daisy123 07.04.05, 15:33 No wlasnie czy mam prawo odsylac na to forum, aby sobie poczytano Love stories, aby znaleziono kogos kto zna norweski??? Zrobilam to i tak sie zastanawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Czy mam prawo... 07.04.05, 16:13 Daisy, historie milosne sa tak piekne, ze tylko sie nimi chwalic, powinnysmy napisac ksiazke i zarobic grube pieniadze na jej wydaniu na nasze forum kazdy moze przyjsc sobie poczytac, a bardziej intymne sprawy sa omawiane "na boku" ) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Czy mam prawo... 07.04.05, 16:26 pewnie, kazdy powinien przeczytac te cudowne milosne historei!) Odpowiedz Link
ponponka1 No pewnie 07.04.05, 21:29 Forum jest publiczne. My sie tu nie ukrywamy. Poza tym w netykiecie wyraznie jest napisane: Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. Ja jak mam pytanie, zaczynam od wyszukiwarki. Sa jednak osoby, ktore nie umieja lub nie chca z niej korzystac. Zatem jak najbardziej na miejscu jest podanie im wedki Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
daisy123 Re: Czy mam prawo... 07.04.05, 23:59 > Czy oosylalas moofke?? Tak, podalam link na Kobieca Polonie. Odpowiedz Link
monie_pl Nie do konca zrozumialam... 08.04.05, 00:48 ..ale czy chodzi ci o to, ze sprobowalas komus omoc rpzekazujac informacje? Do pomagania masz zawsze rpawo! Ja znam kogos kto zna normweski i zawodowo zajmuje sie tlumaczeniami takze na angielski. Moze ci ta informacja pomoze.... ....to forum to nie tlyko pogaduchy ale takze pomaganie sobie, wiec.....dlaczego nie?! oczywiscie bez spamu prosze. pozdrowionka monia Odpowiedz Link
gosia_t Re: Czy mam prawo... 08.04.05, 06:22 Dziewczyny pomoglam moofce z tlumaczeniem. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy mam prawo... 08.04.05, 20:46 Gosia, my tu podziwiamy wszystkich tlumaczy!! Ciezki chleb jak slowo honoru . Twoje zaslugi sa juz zapisane w partyjnym protokole Odpowiedz Link
gosia_t Re: Czy mam prawo... 08.04.05, 21:09 Asiu dzieki. Ja to robie dla przyjemnosci i szczerze mowiac z nudow. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Czy mam prawo... 08.04.05, 22:34 Gosiu, dla pieniedzy, czy dla przyjemnosci i z nudow, zasluga to zasluga. Wiecieco???? My nie jestesmy wychowane w duchu zebysmy sobie przyznawaly prawo do przyjmowania wyrazow podziwu. Wy, mlode dziewczyny, nauczcie sie tego. Ktos was chwali ??? Powiedz: dziekuje i uwierz, ze zasluzylyscie i jestescie tego warte. Niech wam to nie zajmie 40 lat ))) strata czasu acha !! i sluchajcie sie starszych, do jasnej cholery....)) Uszatki, to uszatki Odpowiedz Link
gosia_t Re: Czy mam prawo... 08.04.05, 23:34 Dziekuje Asiu!! Bede sie sluchac starszych. Odpowiedz Link