26.12.08, 21:39
powiedzcie jak radzic soie z motywacja podczas gdy zamiast 350pp moje zamowienie ma z ledwoscia 200pp?bo reszta to braki... i dlaczego niedostane zestawu lazienkowego na ktory zebralam hologramy? czy tylko mnie to irytuje?
Obserwuj wątek
    • scool Re: braki 28.12.08, 12:18
      > dlaczego niedostane zestawu lazi
      > enkowego na ktory zebralam hologramy? czy tylko mnie to irytuje?

dostaniesz coś zamiast
      • zizi86 Re: braki 28.12.08, 17:03
        tak zgadzam sie; zostal mi zaproponowany zestaw ktory mi nieodpowiada.swoja droga jak sie nastawiam na dana rzecz to znaczy ze wlasnie to mi sie podoba i to chce.poco daja nam wybor jak i tak go nie mamy? kolejna kwestia- jesli tego nie wybiore do konca katalogu niedostane nic... jakim prawem przeciez to nie moja wina,ja spelnilam wszystkie warunki
        • scool Re: braki 28.12.08, 17:48
          > kolejna kwestia- jesli tego nie
          > wybiore do konca katalogu niedostane nic... jakim prawem przeciez to > nie moja w
          > ina,ja spelnilam wszystkie warunki

jesteś w mylnym błędzie, cytata z "Jak zdobyc nagrodę":

"- Następnie nie później niż do końca Katalogu 3 2009 złóż zamówienie - Oriflame
          dołączy do niego prezent."

zizi86
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16791&w=85932927&a=89024747
          czy aby na pewno masz problem, czy ??? ...
          • paul-usss Re: braki 29.12.08, 11:54
            zizi86 co Ci zaproponowano w zamian ?? No jestem ciekawa czy ja bede miała z
            hologramu wodę którą chce ! ;/
            • zizi86 Re: braki 30.12.08, 14:26
              witam niestety to nie ta promocja tylko wczesniejsza ale wcale sie nie zdziwie jak tez nie dostaniesz tego na co zbieralas pozdrawiam
          • zizi86 Re: braki 30.12.08, 14:17
            mam porownanie pomiedzy dwoma firmami dzialajacymi na tej samej zasadzie i w drugiej firmie niema mowy o brakach nawet najmniejszych.(nawet przed swietami)nie bede tu pisac nazwy firmy bo i bez takiej reklamy jak ma oriflame prosperuje swietnie
          • zizi86 Re: braki 30.12.08, 14:21
            chodzi tu o zestaw lazienkowy a nie o zestawy perfum czyli o promocje z katalogow wczesniejszych do wybrania do konca katalogu 17. na marginesie skladam regularne zamowienia i na fakturze mam ten zestaw na brakach
    • mariusz0010 Re: braki 31.12.08, 12:40
      Jak ja to czytam co wy drogie panie piszecie to mi was
      żal,rzeczywiście motywacja z takimi firmami gdzie co chwile czegoś
      brakuje to ulega pogrążeniu,warto się zastanowić co dalej,czy to
      sens?polecam niezawodna firme LR !!!tam nigdy nic nie brakuje nawet
      przed świętami,www.LRworld.com GG 1262674
      • zizi86 Re: braki 31.12.08, 14:30
        witam i popieram powiem szczerze nie znam firmy. ja jestem w 2 ale z ori rezygnuje bo poprostu nie ma sensu.prowadzi to tylko do klutni z klientami i znajomymi zaproszonymi do wspolpracy.
        • podkrecone Re: braki 31.12.08, 17:58
          jesli zbiera się i składa zamówienia w miare wcesnie to nie ma takich problemów
          ja jeszcze ani razu nie małam braków skłDAM zamówienie w ierwszym tygodniu
          obowiązujcego katalogu
      • scool Re: braki 01.01.09, 19:02
        mariusz0010 napisał:

> Jak ja to czytam co wy drogie panie piszecie to mi was
        > żal,rzeczywiście motywacja z takimi firmami gdzie co chwile czegoś
        > brakuje to ulega pogrążeniu,warto się zastanowić co dalej,czy to
        > sens?polecam niezawodna firme LR !!!tam nigdy nic nie brakuje nawet
        > przed świętami,www.LRworld.com GG 1262674

z natury nie jestem złosliwy ale jak widzę "takie polskie jezyk" to powiem tak:
        UWAŻAJCIE NA NIEZAWODNOŚĆ LR !!!
        • mariusz0010 Re: braki 01.01.09, 20:17
          jestem polakiem i zawsze będe,a jeśli chodzi o LR to niema na co
          uważać,pozdrawiam,chyba ktoś się wystraszył konkurencji!!!!!
          • zizi86 Re: braki 02.01.09, 19:27
            jak zauwazylam scool broni jak lew oriflame... a jak i jemu zacznie sie walic to i tak sie nie pochwali bo przeciez ta firma jest super i niezawodna. nie warto sie przejmowac bzdurnymi docinkami pozdrawiam ps. jakby oriflame bylo polska firma...
            • scool Re: braki 03.01.09, 11:33
              zizi86 napisała:

> jak zauwazylam scool broni jak lew oriflame... a jak i jemu zacznie sie walic t
              > o i tak sie nie pochwali bo przeciez ta firma jest super i niezawodna. nie wart
              > o sie przejmowac bzdurnymi docinkami pozdrawiam ps. jakby oriflame bylo polska
              > firma...

:DDD na forum jest taki myk - szukaj - warto skorzystać i tym się posiłkować
              zanim wyda się o kimś opinię, ale to szczegół :)
              Nie lubię dziadostwa, tez do sprawdzenia, chcesz uprawiac reklame swojej firmy?
              Kein problem, załoz watek o LR bądź innym FM i juz.

p.s.
              nie chodzi o pochodzenie firmy ale korzystanie z ojczystego języka
              • mariusz0010 Re: braki 03.01.09, 12:05
                czepiasz się szczegółów,bo nie napisałem ą tylko a,to był
                przypadek,jeszcze raz powtarzam,jestem polakiem i zawsze będe,ja
                również napisałem że żal mi tych dziewczyn,które bardzo się starają
                coś sprzedać a później świecą oczami bo nie dostały towaru,a ciebie
                to też mi żal!!!!pozdrawiam
                • scool Re: braki 03.01.09, 15:43
                  mariusz0010 napisał:

> czepiasz się szczegółów,bo nie napisałem ą tylko a,to był
                  > przypadek,jeszcze raz powtarzam,jestem polakiem i zawsze będe,ja
                  > również napisałem że żal mi tych dziewczyn,które bardzo się starają
                  > coś sprzedać a później świecą oczami bo nie dostały towaru,a ciebie
                  > to też mi żal!!!!pozdrawiam

Tia, widać, że nie pogadamy, nie o literówki mi chodzi.

>a ciebie
                  > to też mi żal!!!!

akurat czy Twoje żale mam w tyle

A tak a propos podasz link do swojego forum ?
                  • iza_11 Re: braki 17.01.09, 19:53
                    Moja konsultantka tez zrezygnowała , bo zamiast 160pp dostala jedynie 56 !!
                    Wcale sie jej nie dziwie, ja tez widze w tej firmie jakis problem ...Ludzie
                    chca kupowac , zamawiać a tu NIC.Tez mam braki , szkoda bo tak mialo być fanie ,
                    milo i wogle.
                    A na szkoleniu słyszy sie tylko - zamawiajcie, zapisujcie NOWYCH.
                    • podkrecone Re: braki 18.01.09, 10:26
                      JA WAS NIE ROZUMIEM NARZEKACIE I NARZEKACIE JA JAKOś NIGDY JESZCZE NIE TRAFIłAM
                      NA BRAKI NIE ZAMAWIAJCIE W OSTATNIM DNIU KATALOGU A NAPEWNO UNIKNIECIE PROBLEMóW
                      • iza_11 Re: braki 18.01.09, 18:12
                        A kto tu mowi o sotatnim dniu. ja z musu zamawiam w pierwszym tygodniu kat a
                        nastepne terminy to chyba totalne zero towaru. A zreszta to nie wyscigi chyba ,
                        po co robią kat na 3 tyg skoro w 1 tyg juz sa braki?
                        • mariusz0010 Re: braki 20.01.09, 22:49
                          wiadomość dla Iza_11 -zapraszam na GG 1262674 wieczorkiem to
                          porozmawiamy o prawdziwym i zdrowym handlu,bez problemów i z
                          przyjemnością,Mariusz
                    • zizi86 Re: braki 13.08.09, 12:20
                      Witam imienniczke;)
                      i jak dałas sobie spokoj czy dalej walczysz z wiatrakami??
                      napisz co teraz porabiasz moje gg 5102774 ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka