zizi86 26.12.08, 21:39 powiedzcie jak radzic soie z motywacja podczas gdy zamiast 350pp moje zamowienie ma z ledwoscia 200pp?bo reszta to braki... i dlaczego niedostane zestawu lazienkowego na ktory zebralam hologramy? czy tylko mnie to irytuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scool Re: braki 28.12.08, 12:18 > dlaczego niedostane zestawu lazi > enkowego na ktory zebralam hologramy? czy tylko mnie to irytuje? dostaniesz coś zamiast Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 28.12.08, 17:03 tak zgadzam sie; zostal mi zaproponowany zestaw ktory mi nieodpowiada.swoja droga jak sie nastawiam na dana rzecz to znaczy ze wlasnie to mi sie podoba i to chce.poco daja nam wybor jak i tak go nie mamy? kolejna kwestia- jesli tego nie wybiore do konca katalogu niedostane nic... jakim prawem przeciez to nie moja wina,ja spelnilam wszystkie warunki Odpowiedz Link
scool Re: braki 28.12.08, 17:48 > kolejna kwestia- jesli tego nie > wybiore do konca katalogu niedostane nic... jakim prawem przeciez to > nie moja w > ina,ja spelnilam wszystkie warunki jesteś w mylnym błędzie, cytata z "Jak zdobyc nagrodę": "- Następnie nie później niż do końca Katalogu 3 2009 złóż zamówienie - Oriflame dołączy do niego prezent." zizi86 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16791&w=85932927&a=89024747 czy aby na pewno masz problem, czy ??? ... Odpowiedz Link
paul-usss Re: braki 29.12.08, 11:54 zizi86 co Ci zaproponowano w zamian ?? No jestem ciekawa czy ja bede miała z hologramu wodę którą chce ! ;/ Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 30.12.08, 14:26 witam niestety to nie ta promocja tylko wczesniejsza ale wcale sie nie zdziwie jak tez nie dostaniesz tego na co zbieralas pozdrawiam Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 30.12.08, 14:17 mam porownanie pomiedzy dwoma firmami dzialajacymi na tej samej zasadzie i w drugiej firmie niema mowy o brakach nawet najmniejszych.(nawet przed swietami)nie bede tu pisac nazwy firmy bo i bez takiej reklamy jak ma oriflame prosperuje swietnie Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 30.12.08, 14:21 chodzi tu o zestaw lazienkowy a nie o zestawy perfum czyli o promocje z katalogow wczesniejszych do wybrania do konca katalogu 17. na marginesie skladam regularne zamowienia i na fakturze mam ten zestaw na brakach Odpowiedz Link
mariusz0010 Re: braki 31.12.08, 12:40 Jak ja to czytam co wy drogie panie piszecie to mi was żal,rzeczywiście motywacja z takimi firmami gdzie co chwile czegoś brakuje to ulega pogrążeniu,warto się zastanowić co dalej,czy to sens?polecam niezawodna firme LR !!!tam nigdy nic nie brakuje nawet przed świętami,www.LRworld.com GG 1262674 Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 31.12.08, 14:30 witam i popieram powiem szczerze nie znam firmy. ja jestem w 2 ale z ori rezygnuje bo poprostu nie ma sensu.prowadzi to tylko do klutni z klientami i znajomymi zaproszonymi do wspolpracy. Odpowiedz Link
podkrecone Re: braki 31.12.08, 17:58 jesli zbiera się i składa zamówienia w miare wcesnie to nie ma takich problemów ja jeszcze ani razu nie małam braków skłDAM zamówienie w ierwszym tygodniu obowiązujcego katalogu Odpowiedz Link
scool Re: braki 01.01.09, 19:02 mariusz0010 napisał: > Jak ja to czytam co wy drogie panie piszecie to mi was > żal,rzeczywiście motywacja z takimi firmami gdzie co chwile czegoś > brakuje to ulega pogrążeniu,warto się zastanowić co dalej,czy to > sens?polecam niezawodna firme LR !!!tam nigdy nic nie brakuje nawet > przed świętami,www.LRworld.com GG 1262674 z natury nie jestem złosliwy ale jak widzę "takie polskie jezyk" to powiem tak: UWAŻAJCIE NA NIEZAWODNOŚĆ LR !!! Odpowiedz Link
mariusz0010 Re: braki 01.01.09, 20:17 jestem polakiem i zawsze będe,a jeśli chodzi o LR to niema na co uważać,pozdrawiam,chyba ktoś się wystraszył konkurencji!!!!! Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 02.01.09, 19:27 jak zauwazylam scool broni jak lew oriflame... a jak i jemu zacznie sie walic to i tak sie nie pochwali bo przeciez ta firma jest super i niezawodna. nie warto sie przejmowac bzdurnymi docinkami pozdrawiam ps. jakby oriflame bylo polska firma... Odpowiedz Link
scool Re: braki 03.01.09, 11:33 zizi86 napisała: > jak zauwazylam scool broni jak lew oriflame... a jak i jemu zacznie sie walic t > o i tak sie nie pochwali bo przeciez ta firma jest super i niezawodna. nie wart > o sie przejmowac bzdurnymi docinkami pozdrawiam ps. jakby oriflame bylo polska > firma... :DDD na forum jest taki myk - szukaj - warto skorzystać i tym się posiłkować zanim wyda się o kimś opinię, ale to szczegół :) Nie lubię dziadostwa, tez do sprawdzenia, chcesz uprawiac reklame swojej firmy? Kein problem, załoz watek o LR bądź innym FM i juz. p.s. nie chodzi o pochodzenie firmy ale korzystanie z ojczystego języka Odpowiedz Link
mariusz0010 Re: braki 03.01.09, 12:05 czepiasz się szczegółów,bo nie napisałem ą tylko a,to był przypadek,jeszcze raz powtarzam,jestem polakiem i zawsze będe,ja również napisałem że żal mi tych dziewczyn,które bardzo się starają coś sprzedać a później świecą oczami bo nie dostały towaru,a ciebie to też mi żal!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link
scool Re: braki 03.01.09, 15:43 mariusz0010 napisał: > czepiasz się szczegółów,bo nie napisałem ą tylko a,to był > przypadek,jeszcze raz powtarzam,jestem polakiem i zawsze będe,ja > również napisałem że żal mi tych dziewczyn,które bardzo się starają > coś sprzedać a później świecą oczami bo nie dostały towaru,a ciebie > to też mi żal!!!!pozdrawiam Tia, widać, że nie pogadamy, nie o literówki mi chodzi. >a ciebie > to też mi żal!!!! akurat czy Twoje żale mam w tyle A tak a propos podasz link do swojego forum ? Odpowiedz Link
iza_11 Re: braki 17.01.09, 19:53 Moja konsultantka tez zrezygnowała , bo zamiast 160pp dostala jedynie 56 !! Wcale sie jej nie dziwie, ja tez widze w tej firmie jakis problem ...Ludzie chca kupowac , zamawiać a tu NIC.Tez mam braki , szkoda bo tak mialo być fanie , milo i wogle. A na szkoleniu słyszy sie tylko - zamawiajcie, zapisujcie NOWYCH. Odpowiedz Link
podkrecone Re: braki 18.01.09, 10:26 JA WAS NIE ROZUMIEM NARZEKACIE I NARZEKACIE JA JAKOś NIGDY JESZCZE NIE TRAFIłAM NA BRAKI NIE ZAMAWIAJCIE W OSTATNIM DNIU KATALOGU A NAPEWNO UNIKNIECIE PROBLEMóW Odpowiedz Link
iza_11 Re: braki 18.01.09, 18:12 A kto tu mowi o sotatnim dniu. ja z musu zamawiam w pierwszym tygodniu kat a nastepne terminy to chyba totalne zero towaru. A zreszta to nie wyscigi chyba , po co robią kat na 3 tyg skoro w 1 tyg juz sa braki? Odpowiedz Link
mariusz0010 Re: braki 20.01.09, 22:49 wiadomość dla Iza_11 -zapraszam na GG 1262674 wieczorkiem to porozmawiamy o prawdziwym i zdrowym handlu,bez problemów i z przyjemnością,Mariusz Odpowiedz Link
zizi86 Re: braki 13.08.09, 12:20 Witam imienniczke;) i jak dałas sobie spokoj czy dalej walczysz z wiatrakami?? napisz co teraz porabiasz moje gg 5102774 ;) Odpowiedz Link