Gość: Krzysztof IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 11:21 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w zakresie zasięgu internetu mobilnego sieci plus w dzielnicy podgórze, rejon między ul. świdnicką-sikorskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wałbrzyszanin Re: zasięg plus gsm IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.09, 11:32 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w zakresie zasięgu internetu > mobilnego sieci plus w dzielnicy podgórze, rejon między ul. > świdnicką-sikorskiego Powiedz jasno, że chodzi o inwigilację Mobruku na żywo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: zasięg plus gsm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.09, 19:14 Zmartwię cię, ale chodzi po prostu o to o czym napisałem, bez żadnego podtekstu. Zamierzam ta drogą otworzyć swoje okno na świat i tyle. Niestety firma PLUS GSM za sprawdzenie zasięgu pobiera opłatę w wysokości 50,- zł. I to wszystko. Nie wierzcie reklamom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: zasięg plus gsm IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.09.09, 11:22 ja na Gaju mam super zasięg. HDSPA do 7,2 mb. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: zasięg plus gsm IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 14:46 Dzięki za zainteresowanie. Jednak to dość daleko od mojego domu. Z tego co czytałem, aby być pewnym trzeba naprawdę blisko sprawdzić. Zaczekam może ktoś jeszcze podejmie temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś