maja92 Re: Pocztylion VI...Kranie 11.04.07, 12:20 HELP!! Prosze sprawdz poczte - pije do Twojego tytulu archiwisty) Odpowiedz Link
mamaagnieszka Re: Pocztylion VI 19.07.07, 15:33 kraniku, dziekuje serdecznie Jestes niezawodna Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Tamsin 22.12.07, 17:35 tak tez przypuszczalam i nikt inny by na to nie wpadl - dbam o Ciebie, prawda? Odpowiedz Link
tamsin Re: Tamsin 22.12.07, 18:47 w nocy przysnilo mi sie, ze rano wlaczam tv a tam tylko polskie programy, news tego typu co ten prezent. obudzilam sie spocona z wrazenia, uff... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Tamsin 23.12.07, 12:26 mnie tez sie przysnilo tyle ze dokonalismy interesu: on opusci co trzecia k...e to ja kupie on niego lyzwy , caly wagon. Przegral, nie mam lyzew ))) Odpowiedz Link
katarzynams Re: Pocztylion VI 31.10.07, 23:49 Kranie, mialas mi przyslac adres, zebym Ci wyslala ksiazke kucharska, ale albo tego nie zrobilas, albo moj program usunal Twoj list jako spam, w co watpie, bozawsze sprawdzam, co jest w skrzynce ze spamem. Jesli jestes zainteresowana to ja dalej mamte ksiazke dla Ciebie. katarzyna Odpowiedz Link