Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 10:33 Miałem wziąć slub, podejrzewam, że moja narzeczona mnie zdradziła w graalu-byla zaproszona na wieczór panienski. Ona sie nie przyznaje, jak mam to sprawdzic. Pomózcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Zdrady w Graalu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 10:57 co było , a nie jest, nie pisze się w rejestr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdradzacz Re: Zdrady w Graalu IP: 87.105.201.* 22.09.09, 11:04 Trzeba było też ją zdradzić na kawalerskim. Bylibyście kwita :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horny Re: Zdrady w Graalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 11:26 Po pijaku lub w kondomie to nie zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uykjyuk Re: Zdrady w Graalu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.09, 11:42 zajebac w leb i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdrady w Graalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 12:05 normalna baba, jak nie zdradzi źle sie czuje. wyluzuj, nie jeden raz przed Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horny Re: Zdrady w Graalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.09, 12:10 normalna baba, jak nie zdradzi źle sie czuje. wyluzuj, nie jeden raz przed Tobą szczególnie blachary, heheh. Takie tam bywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Zdrady w Graalu IP: *.dialog.net.pl 22.09.09, 14:05 Nie tylko blachary tam bywają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Zdrady w Graalu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 14:14 męskie dziwki też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Zdrady w Graalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 15:49 Oj męskie też, brzydzę się takimi facetami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Zdrady w Graalu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.09, 18:11 Wiekszośc panien, które odwiedza ten lokal szuka okazji ... żdradziła na panieńskim ? Alkohol nie może być wymówką - kopnij w dupę ... jak zdradziła Ciebie na panieńskim z jakimś ABS-em ze złotym łańcuchem na szyi jak krowa /Absolutny Brak Szyi/ to będzie to robiła .... i nie szukaj gościa- to ona jest łatwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Zdrady w Graalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 20:17 większość Panów również, jedni drugich są warci, od tyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Zdrady w Graalu IP: *.ibselektronics.pl 22.09.09, 21:18 Ja jeszcze nie zdradzilam i jakoś dobrze sie czuje, i mysle ze to facet jak nie zdradzi to się zle czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas Re: Zdrady w Graalu IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.09, 13:28 a jak zdradziła z jakimś glusiem co to mu sie zdarzył złoty strzał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: Zdrady w Graalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 22:37 tak to prawda ,zdradziła Cię ze mną i powiem Ci że była całkiem niezła z ustnego. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zdrady w Graalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 13:16 a skąd podejrzenia że Cię zdradziła??? ktoś 'życzliwy' Ci doniósł czy to Tylko podejrzenia??? Bo wiesz łatwo jest zniszczyć coś pięknego ale potem trudniej to odbudować.... a jeśli to Twoja chora wyobraźnia, i straciłeś miłość swego życia??? Hmm...co do Twojego pytania...jak to możesz sprawdzić...wydaje mi się że jeśli faktycznie do czegoś doszło to dziewczyna w końcu nie wytrzyma sama ze swym sumieniem i pęknie... choć nie warto wiązać się na stałe jeśli brakuje zaufania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1999fgf Re: Zdrady w Graalu IP: 94.254.186.* 04.12.09, 18:47 Obok w żabce pracuje blondynka niby tka porządna a jej stery ma takie rogi ze się nie mieści do bramy w parku zdrojowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Całkiem serio Re: Zdrady w Graalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 20:17 Przyjmij do wiadomości że ponad 90% par się zdradza. Takie są realia o których się nie mówi teraz czy za 10 lat i Ty zdradzisz jak będziesz mieć okazję ... A jak ci bardzo zależy na sprawdzeniu wierności to wynajmij sobie prywatnego detektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek38 Re: Zdrady w Graalu 04.12.09, 20:16 No po to sa panienskie i kawalerskie zeby ten ostatni raz zaszalec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Re: Zdrady w Graalu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.09, 00:01 Popatrz, popatrz.. facetów też to boli.. niesamowite :-) dajcie mi chwilę.. nacieszę się KURESTWEM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100% Re: Zdrady w Graalu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.12.09, 00:11 powiedz że chcesz od niej orzeczenia lekarskiego o nienaruszonej błonie dziewiczej LOL Odpowiedz Link Zgłoś
0fifka Re: Zdrady w Graalu 05.12.09, 09:31 Wy młodzi!!!!! Sami się wykańczacie. Świat w waszym wykonaniu schodzi na psy.Chciałoby się zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko.Tylko tych ciasteczek w pewnym momencie zabraknie.Ku pamięci wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś