mijaczek 02.02.05, 20:44 siedza i sie objadaja sernikiem... mowie wam... zauwazylyscie jaka cisza na forum sie zrobila? tylko okruchy tego sernika leca.... :o) ciekawe, czy chociaz zdjecia pokaza... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 21:02 Na nerki sie odmieniaja moze, albo sobie cos innego cichcem rabna . A sernika obiecaly nam nawtykac przez te szufladki na CD plytki. Ja juz czuje zapach wanilii Odpowiedz Link
mijaczek Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 21:33 tylko bez rodzynek prosze!!!!!!!! bo ja rodzynek nie lubie!!!!!!!! [zajadam sie czekolada z wisniami... z Wedla :o) mniam! no i zasypiam powoli... chyba, ze mnie ta czekolada obudzi] Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Mulinka i Tamsin 02.02.05, 21:37 Masz racje, rodzynki tylko przewody pozatykaja. Tamsin i Mulinko wydlubac prosze rodzynki. Odpowiedz Link
jollyvonne rodzynkom zdecydowane NIE! 02.02.05, 22:01 asia.sthm napisała: > Masz racje, rodzynki tylko przewody pozatykaja. > Tamsin i Mulinko wydlubac prosze rodzynki. No prosze, a we mnie w dziecinstwie wmawiano ze to tylko ja taka dziwna ze rodzynek nie lubie. Czlowiek dorasta, wstepuje do partii i sie nagle okazuje ze jest nas wiecej! One ten sernik caly same wrabia? Ja tez lubie, a na tym forum ostatnio zarcie, zarcie, zarcie, a glodnemu paczki na mysli (to juz jutro, pamietamy?). Smacznego Mulinka i Tamsin! Odpowiedz Link
mulinka Re: rodzynkom zdecydowane NIE! 03.02.05, 00:28 )) sernika zjadly malo tak byly gadaniem zajete reszte powpychalam w kabelki, uprzednio rodzynki wyjawszy ) (dokumentacja jest!) Odpowiedz Link
bietka1 Re: rodzynkom zdecydowane NIE! 03.02.05, 00:30 Bardzo wam zazdroszcze... A sernik... mniam mniam A jak daleko od siebie mieszkacie? Odpowiedz Link
mijaczek Mulineczko 03.02.05, 00:43 tesknilam do ciebie :o) czy ucalowalas Tamsin od nas? I puscilas ja sama w takie zimno na mroz? Dalas chociaz goracej herbatki na podroz? Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 00:48 wlasnie nie wypominaj mi, bo i tak sie zle czuje mialam dac Tamsin sernika dla Meza i....zapomnialam! a w ogole, to za malo ja nakarmilam i sumienie mnie gryzie ale...gadaly, gadaly, gadaly... czy moze raczej ja gadala Odpowiedz Link
tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 16:04 wreszcie sie dorwalam do komputera i znalazlam watek dla siebie )) Mulinko nie przejmuj sie bo moj maz sernika nie lubi )))))) a ja nakarmiona i wesola pojechalam do domu. Bardzo dziekuje za przyjecie mnie w twoich pieleszach (nie wiem co to sa pielesze ale brzmi dobrze ) i pokazanie mi domostwa i okolicy oraz zrobienie za mnie zakupow - dziewczyny jak tylko wyszlysmy od Mulinki z domu po kielbase, to moj telefon zwariowal i nie przestawal dzwonic!!!! Mialam okazje rowniez poznac pana Mulinkowego, choc niestety tylko w przelocie, ale bardzo sympatyczny pan i widac ze Mulinka ma bardzo w sobie zakochanego meza i na odwrot ))) Serniczek byl przepyszny i zupa ukrainska tez. Kawa z grand marnier tez bardzo smaczna i mocna )) Dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 16:08 uffff ciesze sie bardzo, ze sie odezwalas bo ruszylas jak rajdowiec i...ja jak stara mamuska, juz sie martwilam, czy calo i zdrowo dojechalas ale...potem sobie przypomnialam, ze poprzednio tez tak z kopyta gazu dalas wiec sie przyznaj, lubisz ostra jazde? buziak i serdeczne dzieki za wizyte Odpowiedz Link
tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 16:16 Mulinko, ja sie do tego nie przyznaje!!!!!!!!!!!! ale cholercia ty nie jestes pierwsza co mi to powiedziala Nie mialam jak sie wczoraj odezwac bo weszlam do domu razem z M. i od razu usiedlismy do kielbasy )) Bardzo nam smakowalo, szczegolnie ta super swieza pledwiczka, po prostu rozpuszczala sie w ustach. Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 16:24 )) ona lepsza od mielonki i...tania, tansza niz wedliny w sklepach wczoraj nie bylo, ale maja jeszcze swietny baleron i szyneczke wlasnej produkcji jakby co, to ja zawsze do uslug Odpowiedz Link
tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 16:26 dzieki )) Ten sklep to naprawde zupelnie inaczej jest zaopatrzony niz te w Bostonie, ale wedliny super, wiec pewnie jeszcze nie raz chetnie bym sie wybrala )) Dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Mulineczko 03.02.05, 17:31 Haaa! A u mnie to sa tez polskie sklepy i czasem ale rzadko robi sie do nich wycieczke. Za to calkiem niedawno otworzyli mi prawie pod nosem sklep LIDL. Ludzie jakie tam dobrosci i tanio jak barszcz ! Niby to siec austryjacka, ale zarcie jak najbardziej ludzkie. Kielbasy i wedliny mniam, a boczek taki, ze na boczku juz dwa ni zyje. Chrzan az mi uszami zieje, juz mi bolace ucho wyleczyl.)) Tamsin, ile mandatow za szybkosc dostalas w zyciu? Hee? Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 17:36 dobrze, ze juz Cie ucho nie boli Moj M.(on miewa dziwne zwyczaje) to na bol ucha wlewa do niego spirytus salicylowy (!) potem mu skora zlazi, ale...infekcja mija wyjatkowo szybko ja jednak wole ten chrzan Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:04 O to ja tez z tej samej szkoly jestem)) spirytusik do uszka i od razu czlowiek jak nowo narodzony) mulinka napisała: > dobrze, ze juz Cie ucho nie boli > Moj M.(on miewa dziwne zwyczaje) to na bol ucha wlewa do niego spirytus > salicylowy (!) > potem mu skora zlazi, ale...infekcja mija wyjatkowo szybko > ja jednak wole ten chrzan > Odpowiedz Link
tamsin Re: Mulineczko 03.02.05, 17:50 tak naprawde to tylko dostalam 3 ostrzezenia za szybkosc i jeden mandat na florydzie ale to sie nie liczy, bo sie na mnie uwzial!! jak mnie zatrzymal to mi powiedzial ze zlapal mnie na predkosci 89 MPH, ale jak wypisal mandat to dodal mi pare mil i napisal mi cham 96 MPH!! idiota po prostu i zmienil kolor samochodu z niebieskiego na zielony na tym mandacie, tym samym uniewazniajac go!!!!! Odpowiedz Link
daisy123 Re: LIDL 03.02.05, 22:52 W LIDLU tanio, ale zarelko takie bardziej swojskie. Wiem, ze dziewczyny we Wloszech kupuja tam ogorki przypominajace te polskie, jest tez chrzan i duzo dziwnych smakowo (na wloskie podniebienie) produktow. Mnie sie zdarza raz w roku zahaczyc o LIDLA i robie zapas slodyczy (sa pierniczki i ciastka takie jak polskie delicje) i soki jablkowe. Mniam, mniam... Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:10 Ty w ogole Mulinko to nie dosc ze ladna to jeszcze taka madra )))) ( o rany ale pojechalam z tym tekstem hihihi) Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulineczko 03.02.05, 23:14 no wlasnie... az zaczynam byc podejrzliwa o co chodzi??? o co chodzi???? :-0 Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:15 ja heteroseksualna jestem jakby co ))) wiec nie ma obawy po prostu lubie czytac Twoje posty Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Mulineczko 03.02.05, 23:21 az slyszalam jak ten kamien Ci z serca spadl )) Odpowiedz Link