jan.kran 13.12.05, 10:46 Z okazji rocznicy ślubu życzę Tobie i Mężowi żeby Wam się wiodło dobrze i szczęśliwie. Jesteście wspaniałą parą i życzę wieloletniej owocnej kontynuacji w zgodzie i miłości. Kran))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 11:14 w bawelniana rocznice slubu zycze duzo ciepla na kazda chwile/sloneczka na kazdy dzien i radosci. Odpowiedz Link
mon101 Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 12:52 Gratulacje, Triskell! Tak trzymac!!!! Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 12:55 Triskell obys zawsze byla szczesliwa ze swoim slubnym Odpowiedz Link
blaubeeree Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 12:58 Triskell,zycze Wam samych usmiechnietych i slonecznych dni)) Blau Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 13:14 Triniu , ciumaski na nastepne szczesliwie lata. Odpowiedz Link
viki2lav Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 14:32 wow, wszystkiego co cieszy, wszystkie zmysly! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 17:02 Triskell Tobie i mezowi abyscie takich rocznic mieli jeszcze bardzo wiele Sciskam Odpowiedz Link
monika_a_b Tiniu, 13.12.05, 17:07 Wszystkiego NAJ NAJ NAJ! Oby wam zawsze szczęście sprzyjało! Odpowiedz Link
kasiasmom Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 17:17 Dolaczam sie - oby Wasza wspolna droga byla jak najszczesliwsza i zaprowadzila Was w same piekne miejsca Odpowiedz Link
tamsin Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 17:23 Triskell, aby was szczescie nigdy na moment nie opuszczalo Odpowiedz Link
monhann2 Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 17:40 Wielu jeszcze, takich jak te dwa,szczesliwych lat Wam zycze. Buzka! Odpowiedz Link
ulkaa Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 18:21 Milosci wiecznej, ciepelka i... nie zmieniaj sie Triskell, bo bardzo, bardzo jestes do "lubienia" )) Odpowiedz Link
big2.munich Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 18:50 Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i meza - zycze duzo, duzo pieknych, cudownych chwil we dwoje... Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Trskell, najlepszego !!! 13.12.05, 18:53 Wszystkiego najlepszego Triskell - od nas obojga Odpowiedz Link
triskell Re: Trskell, najlepszego !!! 14.12.05, 00:11 Kraniku, dzięki za założenie topika, a wszystkim Wam bardzo dziękujemy za życzenia. Główne obchody (tzn. wyjście do restauracji - wygrała opcja tajska - a potem celebrowanie w domu) planujemy na piątek, bo dzisiaj i przez kolejne 2 dni Joshua pracuje. Od dwóch dni jest u nas Joshuy brat, na szczęście wyperswadowaliśmy mu zostawanie tu jeszcze dziś, bo tak jakoś się składa, że w swoją rocznicę chcielibyśmy być sami. Co prawda noc przed jego przyjazdem miałam sen erotyczny z jego udziałem, ale jednak nie chciałabym, żeby on w pewnych aspektach naszego świętowania uczestniczył ;-P. A tak poważnie, to po ubiegłorocznej najgorszej pierwszej rocznicy, jaką można sobie wyobrazić (oboje bylismy zagrypieni i ledwo przytomni i jedyne, co mogliśmy zrobić, to romantyczna scena a'la Romeo i Julia: dwoje kochanków siedząc na łóżku wypija po zakrętce zielonej trucizny - frakcja amerykańska zna pewnie Nyquill - po czym odpływają w niebyt w swoich objęciach) - cieszy mnie wreszcie rocznica, którą możemy obejść . Odpowiedz Link
samo Triskell, najlepszego !!! 14.12.05, 00:44 Ja spozniona,ale tez zycze jeszcze wieeeeeeelu takich rocznic i samego dobrego dla Waszego zwiazku NyQuil powinien nazywac sie KnockOut. Ja po kwadransie odlatuje. Odpowiedz Link
blue_jay Re: Trskell, najlepszego !!! 14.12.05, 04:12 triskell> juz zerkalam na zegar czy czasem nie z apozno, ale wciaz 13 wszystkiego dobrego, cudownosci na dalsze wspolne lata Odpowiedz Link
kociaszek Re: Trskell, najlepszego !!! 14.12.05, 10:05 Tysiac cieplych mysli i serdecznosci, niech zawsze bedzie cudownie, szczesliwie, cieplo, dobrze i blisko!!! cmok!!! Odpowiedz Link
annah11 Re: Trskell, najlepszego !!! 14.12.05, 11:21 Dolaczam sie serdecznymi myslami i zyczeniami dla Ciebie i Twego Meza. Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Trskell, najlepszego !!! 14.12.05, 17:04 <a href="http://www.najlepsze-zyczenia.pl/4images/data/media/12/04.jpg">Szczęśliwej i czułej podróży do następnych jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas ... Sto lat , sto lat i jeszcze raz!</a> Odpowiedz Link
triskell Re: Trskell, najlepszego !!! 14.12.05, 22:50 Melduję, że zrobiony przeze mnie na obiadek kurczak ze szpinakiem i serem pleśniowym smakował bardzo, ja zjadłam nawet niskokaloryczne lody i wypiłam drinka pt. wódka żurawinowa z sokiem ananasowym. Fajnie jest mieć rocznicę i być zdrowym . Ucieszył mnie telefon od rodziców (choć zmartwiła wiadomość o matce-pracoholiczce biegającej do pracy z obustronnym zapaleniem płuc i siedzącej tam do 1 w nocy... Jak jej to wyperswadować???), maile od przyjaciół, którzy pamiętali - no i oczywiście życzenia od Was. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję. Odpowiedz Link
semantics Re: Trskell, najlepszego !!! 15.12.05, 16:53 Tryniu, ode mnie tez przyjmij zyczonka serdeczne! Sciskam Was oboje bardzo mocno!! Odpowiedz Link