!!!!!
                                • daisy123 Re: LIDL 03.02.05, 22:52
                                  W LIDLU tanio, ale zarelko takie bardziej swojskie. Wiem, ze dziewczyny we
                                  Wloszech kupuja tam ogorki przypominajace te polskie, jest tez chrzan i duzo
                                  dziwnych smakowo (na wloskie podniebienie) produktow. Mnie sie zdarza raz w
                                  roku zahaczyc o LIDLA i robie zapas slodyczy (sa pierniczki i ciastka takie jak
                                  polskie delicje) i soki jablkowe. Mniam, mniam...
                  • gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:10
                    Ty w ogole Mulinko to nie dosc ze ladna to jeszcze taka madra smile))))
                    ( o rany ale pojechalam z tym tekstem hihihi)
                    • mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 23:14
                      no wlasnie...
                      az zaczynam byc podejrzliwa smile
                      o co chodzi???
                      o co chodzi????
                      :-0
                      • gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:15
                        ja heteroseksualna jestem jakby co smile))) wiec nie ma obawy smile
                        po prostu lubie czytac Twoje postysmile
                        • mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 23:16
                          dzieki wink))
                          • gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:21
                            az slyszalam jak ten kamien Ci z serca spadl smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka