Gość: gość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.09, 17:18 Kto w Wałbrzychu lub okolicach zrobi porządny tatuaż.Wiem że w Alienie ale ceny i okres oczekiwania nie dla mnie.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adrian Re: Tatuaż IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 20:01 Polecam Adama Wozniaka pracuje w studiu na Piaskowej górze robiłem tatuaz i kazdy mówi ze piekny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tatuaż IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 22:15 w areszcie na słowaka ładnie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheepa Re: Tatuaż IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 22:24 A jak w wałbrzyskich salonach tatuażu z higieną. Bo nie ukrywam, że to dla mnie najważniejsze przy wyborze studia. Od tatuażu odstrasza mnie w sumie tylko niewiedza na temat zasad bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marii Re: Tatuaż IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.09, 10:07 Ja robiłam w salonie na Piaskowej i naprawde wszystko czysto sterylnie i podejscie do klienta wzorowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatoo - natka Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 14:25 pojeździj po salonach, poprzyglądaj się i wtedy sam stwierdzisz czy praca oraz miejsce Ci się podoba.... żenujące takie siedzenie przed kompem i pytanie: chcę ale powiedzcie mi.... kurrna co za lenistwo... jak byś naprawdę chciał to i po innych miastach byś pojeździł a nie rżnął głupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tatuaż IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.09.09, 17:16 Tak zrobię.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tatuaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 19:40 I tak polecam allien -czołówka światowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lok Re: Tatuaż IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.09, 19:41 taka swiatowa ze jak byla wystawa w gdansku czy w gdyni latem to nawet ich nie było Odpowiedz Link Zgłoś