jan.kran 28.04.07, 17:51 Witam w Odpryskach jubileuszowych Kran Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Odpryski codziennosci XX :) 29.04.07, 21:06 no i doczekalismy sie 20 latki, jak osiedla w PRL-u ) no a moje odpryski to takie, ze zabralam sie za pozbywanie zbednych gratow z domu, zaczelam od obrazow ktore mialam kiedys na scianie. Stary porobil zdjecia, no i jak zrobil te zdjecia to wymyslil sobie, ze pewnie te obrazy sa warte cos. Naszukal sie w internecie, bo artyste zna, tak byl przekonany ze mamy przynajmniej jakiegos malo znanego picassa. No ale stanelo na moim, kto pierwszy przyjdzie z $5 za obraz, to bedzie jego. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Odpryski codziennosci XX :) 29.04.07, 21:20 dolar tani teraz to moze ja bym se kupil taki obraz Odpowiedz Link
asica74 Re: Odpryski codziennosci XX :) 29.04.07, 22:55 A nam dzisiaj Josie prawie uciekla. Wykorzystala otwarte drzwi, no i myk na dwor! malo zawalu nie dostalam Odpowiedz Link
moni-bel Re: Odpryski codziennosci XX :) 30.04.07, 10:16 Weekend spedzilam prawdziwie "rokowo-punkowo".Po raz 16 w naszym malym miasteczku organizowany byl festiwal takowej muzyki.A ze miasteczko male, wiatr wial w odpowiednia strone , wiec siedzac sobie w ogrodku moglam posluchac sobie muzyki.Na festiwal zjechalo okolo 30 tys osob, wiec zrobilo sie strasznie "kolorowo" i bylo na co popatrzec.Podsumowujac weekend byl bardzo udany Odpowiedz Link
mon101 Re: Odpryski codziennosci XX :) 30.04.07, 11:48 Podczas mojego pobytu w Polsce Kolega malzonek kupil mieszkanie. Nie spalam trzy noce z wrazenia, ale dzis bylam je obejrzec i jest super! Teraz tylko musimy sprzedac dom i pozbyc sie maaasy rzeczy, ktore nagromadzily sie w ciagu pietnastu lat mieszkania w nim. Ale heca.... Odpowiedz Link
sylwek07 kura domowa :-) 30.04.07, 13:09 a co bedziecie sprzedawac? przepraszam jesli kogos tym tytulem obrazilem ale tak wlasnie wyglada moje zycie..tak idzie mi dzien za dniem Odpowiedz Link
tamsin Re: kura domowa :-) 30.04.07, 16:01 Sylwek, ty tylko mozesz byc kogucikiem domowym a w poniedzialki to zawsze zaluje ze kurka domowa nie jestem, szczegolnie jak budzik mi dzwoni przerazliwie i na dodatek bezczelnie. Odpowiedz Link
sylwek07 bilety do wygrania 01.05.07, 10:37 campaign.scandinavian.net/summer/pl/ zycze powodzenia w malowaniu i z checia potem zaglosuje Odpowiedz Link
sylwek07 warto zobaczyc ten link :) 02.05.07, 23:17 www.polew.pl/s/1671/gra-w-ciemno-zwierze-hodowlane.html heheh Odpowiedz Link
marjanna1 Re: warto zobaczyc ten link :) 03.05.07, 11:01 Pan zestresowany tak, ze pewnie imienia swojego nie pamieta. Odpowiedz Link
sylwek07 Jak ktos ma duzo czasu to moze sie zabawic 03.05.07, 23:54 w klikanie Polska jest na 1 miejscu: www.clickclickclick.com/ Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 07.05.07, 21:55 Ech, odstawilam tate na lotnisko i jakos tak smutno. Odpowiedz Link
tamsin Re: Odpryski codziennosci XX :) 07.05.07, 21:59 nie dziwie sie, ze smutno, bo przeciez zdecydowanie za krotko byl..dopiero co witalas a tu juz odlecial.. Odpowiedz Link
marjanna1 Dobra wiadomosc 08.05.07, 11:53 No to teraz juz Wam moge powiedziec. Dostalam nowa prace. Jako Ground Attendant na lotnisku w Amsterdamie. Bardzo sie ciesze. Zaczynam 16 maja. Kontrakt mam na razie do konca pazdziernika, co mi odpowiada, bo w miedzy czasie mam nadzieje sie dostac do KLM na _Flight_ Attendant.))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobra wiadomosc 08.05.07, 12:11 Gratki i hip hip hura ...ale kto wobec tego teraz bedzie stewardessy szkolil, sie pytam? A powaznie to do zobaczenia na pokladzie KLM ..bede specjalnie tak celowac abys Ty pokazala mi jak zapinac pasy i obdziac sie w kamizelke ratownicza, po czym zamowie drinka.. ) dobra wiadomosc Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Dobra wiadomosc 08.05.07, 13:04 Asienko z przyjemnoscia Ci zaserwuje drinka i nawet Cie do business class przesadze.) Tak po znajmosci)) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Dobra wiadomosc 08.05.07, 13:09 A ja w podziece bede sie dobrze zachowywac, nie marudzic i nikogo nie udusic z powodu zakazu palenia ) Oby juz niedlugo §¤§ Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Dobra wiadomosc 08.05.07, 14:13 Oby. A pomarudzic mozesz. Mnie to nie rusza))) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Dobra wiadomosc 08.05.07, 14:30 Gratulacje !) Super praca! Niedlugo wybieram sie do Amsterdamu to ciesze sie, ze mamy swojego czlowieka na lotnisku Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dobra wiadomosc 08.05.07, 22:01 Bardzo sie ciesze i gratuluje !!!! Zaznaczam ze nienawidze wind , mostow i samolotow (((( Juz mnie zimny pot oblewa na mysl o locie do Oj w sierpniu... Tym bardziej zazdroszcze Marjanno ze jestes Podniebna Pania... Kran)) Odpowiedz Link
maja92 ;-( 11.05.07, 12:36 Wczoraj tesciowie uspili naszego psa. Mial 11 lat. Serce mu odmawialo posluszenstwa i w przeciagu ostatnich 2 miesiecy mial 3 zawaly... Podobno uszy i serce to dalmatynczykow najwieksze problemy... ;-(( Jak wyjezdzalismy do Irlandii to Dot musial zostac z Macieja rodzicami i tam wczoraj dokonczyl swojego zywota... Mial tam dobrze: dom, ogromny ogrod i zaraz las za bramka.... lepiej niz u nas w mieszkaniu w centrum Bydgoszczy... Wspominalismy sobie jak byl szczeniakiem, to ciezko nam bylo go oduczyc sikania w domu. Raz podniosl noge i nasikal do pralki....cale szczescie zdazylam wyjac pranie i pojsc z nim na strych, jak wrocilam, to tylko widzialam jak Dot stoi w kuchni z podniesiana noga i sika prosto do bebna pralki.... Zal jakis taki. Niby nie mieszka z nami od 9 lat, ale ciagle myslelismy o nim jako naszym psie, a nie psie tesciow... Jak pierwszy raz pojechalismy do polski po 6 latach to Dot warczal i piszczal na nas - tesc mowil, ze sie nam skarzyl, ze go zostawilismy.... ale niestety wtedy nie bylo innego, bardziej humanitarnego wyjscia..... ;-( Odpowiedz Link
triskell Re: ;-( 16.05.07, 00:58 Maju, ściskam mocno. Do tej pory mam łzy w oczach gdy pomyślę o tym, jak po 16 latach musiałam uśpić swojego psiego przyjaciela. Minęło ponad 5 lat a smutno jest nadal. Odpowiedz Link
maja92 Re: Dobra wiadomosc 11.05.07, 12:39 Oj - przegapilam... Marianno - tyle samo lodowan co i startow zycze....na razie z gruntu, a pozniej - jak najbardziej w powietrzu... Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Dobra wiadomosc 11.05.07, 15:32 Maju bardzo dziekuje. Przykro mi z powodu psa. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Dobra wiadomosc 11.05.07, 16:38 maja92 ja tez musialem uspic psa ,,nie chcialem no ale nie bylo innego wyjscia..do tej pory widze to jak daja ten zastrzyk oraz jak wynosza tego psa a mial ponad 12 lat . Odpowiedz Link
sylwek07 Dzis Dzien Matki w USA,Kanadzie.... 13.05.07, 12:54 Anguilla, Aruba, Australia, Austria, Bahamas, Barbados, Bangladesh, Belgium, Belize, Bermuda, Bonaire, Brazil, Brunei, Canada, Chile, China, Colombia, Cuba, Croatia, Curaçao, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Finland, Germany, Ghana, Greece, Grenada, Honduras, Hong Kong, Iceland, India, Bulgaria, Italy, Jamaica, Japan, Latvia, Malta, Malaysia, The Netherlands, New Zealand, Peru, Philippines, Puerto Rico, Singapore, Slovakia, South Africa, St. Lucia, Suriname, Switzerland, Taiwan, Trinidad and Tobago, Turkey, United States, Uruguay, Venezuela, Zimbabwe , Pakistan en.wikipedia.org/wiki/Mother's_Day Dzień Matki jest raz w roku, Szczęśliwy i pełen uroku. W tym dniu pragnę złożyć Ci życzenia: Zdrowia szczęścia i powodzenia. Odpowiedz Link
tamsin Re: Dzis Dzien Matki w USA,Kanadzie.... 13.05.07, 16:19 bylismy dzisiaj rano na sniadaniu w restauracji, byl niesamowity tlok z powodu Dnia Matki i kazda kobieta/dziewczyna dostala przy wejsciu...gozdzika!! Tak od razu przypomnialy mi sie czasy z PRLu ) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Dzis Dzien Matki w USA,Kanadzie.... 13.05.07, 16:51 tamsin o tym gozdziku slyszalem juz w radiu zet dzis Odpowiedz Link
babiana Re: Odpryski codziennosci XX :) 13.05.07, 16:05 Z okazji Dnia Matki skype zrobil prezent matkom kanadyjskim i tym z USA. Mozna dzwonic z tych krajow za darmo na telefony stacjonarne i komorkowe na calym swiecie. Ja wlasnie przeczesalam swoj notes i realizuje wszystkie polaczenia komorkowe. Fajny prezent. Odpowiedz Link
bietka1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 15.05.07, 13:29 Fatalna pogoda, leje jak z cebra. Musze wymyslec jakiesz zajecie dla malego na popoludnie. Jestem w nastroju jak ta pogoda. Chcialoby sie ponazekac, ale jeszcze sprobuje sie powstrzymac. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XX :) 15.05.07, 13:34 Bietko u mnei ostatnio ciagle lalo mniej lub wiecej ... a dzis slonce czego i Tobie zycze! K. Odpowiedz Link
ulinha Re: Odpryski codziennosci XX :) 16.05.07, 16:10 Jestem!!! Na reszcie zainstalowalismy neta w domu!!! Znow jestem dostepna dla swiata i dla ludzi w pakiecie z netem zainstalowali nawet telewizje i telefon stacjonarny zapachnialo cywilizacja Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 16.05.07, 17:32 Pierwszy dzien pracy za mna. Zapowiada sie niezle. Mlody zespol, wesole towarzystwo. A przede mna lazania i dobre wino. Szkoda tylko, ze samotnie musze sie tymi pysznosciami cieszyc... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 01:18 Wspolczuje serdecznie Triniu ... Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 01:19 Ups , mialo byc Maju... Pozno juz i troche nieuwazna jestem... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 01:21 Fajnie ze masz Ulinhu dostep do prawdziwej cywilizacji)) A Mariannie lapke sciskam gratulujac zadowolenia znowej pracy Moze namow jakiegos znajomego pilota zeby przylecial do Oslo)) K. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 10:16 Kranie, jak tylko zaczne latac w KLM to zapisze sie na Oslo, coby jakiegos dobrego winka sie napic z Toba.)) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 10:20 marjanna1 napisała: > Kranie, jak tylko zaczne latac w KLM to zapisze sie na Oslo, coby jakiegos > dobrego winka sie napic z Toba.)) Kochana nie chce Cie martwic, ale na winku z Kranem sie nie skonczy Szlaki przetarte i u mnie w domu spotkania kupowe Oslowe sie odbywaja wiec uwazaj )))( acha dla spokojnosci Twojego umyslu: ja tez pijakm wino) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 10:23 No to pieknie. Chyba trzeba bedzie samolot popsuc, zeby sie pobycik wydluzyl.)) Odpowiedz Link
triskell Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 11:50 A do Seattle przypadkiem latać nie będziesz? Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 11:14 triskell napisała: > A do Seattle przypadkiem latać nie będziesz? Jestscie niesamowite. Ja jeszcze nie latam. A jak zaczne to wszytkie oblece i bedziecie mnie mialy dosyc.))))) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 14:05 triskell moze marjanna1 doleciec KLM ale do Vancouwer a tam promem do Ciebie lub tez na odwrot Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 14:21 > A jak zaczne to wszytkie oblece > i bedziecie mnie mialy dosyc.))))) Oblec oblec ! Oblatywaczka Kupowa bedziesz. Pamietacie idiotyczne tango "Przelec mnie" ? (chyba Alibabki) Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 22:11 asia.sthm napisała: > > Oblec oblec ! Oblatywaczka Kupowa bedziesz. > Z przyjemnoscia przyjme te role)) Odpowiedz Link
maja92 Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 14:12 Dzieki Dziewczyny.... Dzieci nie chca teraz wcale do Polsi jechac...no bo pas juz nie ma, wiec nie ma do kogo.... Nie moge tesciowej powiedziec, bo sie obrazi)) Ja sie wybieram do Oslo - czy kolezanki na trunek jakis przyjma? ))) Plan jest miedzy 11 a 14 lipca stolyce zobaczyc.... )))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 09:04 Ja rozumiem ze pas to pies )) Zawsze wiedzialam ze spotkania osob poznanych w necie moga sie skonczyc smiercia lub kalectwem kiedy ta znajomosc nabierze wymiarow realnych. Juz mnie Corka za plecami obgaduje w ramach alkoholizmuPPP A tak serio to jutro minal tydzien jak Je poznalam a tesknie za nimi tak jakbym Je znala ze dwa tygodnie)) No normalnie szok , takie porozumienie dusz i kieliszkow ze glowa boli! O mezu nie wspomne bo strace kolezanke ale wczorajsze spotkanie z Nim potwierdzilo moje pozytywne zdanie. Maja , Ty tu przyjedz kochana )) Ugoscimy Cie jak cza i bedzie na pewno swietnie) Ja caly lipiec jestem w Oslo, masz lozko po Kociaszku zapewnione i kunszty kulinarne moje i Juniora. I wcale Cie nie bede zmuszala zebys sluchala jak pieknie J. na trabce graPPP K. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 09:39 Chcialam tylko delikatnie swoja obecnosc zaznaczyc, bo Kran mysli, ze ja juz pewnie w Niemczech jestem wraz ze swoim idealnym mezem ( he he he)....a tu akuku - wlasnie wstalam i od razu polecialam na forum zobaczyc jak mnie ten Jan Kran obsmarowuje ) Maja Ty koniecznie tu przyjezdzaj mam jeszcze Zubrowke, inne trunki tez sie znajda. Ja co prawda w Oslo nie mieszkam ale w lesie, ale Kran wie, ze to nie jest az tak daleko jakby sie moglo wydawac No to teraz ze spokojnym sercem moge jechac do PL. ) Z autopsji wiem, ze takie spotkania to tylko dobre rzeczy moga przyniesc i czlowiek sie jeszcze nowych zwrotow i wyrazen po polsku nauczyc moze ))Kran wie o czym mowie )))) Acha jakby ktoras z Was zamawia: kabanosy, zubrowke, ptasie mleczko, bialy ser itd to wszystko przywoze, a potem kabelkami przeciskac bede tu na forum. Pa! Odpowiedz Link
maja92 Re: Odpryski codziennosci XX :) 18.05.07, 11:08 Te literowki to efekt kuracji alkoholowej na rozstepy na mozgu...od wczoraj wieczora zaczelam tez stosowac ta samo kuracje zewnetrznie na rozstepy na doopie))) Bardzo przepraszam... Sprawdzam dzialanie Waszych mozgownic)))) Nie obiecuje sie poprawic))))) J. moze grac na trabce..moi mlodzi pomoga Mu na_czym_popadnie)) Jestem na etapie rozrysowywania wycieczki i jezdze ciagle palcem po norweskiej mapie...ostatnie dni urlopu planujemy spedzic w Oslo, by takze zobaczyc stolyce...a celem wycieczki jest utopienie Mlodych w ktoryms z fiordow w okolicach Bergen)))) No to tym pieknym sposobem wprosilam sie na alkohol i serenade))) Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Odpryski codziennosci XX :) 17.05.07, 12:57 triskell jak widze po stronie KLM to lata tam NorthWest . Odpowiedz Link
ania_2000 Komunia 18.05.07, 21:26 W niedziele mam przyjecie Komunijne. I teraz zachodze w glowe - moze ktoras kolezanka pomoze? Ile daje sie do koperty? Wywiad przeprowadzony wsrod amerykanskich kolezanek - 15-20$. Zreszta wiele nic nie wiedzialo, bo do Kosciola Katolickiego to raczej mniejszosc nalezy. Poczytalam na polskich forach - i sie za glowe zlapalam - laptopy to normalka. Ja osobiscie dostalam zegarek na bialym paseczku. I rozowy! rozaniec. Poradzcie! Odpowiedz Link
mulinka Re: Komunia 18.05.07, 21:42 ponizej $50 chyba nie wypada a nie mozesz po polku prezentu dziecku kupic? Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Komunia 18.05.07, 21:49 Z prezentem gorzej - bo dziecko wszystko chyba ma. Myslalam o jakims ladnym wydaniu Biblii - i wlasnie te $50 wydaje mi sie najrozsadniejsze. Dziecko jest amerykanskie, wiec laptopa sie chyba nie spodziewa Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Komunia 18.05.07, 21:49 Aniu teraz taka moda w Polsce ze daje sie to co ma jakas wartosc(tak kiedys bylo i teraz jest),ostatnio bylem w sklepie komputerowym i nie moglem uwierzyc jak ceny spadly pewnych produktow. Ja dostalem zegarek ktory mam do tej pory,ksiazeczke i 2 samochody made in USSR Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Komunia 18.05.07, 21:57 Sylwek - DWA SAMOCHODY dostales?)) Kurcze, a ja tylko zegarek i rozaniec! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Komunia 18.05.07, 21:59 pare lat temu 1 sie rozlecial a drugi chyba komus oddalem ,, Odpowiedz Link
tamsin Re: Komunia 18.05.07, 22:02 Mercedesa mu kup! cholera jasna ludziom w dupach sie poprzewracalo z laptopami na komunie. Ja dostalam od ciotki lancuszek, od wujka zegarek, od babki medalik, a od matki w dupsko za ganianie wokol stolu. Ale wygrzebalam z archiwum jakies stare pomysly, z tym ze moze to za malo bedzie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16726&w=25499541&a=25499541 Odpowiedz Link
marjanna1 Re: Komunia 18.05.07, 22:10 Mojej siostry corka nie idzie do komunii, bo nawet chrztu nie ma. I teraz reakcja matek innych dzieci: "A jak Ty jej wytlumaczysz, ze ona prezentow nie dostanie?" Jak to uslyszalam to smialam sie do lez. To nie chodzi o sakrament tylko o prezenty.)) Tak sie wiara zmienila od czasu kiedy ja szlam do komunii. Odpowiedz Link
myszka888 Re: Komunia 19.05.07, 04:11 Skoro tu tak o kupowaniu komunijnych prezentów, to ja się od razu też podpytam Was drogie KUPowiczki. Mój M jest chrzestnym. Chrzestnica w PL. Nie będziemy na całej uroczystości, ale nie mamy też wiele rozeznania ile się daje. Acha- nie planowaliśmy zakupów żadnych sprzętów elektronicznych itp. Dzięki wielkie za radę pozdrawiam! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Odpryski codziennosci XX :) 19.05.07, 08:54 marjanna1 bo teraz to wszystko sie poprzekrecalo,,nie wystarczy powiedziec ze sie wierzy i jest sie katolikiem to za malo aby ktos pomogl..a kiedys wystarczyly te dwa zdania i nie bylo problemu z pomoca,moze za duzo jest wilkow w tzw owczej skorze a moze to cos innego... Odpowiedz Link
sylwek07 Maju. 19.05.07, 13:18 jak juz tak pisalismy o tej Kanadzie to mozesz tam leciec Air Transat: www.airtransat.ie/en/0_0.asp Odpowiedz Link
danutaessen Re: Odpryski codziennosci XX :) 22.05.07, 00:19 chora jestem zle mi tesknie do polski coraz bardziej jeszcze tylko 2 tygodnie. Nie wiem jak wy ale ja kocham Polske. Odpowiedz Link
moni-bel Re: Odpryski codziennosci XX :) 22.05.07, 09:27 Wybieram sie dzisiaj na poszukiwania czegos co moge ubrac na wesele.I przy okazji stwierdzam ze nie ma sprawiedliwosci na tym swiecieSlubny wszedl do sklepu pochodzil miedzy polkami ,wybral garnitur, przymierzyl, zaplacil i ma problem z glowy.Ja juz bylam w klku sklepach i nie znalazlam dla siebie nic ,nie mowiac o przymierzniu. Dodam tylko ze te wirtualne "popijawy"musialy mi skurczyc nie tylko mozg(?);-p ale spalily tez troche tluszczu bo wszystkie! spodnie zrobily sie za duze wiec jeansy musze tez kupic hurtem Odpowiedz Link
maja92 93000 - moni-bel 22.05.07, 12:56 ale piekny numereczek ustrzelilas)) Chuda czy nie - medal Gajowego Maruchy Ci sie nalezy) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: 93000 - moni-bel 22.05.07, 13:11 I nawet nie zauwazyla to przez to pokurczenie. Gratki dla nowego Maruchy. Odpowiedz Link
moni-bel Re: 93000 - moni-bel 22.05.07, 21:19 No nie zauwazylam, taka gapa ze mniePierwszy raz cos ustrzelilam to i okazje mam do popiciaMoze mi przez to jeszcze z kilka centymetrow ubyje? W biodrach, rzecz jasna Odpowiedz Link
sylwek07 oj padalo,padalo 23.05.07, 19:41 dzis troche popadalo umnie ,to dobrze ze udalo mi sie pewne sprawy zalatwic chociaz urzed dzis mial awarie przez ta ulewe i jutro musze odebrac pewne dokumnety Odpowiedz Link
asica74 Re: oj padalo,padalo 23.05.07, 20:40 Sylwek, wlasnie przejrzala zdjecia z Lublina i nie poznalam miasta pod fontannami wody! Urwanie chmury, czy co??? Cale szczescie, ze ulewa nie utrudnila ci zalatwieniu rzeczy w urzedzie. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: oj padalo,padalo 23.05.07, 21:00 Asiu sam sie dziwilem ze tak duzo spadlo wody bo umnie jakos malo jej widac bylo ale za to jak jechalem kolo bystrzycy to woda byla pod samym mostem ... musze jutro podejchac i odebrac dokumenty bo dzis komputery nie dzialaly ,serwery zamokly. Odpowiedz Link
sylwek07 po wczorajszej ulewie...... 24.05.07, 07:40 www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070524/LUBLIN/70523049 jest artykul ze takich ulew moze byc pare w Lublinie... Odpowiedz Link
sylwek07 Pierwszy wspólny rok dla rodzicow :-) 25.05.07, 19:37 Oczekiwaniu na dziecko towarzyszą setki myśli, marzeń o chwilach pełnych miłości, lęków przed nowymi obowiązkami oraz niepokoju, czy będziemy dobrymi rodzicami, jak będziemy potrafili odgadnąć potrzeby pociechy? Oto „ściąga", która rozwieje niektóre obawy. wiecej na tej stronie: www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/18776 ---------------------- "Miłość i przyjażń wzmacniają poczucie bezpieczeństwa" Odpowiedz Link
sylwek07 fajne nazwy miejscowosci 28.05.07, 09:23 img128.imageshack.us/my.php?image=znakiup4.jpg Odpowiedz Link