Dodaj do ulubionych

SRT jeżdzą po pijaku

IP: *.chello.pl 16.10.09, 20:22
www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,News,9878,foto:_spowodowal_wypadek..._i_trafil_pijanego_kierowce.html
zwróćcie uwagę na naklejkę samochodu na tylnej szybie, którym jechał pijany
gó...arz. Wałbrzyskie SRT znowu szaleje po ulicach. Gratulacje chłopaki i
dziewczyny.
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 20:27
      qrwa na tych zdjęciach nic nie widać ( żenada )
      • Gość: jajaja Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 22:35
        no racja auto juz dawno zostalo sprzedane a wlepa zostala;/
        • Gość: kjgh Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.09, 21:54
          Kretyni. Czytajcie uwaznie. Nie koles z SRT spowodowal wypadek tylko inny kretyn.
          A co drugi z Was po pijaku jezdzi!
          I co jak nalezysz do kolka rozancowego to tez jestes gorszy?
          SRT, czy Honda Team, to nie znaczy ze zaraz jacys kretyni!
    • Gość: dr Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.sattom.pl 16.10.09, 21:21
      To auto zostało sprzedane jakieś 3 miesiące temu została tylko naklejka :]
      • Gość: Rurka Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.09, 22:31
        Te auto było w moim posiadaniu i nie dopilnowalam zerwania więc nie mów ze srt
        jezdzi po pijaku jezeli chcesz wiedziec kto prowadzil tym autem zapraszam do
        mnie a nie obwiniasz cały klub prosze bardzo moj numer chcesz więcej informaji
        to napisz do mnie to ze palant rozwalil moj były samochcod i naklejki nie
        sciągnąl to nie mów ze cały klub jezdzi i nie sugeruj sie naklejką moj kontakt
        5545439 zapraszam
        • Gość: Rurka Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.09, 22:33
          i jezeli chcesz obwiniac i szydzic z tego klubu to pisz to mi a nie na forum
          numer masz zapraszam
          • Gość: ja Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.10.09, 22:53
            napisze szczerze. nie znam osobiscie ludzi z tego " klubu" ale
            widzac jak jezdza po ulicach autka z naklejka SRT to dla mnie
            ZENADA. ludzie wchodzaac w zakrety na letnich oponkach nie
            pokazujecie swietnosci;) tylko totalna wioche i brak mozgu:) to co
            napisalam potwierdzam swoimi obserwacjami:) pozdro
            • Gość: Pioneer Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 23:30
              Człowieczku, nie porównuj Srt do jakieś bandy debili, tylko popatrz na innych
              kierowców co wyprawiaja na drodze np duża prędkość + letnie kółka.
              pierw zastanów sie nad tym co piszesz
              • Gość: ojjoj Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 23:58
                Jak sprzedajecie autko,to zerwijcie naklejkę.Nie będzie siary....
                • Gość: ja Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 01:10
                  ale ja sie zastanowilam co pisze:0 i piszac to podkreslilam ze sa to
                  kierowcy z naklejeczka SRT. i napisalam co widzialam. niektorzy z
                  Was to chyba jacys fanatycy .. dadza sie pokrioc za "klubik" :)
                  • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.10.09, 09:35
                    Jestem zalozycielem klubu i PR grupy Street Racing Team Walbrzych. Wkrotce,
                    odnosnie tej sytuacji, zostanie napisane sprostowanie na oficjalnej stronie
                    klubu (www.streetracingteam.pl). Pojawi sie rowniez stosowna informacja w radiu
                    RMF Maxxx. Tutaj na forum, pozwole sobie napisac, ze ZADEN KLUBOWICZ GRUPY
                    STREET RACING TEAM WALBRZYCH nie jezdzil, nie jezdzi i nigdy nie bedzie jezdzic
                    pod wplywem alkoholu.

Co do wchodzenia w zakrety na letnich oponach, atak pozwole sobie odeprzec i
                    poinformowac Pania, ze od 2-3 miesiecy ZADEN klubowicz nie posiada na swoim
                    aucie naklejki klubowej. Auta, ktore jezdza po naszym miescie naleza do bylych
                    czlonkow grupy, i w zaden sposob nie mozna ich identyfikowac z SRT Walbrzych.

Pozwole sobie rowniez poinformowac, ze tutaj nie chodzi o fanatycznosc
                    klubowiczow, ale o fakt, ze naturalnym ludzkim odruchem przed bezpodstawnym i
                    bezmyslnym atakiem jest obrona.

W przypadku jakichkolwiek pytan czy watpliwosci zapraszam do rozmowy:

GG: 252077
                    Tel: 792-220-580

Reszta moze dalej prowadzic trwajaca juz pol roku pyskowke na tym ambitnym forum.

Z wyrazami szacunku,
                    Mateusz "Haro" Ewangielu
                  • Gość: Rurka Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 09:39
                    a nie pomyślicie że nawet autami jeżdżą kto inny i oceniacie z góry ludzi .Tak
                    moja wina że nie zerwałam wlepy ale nie moja wina że palant sobie sam wziął
                    samochód i pojechał niesprawnym samochodem.

Nie fanatycy ale osoby które pracowały ciężko na założenie tego klubu
                    a przeze mnie tacy jak wy piszą teraz na klub.
                    Ciekawa jestem jakby wasz syn wsiadła wasze auto no firmowe z naklejkami i
                    rozwalił je to co byście mówili o w tej firmie to pijaki i ty byś na pewno czuła
                    spojrzenia bo kogo by to interesowało ze sam sobie wziął samochód
                    • Gość: do Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 11:28
                      Miło że się wypowiadasz na forum ... może jeszcze napiszesz
                      dlaczego za makro jest taki syf zrobiony ? było to fajne miejsce
                      ale od kiedy SRT i inni zaczeli robić tam zloty i wyścigi to jest
                      tam jedne wielkie wysypisko śmieci ... pomalowane spreyem jakieś
                      napisy, pełno śmieci, butelki .... sami pracujecie na swój wizerunek
                      gdy macie zlot potraficie zastawić cała drogę i ciężko jest
                      przejechać, a pamiętajcie że to wciąż droga publiczna ...

tak mnie jeszcze zastanowiło ... skoro wszystkie auta z wlepą SRT to
                      są byli członkowie to powinniście zadbać by usunęli wlepy bo jeżeli
                      prawdziwe SRT to nie chamy i prostaki na drodze to ci "pseudo" psują
                      wam opinię i to solidnie.
                      • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.10.09, 12:13
                        Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze tego typu ludzia psuja nasz wizerunek. Nie
                        mozemy jednak zmusic ludzi do sciagniecia naklejki. Jestesmy doroslymi i
                        powaznymi ludzmi, nikt nie bedzie jezdzic za nimi, naklaniajac do zerwania logo,
                        lub, co gorsza, kladl reke na czyims aucie w celu jej usuniecia. Nikt nie ma
                        zamiaru z nikim toczyc wojny, a w mysl zasady "Ustap glupszemu, bedziesz miec
                        kreseczke w Niebie" postanowilismy wyrobicc nowe naklejki, ktore juz niedlugo
                        zagoszcza na klubowych autach, a dzieki ktorym bedziecie mogli poznac, kto tak
                        na prawde zachowuje sie jak idiota na drodze, a kto nie.

Poruszona zostala kwestia smietniska na Makro. nalezy pamietac, ze Makro
                        odwiedzamy nie tylko my. Tylko swinia robi we wlasne legowisko. Wiele ludzi
                        (tych malo zmotoryzowanych) znalazlo sobie na tamtejszym parkingu idealne
                        miejsce do organizowania tanio-alkoholowych popijawek, co w rezultacie konczy
                        sie chlewem i ogolnie pojetym balaganem. Niewiele osob wie, ze to wlasnie SRT
                        Walbrzych co jakis czas organizuje sprzatanie tego miejsca (niestety, jak
                        napisales, droga nie jest publiczna, nalezy do Makro i nie jest przezen
                        sprzatana). Zapraszam do obejrzenia kilku zdjec z tego typu akcji, moze to
                        zmieni Twoje podejscie do nas w tej kwestii:

streetracingteam.pl/forum/download/file.php?id=109&t=1
                        streetracingteam.pl/forum/download/file.php?id=108&t=1
                        streetracingteam.pl/forum/download/file.php?id=107&t=1
                        Nie pokazujemy tych zdjec w celu pokazani jacy jestesmy wspaniali i niesamowici.
                        Pragne odeprzec bezpodstawne ataki, jakie nieustannie sa przez Was kierowane w
                        nasza strone.

Podobnie ma sie kwestia zajecia pasa drogowego. Nie blokujemy samochodom drogi
                        do marketu Makro, nie zastawiamy calej dwupasmowki (jak zapewne zdazyliscie
                        zauwazyc, droga prowadzaca do miejsca naszych spotkan sklada sie z dwoch pasow),
                        a jedynie jeden pas, ulatwiajac innym samochodom dojazd w tamto miejsce, nie
                        rozumiem wobec tego Twojego zarzutu.

Po raz kolejny powtarzam, zapraszam do osobistej dyskusji czy nawet spotkania, z
                        przyjemnoscia podejme sie rozmowy z Wami i postaram sie wytlumaczyc wszystkie
                        niescislosci.

Tel: 792-220-580
                        • Gość: kubus Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.16.141.lan.e-wab.pl 17.10.09, 12:24
                          Popieram w calosci Haro poniewaz to jest prawda
                          • Gość: ja Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 13:28
                            z tego co wiem nie wprowadzono jeszcze przepisow ze policja moze
                            karac na drodze wewnetrznej. a z tego co kiedys bylo widac gdy
                            przyjechala do Was policja to byliscie karani. wiec wniosek droga
                            chyba jest publiczna. a co do syfu na makro. nigdy nie widzialam tam
                            popijawy "niezmotoryzowanych" bo wiekszosc to lenie i nie chce im
                            sie isc taki kawal. zawsze za to widze pelno aut poparkowanych na
                            srodku drogi. czy droge "makro" wlaczyliscie w swoje posiadanie?
                            oczywiscie nie wierze w to ze kazdy z Was to cham i ze jezdzicie po
                            pijaku. ale nie mowcie ze wszyscy z Was to idealni ludzie bo
                            wszedzie znajduja sie jakies gnidy.
                            • Gość: ja Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 13:32
                              P.S wczesniej sobie myslalam ze fajnie spedzacie wolny czas ze nie
                              stoicie po bramach tylko macie hobby. ale teraz jak widze "zlocik"
                              na makro to juz nie wywoluje "zachwytu" a raczej wstaje sie
                              niesmaczne. bo co za duzo to nie zdrowo/
                              • Gość: tt Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.chello.pl 17.10.09, 13:51
                                Jestem autorem wątku. Nie wiedziałem że to były samochód klubowicza. Przepraszam
                                klub. Ale na przyszłość zadbajcie o zdjęcie naklejek itp. dla waszego własnego
                                dobra. A Haro gratuluję cywilnej odwagi w w/w sprawie. Zmieniłem o was opinię.
                                Pozdrawiam.
                                • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.10.09, 14:20
                                  Oczywiscie nie kazdy musi wiedziec jak wygladaja sprawy wewnetrzne naszego
                                  klubu. Osobiscie gdybym byl niezrzeszony, wzbudziloby to we mnie odraze i
                                  oburzenie - prywatnie jestem wielkim przeciwnikiem jazdy po alkoholu.

Niemniej dziekuje w imieniu swoim i calego klubu za te slowa. To bardzo wiele
                                  dla nas wszystkich znaczy.

Pozdrawiam i zycze milego weekendu!
                                  • Gość: er Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.10, 18:23
                                    ehhh
                                • Gość: Rurka Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.09, 15:08
                                  nie klubowicza a mój samochód upewniano mnie że naklejka po sprzedaży została
                                  zdjęta- więc nie dopilnowanie wywołało taki rozgłos i opinie . Dlatego niektórzy
                                  ludzie nie chcą dowiedzieć się jak było naprawdę więc dla osób które czytają to
                                  forum napisze:
                                  osoba która prowadziła samochód wzieła bez podstaw i niewiedzy właściciela ten
                                  samochód.Auto stało niesprawne do końca by mogło jeździć. Za każdym razem
                                  upewniano mnie o naklejce ale widać skutki tego co teraz ponoszę . Ja też mam
                                  teraz problemy i właściciel też gdyż auto nie było zarejestrowane na nowego
                                  właściciela tak samo z ubezpieczeniem. jeżeli intersujecie się tą sprawa
                                  napiszcie lepiej do mnie 5545439
                                  Rurka
                            • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.10.09, 14:18
                              Dlaczego Pani nie zaczerpnie wiedzy prawnej przed pisaniem tego typu glupot?

Niezachowanie należytej ostroznosci, a w konsekwencji spowodowanie zagrożenia
                              bezpieczeństwa w ruchu drogowym, moze doprowadzic do ukarania kierowcy na drodze
                              wewnetrznej. Mozna rowniez popelnic wykroczenie z art.98kw na drodze
                              wewnetrznej, a tym samym zostac ukaranym mandatem za wykroczenie bez-skutkowe, a
                              wiec nie powodujace zagrozenia bezpieczenstwa. Przepisy zgodne z ustawa prawa o
                              ruchu drogowym jasno mowia, ze zarzadca lub wlasciciel drogi (w tym przypadku
                              Makro) powinien ustawic znaki drogowe na odcinku ktory do niego nalezy. Wowczas
                              nie zastosowanie sie do nich moze doprowadzic do wlepienia mandatu zgodnie z
                              taryfikatorem. Na drodze, na ktorej my sie spotykamy nie ma absolutnie zadnych
                              znakow, wobec czego ZADEN z naszych klubowiczow nie zostal ukarany TAM mandatem
                              karnym lub grzywna. Mandaty byly wlepiane dopiero po przejechaniu odcinka, na
                              ktorym organizowane sa spotkania lub po przejechaniu zjazdu na hipermarket Tesco
                              (dodam, ze byl to tylko i wylacznie JEDEN przypadek).

Popijawy "niezmotoryzowanych" sa tam organizowane co tydzien. Efektow tych zabaw
                              nie ma mozliwosci ogladac, poniewaz wszystkie butelki, rozbite szklo czy puszki
                              sa przez nas regularnie sprzatane.

Jesli widzi Pani pelno aut zaparkowanych na srodku drogi (drogi, nie parkingu
                              znajdujacego sie na samym koncu), to prosze wowczas wezwac policje. Tamowanie i
                              uniemozliwianie kierowcom swobodnego i bezpiecznego przejazdu po DRODZE jest
                              przestepstwem i zasluguje na odpowiedni mandat. My czujemy sie bezpieczni, zaden
                              z nas na srodku drogi nie staje.

Skad Pani wie, ze na parking na koncu drogi na Makro nie przychodza ochlapusy,
                              ktore pija winska czy tanie szampany i nie robia tam chlewu? Skad Pani wie, ze
                              "niezmotoryzowani" tam nie przychodza i nie smieca? Stoi tam Pani caly dzien?
                              Jesli tak, to bezpodstawne zarzuty jakimi nas Pani czestuje stosuja sie rowniez
                              do Pani. Wszak stanie "na srodku drogi" w naszym wykonaniu bardzo Pani nie
                              odpowiada...

Ja tez szczerze wierze, ze nie kazdy z nas to cham. Nikt nigdy nie powiedzial,
                              ze jestesmy idealni i wzorowi. Prosze mi tylko powiedziec: jak idealnym
                              czlowiekiem jest Pani, skoro pozwala sobie Pani na ciagle osadzanie nas,
                              niepoparte zadnymi sensownymi dowodami? Mowienie dla samego mowienia jest
                              niezdrowe, no i tlenu szkoda...

W dalszym ciagu nie wykonala Pani do mnie telefonu. Wiem, ze impulsy sa drogie,
                              moze wobec tego ja wykonam telefon do Pani? Anonimowosc na tego typu forach
                              dyskusyjnych otwiera przed malo inteligentnymi ludzmi szerokie pole do popisu,
                              osadow, bezkarnego i przesmiewczego mieszania innych z blotem. Wierze, ze nie
                              nalezy Pani do tego typu ludzi i zbierze sie na odwage, aby swoje refleksje
                              przedstawic mi telefonicznie i pozwoli sie wciagnac w dyskusje apropos tego,
                              jacy strasznie niedobrzy jestesmy.

Pozdrawiam,
                              Mateusz "Haro" Ewangielu
                              • Gość: Tito Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 15:01
                                Pisanie na tym forum, że SRT jeździ po pijaku jest dla nas bardzo krzywdzące.
                                Nie mamy w zwyczaju, wręcz jesteśmy wielkimi przeciwnikami jazdy po spożyciu
                                alkoholu. Nie tolerujemy takich zachowań, gdyż jest to bardzo krzywdzące dla
                                bezpieczeństwa, ale i wizerunku klubu, jaki nam Pani zafundowała.
                                Wiem że naklejka na tylnej szybie mówi wyraźnie że jest to "samochód SRT", ale
                                wyrażanie anonimowej opini pod tytułem "SRT jeżdżą po pijaku" jest bardzo nie w
                                porządku w stosunku do naszego klubu.
                                Wiem, tania sensacja, ale nie można tak uogólniać.

Co do drogi na makro. Właśnie to że dbamy o miejsce naszych spotkań, na którym
                                sprzątamy świadczy o tym że zależy nam na tym, aby ludzie przejeżdżający tamtędy
                                mieli o nas dobrą opinię, a zastawienie drogi na jednym pasie ruchu to nie jest
                                aż tak duże utrudnienie w ruchu ;)

Podsumowując:
                                W SRT mamy masę dojrzałych, podkreślam dojrzałych osób, które nigdy czegoś
                                takiego jak jazda po pijaku by nie zrobiły.
                                Nie ściągniecie nalepki klubowej przy sprzedaży auta przez naszą koleżankę, ma
                                takie odbicie w rzeczywistości jak widać i bardzo nad tym ubolewamy.

Tomasz Kwiecień

• Gość: xxx Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 19:01
                                  Piszecie, że macie dojrzałych, odpowiedzialnych członków SRT, ale
                                  takie ściganie na makro idrogach nie jest zbyt odpowiedzialne, tak
                                  samo jak jazda po pijaku, moze nie w takim samym stopniu, ale tak
                                  jest.
                                  • Gość: mm Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 20:17
                                    dla normalnych ludzi samochód służy do przejazdu do pracy, na zakupy
                                    odwiedziny rodziny czy turystyka a dla dzieci różnych mniejszych czy
                                    większych dygnitarzy samochód to zabawka do wygłupów na terenie obszaru miasta,
                                    w razie czego to tatuś i tak wszystko załatwi
                                    • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.10.09, 20:26
                                      Tym optymistycznym akcentem pozwole sobie skonczyc bezcelowa dyskusje z
                                      Panstwem. Z ludzmi zawistnymi, nie majacymi bladego pojecia chocby o tym, ze w
                                      klubie sa ludzie niejednokrotnie starsi od nich, nie ma sensu rozmawiac. Ktos
                                      madry kiedys powiedzial:

"Nie dyskutuj z idiota - sprowadzi Cie do swojego poziomu i pobije doswiadczeniem".

Reszte normalnych zapraszam do dyskusji przez wyzej wymienione drogi kontaktu.
                                  • Gość: Pioneer Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 20:18

Nikt z naszych klubowiczy gdy sie napije alkocholu nie prowadzi samochodu.
                                    wiec skończcie napier... na Nasz Temat
                                    Nara
                                  • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 17.10.09, 20:19
                                    Drogi XXX.

Czy kiedykolwiek widziales zeby ktorys z naszych klubowiczow scigal sie po
                                    drogach publicznych? Jesli tak, to prosze podac marke i model auta oraz,
                                    ewentualnie, numer tablic rejestracyjnych. Wyciagniemy wobec tej osoby
                                    odpowiednie wnioski i podejmiemy stosowne kroki.

Jesli natomiast nie widziales, to pragne poinformowac, ze scigamy sie na Makro
                                    wlasnie po to, aby nie robic tego na ulicach. Aby Walbrzyszanie czuli sie
                                    chodzac po Walbrzychu bezpiecznie.
                                    • Gość: jurus Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.10.09, 21:25
                                      A to teren Makro jest torem wyścigowym, czy drogą publiczną ?
                                      I Makro sie na to zgadza?
                                      A co na to Policja drogowa?
                                      A gdzie jest najbliższy tor samochodowy, gdzie można sobie poćwiczyć
                                      wyścigową jazdę, zgodnie ze wszystkimi przepisami bezpieczeństwa, bo
                                      chyba Makro tego nie zapewnia?
                                      • Gość: 123 Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.09, 21:35
                                        jak ma pseudo Hero czyli bohater to wszystko może tak jak i władza
                                        • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 18.10.09, 11:37
                                          Ja nie mam pseudo Hero - czyli bohater. TurboDymoManem nie jestem, zawstydzac
                                          tez nie mam zamiaru nikogo. Mam pseudo HARO, co w starogrece oznacza
                                          "Szczescie". Pseudonim w 100% uzasadniony...
                                      • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 18.10.09, 11:36
                                        Droga na Makro nigdy nie byla i nigdy nie bedzie torem wyscigowym. Miedzy innymi
                                        dlatego to co robimy jest NIELEGALNE, jestesmy tego swiadomi i swiadomi
                                        konsekwencji z tego wynikajacych. Pomyslcie natomiast czy wolelibyscie widziec
                                        zapalencow szybkiej jazdy szalejacych na ulicach, czy w miejscu znajdujacym sie
                                        daleko od drog publicznych uczeszczanych przez innych kierowcow.

Odnosnie toru rajdowego rozmawialem z redaktorem Gazety Wroclawskiej, ktory
                                        zapragnal poznac stanowisko naszej grupy w sprawie wybudowania profesjonalnego
                                        toru (cos na wzor KJS-ow oraz wyscigow na 1/4 mili) we Wroclawiu. Taki tor ma
                                        powstac z mysla o takich wlasnie ludziach jak my.

Pragne jednoczesnie zauwazyc, ze nasze "sciganie" odbywa sie ZAWSZE kiedy jest
                                        dobra pogoda. Wszelkie normy bezpieczenstwa staramy sie zapewnic sobie sami, a
                                        wszystko co robimy robimy na wlasna odpowiedzialnosc.

Walbrzych jest umierajacym miastem. Dowodem tego moga byc chocby Wasze posty i
                                        odpowiedzi w tym i wielu innych tematach. Wieczne marudzenie mieszkancow,
                                        zrzedzenie, narzekania - jak nasze rodzinne miasto ma sie rozwijac, kiedy
                                        absolutnie nikt nie robi nic w kierunku tego, aby bogactwo kulturowe - nie tylko
                                        historyczne - Walbrzycha rozrastalo sie, poszerzalo horyzonty i sprawialo, ze
                                        ludzie z calej Polski mieliby ochote nas odwiedzic. Siedzac na "4 literach" nie
                                        jestesmy w stanie pchnac nic do przodu, a zrzucanie odpowiedzialnosci na wladze
                                        to czyste lenistwo. My wyslismy poza ramki, w jakich jeszcze 95% Walbrzyszan
                                        siedzi, i zdecydowalismy sie zrobic cos dla mlodych, chetnych wyszumiec sie za
                                        kolkiem ludzi. Zamiast przesiadywac bezcelowo w domu organizujemy swoje
                                        meetingi, wyjezdzamy do domow dziecka, czynnie wspomagamy domy opieki
                                        spolecznej, namawiamy ludzi do czynnego udzielania sie razem z nami,
                                        argumentujac nasze klubowe akcje niczym innym, jak sama radoscia dawania.
                                        Organizujemy spoty, na ktorych od czasu do czasu sprawdzamy swoje samochody - ot
                                        dla zabawy. Czesto spotykamy sie tylko po to, zeby pare godzin ze soba
                                        porozmawiac, posmiac sie, przyjemnie spedzic czas i odstresowac po ciezkim dniu
                                        w pracy, szkole, w domu.

Za to mamy byc szykanowani? Za to mamy wiecznie czytac ponizajace, obrazliwe i
                                        ujmujace wiadomosci?

Walbrzych stal sie popularny w calej Polsce. Wszyscy slyszac nazwe miasta, w
                                        ktorym zyjemy mowia "Ci od SRT". I mowia to z usmiechem, nuta zazdrosci z faktu,
                                        ze mlodziez w naszym miescie potrafi sama sobie zorganizowac kreatywnie czas.
                                        Wszedzie patrza na nas z podziwem - tylko tu, gdzie sie urodzilismy i zyjemy,
                                        pluja nam wiecznie w twarz...

Mieszkancom Walbrzych z tego miejsca, bardzo za to dziekujemy...
                                        • Gość: jurus Re: do Haro IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.10.09, 13:50
                                          Dzięki za bardzo solidną odpowiedz. Rzeczywiście :
                                          zarejestrowany "klub zmotoryzowanych -SRT" dobrze podawać pełną
                                          nazwe i z adresem presesa, aby chetni mogli sie skontaktować.
                                          Z tym nielegalnym wykorzystywaniem ulicy/drogi publicznej jest
                                          troche nie w porządku, bo droge trzeba by zamknąć, oznakować na czas
                                          jazd "rajdowych" dla bezpieczeństwa pieszych , rowerzystów, dzieci
                                          itp. Chyba to jest oczywiste i zrozumiałe, bo najgorsze dla Klubu
                                          SRT ,jak by sie wydarzył wypadek.
                                          A te szalone jazdy ,niektórych gnojków(pardon)niestety ,jak jeszcze
                                          sfilmowane, może nie dotyczą klubowiczów, bo na szybie SRT, no to
                                          dla przyzwoitośći w Waszym interesie ,jest dotrzeć do delikwenta i
                                          jego rodziców aby sie uspokoił, (ew. zgłosić gościa na Policje do
                                          Wydz.Ruchu Drogowego)i zdjął oznakowanie SRT !
                                          Życze Klubowi pomyślnego i rozważnego rozwoju oraz nie przeszkadzania
                                          mieszkańcom i innym użytkownikom dróg.
                                          Moi przeszkoleni kierowcy mają już po 35-40 lat i raczej jeżdzą
                                          poprawnie i.....oszczędnie bo paliwo, ogumienie i części drogie.
                                          • Gość: Haro Re: do Haro IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 19.10.09, 00:30
                                            Adresu domowego podac nie moge - sprawy klubowe i, jakby nie patrzec,
                                            rozrywkowe, nie moga wkraczac w moja sfere osobista. Numer telefonu natomiast
                                            figuruje w tym temacie i zapraszam do rozmow. Poza byciem klubowym PR jestem
                                            rowniez jego zalozycielem i recze za ludzi, ktorzy do niego naleza.

W kwestii zalegalizowania naszych "rozrywek" - jakis czas temu zglebilem temat,
                                            o czym pisalem na lamach magazynu Maxi Tuning. Legalizacja tego ttypu zawodow to
                                            niesamowicie drogie przedsiewziecie. Ceny samego zajecia pasa drogowego
                                            zaczynaja sie od 300.000zl. Na chwile obecna nie ma w Polsce zadnego klubu czy
                                            stowarzyszenia motoryzacyjnego (pomijajac Automobilklub), ktore regularnie
                                            bylyby w stanie wykladac tak potezna ilosc gotowki na zorganizowanie tego typu
                                            zawodow. Mimo wszystko w dalszym ciagu staramy sie i walczymy i sponsorow,
                                            ktorzy mogliby nam w tym wszystkim pomoc. Chcemy, aby wszystko co robimy nie
                                            stwarzalo zagrozenia dla nikogo, a ludzie w Walbrzychu mogli byc dumni z tego,
                                            jak walbrzyska mlodziez spedza wolny czas. Niestety na obecna chwile jest to
                                            niemozliwe (z uwagi na brak funduszy), lecz nie spoczniemy na laurach i w
                                            dalszym ciagu bedziemy sie starac dazyc do zrealizowania wyznaczonych celow. W
                                            tej chwili jednak prosimy Panstwa natomiast o wyrozumialosc. Obiecuje w imieniu
                                            swoim i wszystkich klubowiczow, ze jesli w przeciagu roku nie uda nam sie
                                            uzyskac pomocy ze strony sponsorow i nie zalegalizujemy zawodow w Walbrzychu, to
                                            zrezygnujemy z dotychczasowych metod spedzania czasu i na koncu drogi na Makro
                                            bedziemy spotykac sie jedynie w celach konwersacyjnych.

Za wszelkie rady serdecznie dziekujemy i oczywiscie ustosunkujemy sie do nich.

Z wyrazami szacunku,
                                            Mateusz "Haro" Ewangielu
                                    • Gość: m Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 20:45
                                      " Wyciagniemy wobec tej osoby
                                      odpowiednie wnioski" buhaha dobry tekst!
    • Gość: tt Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.chello.pl 17.10.09, 21:30
      Żałuję że założyłem ten wątek. Dajcie sobie wszyscy spokój. Jakiś debil nie
      zdjął naklejki i nie przerejestrował samochodu. I tyle. Miałem uraz po ostatnim
      przejeździe przez miasto, bo to było głupie i nieprzemyślane ale zmieniłem
      zdanie o was. I błagam, odpuśćcie sobie.
      Nie ten poziom do dyskusji.

p.s. jak można się z wami skontaktować ? w tym mieście mam wybór między k10 i
      napalonymi 14tkami albo knajpami z tępymi karkami którym brakuje tylko miejsca
      na baterie, bo tak są ograniczeni. chciałbym coś porobić w weekendowy wieczór,
      konstruktywnego.
      • diventex Re: SRT jeżdzą po pijaku 18.10.09, 10:04
        już ktoś podawał wcześniej adres:

streetracingteam.pl
      • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 18.10.09, 11:41
        Skontaktuj sie ze mna. W tej chwili sezon sie skonczyl, a intensywnosc naszych
        spotow zmalala, lecz spotykamy sie regularnie co jakis czas, i mysle, ze jesli
        sie pojawisz to bedziesz z tego czerpal rownie duza przyjemnosc jak my. :)
        Serdecznie zapraszamy! :)

792-220-580
        • Gość: Rurka Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 11:48
          tak jakiś debil nie zdjął a ja tego nie dopilnowałam ale kogo to interesuj bo to
          nie wasze byłe auto!
          • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 18.10.09, 12:02
            Szanuj troche swoich rozmowcow Rurka...
            • Gość: sikor Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.09, 17:52
              Z tego co wiem to u was tak pięknie w klubie nie jest bo wyrzucacie dobrych ludzi nie szanujecie ich kiedy wam się nie podoba to"wypie...j" a kiedy jest ok to włazicie w dupe.
              Odnośnie naklejki na aucie to powinniscie je wszyscy zerwać bo słaby ten wasz klub niestety.Z tego co mi kumpel o was opowiadał to kupe tam frajerstwa i przyzwolenie na bzykanko własnych dziewczyn SZOK!
              Klub to grupa przyjaciół a nie tak jak u was ...
              • Gość: Haro Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.21.11.lan.e-wab.pl 19.10.09, 00:21
                Bez komentarza :)

SRT - Sodoma, Rypanko, Turlanko... nie mow, ze nie znales rozwiniecia tego
                skrotu. :) Zaraz zarzuca nam pedofilie, zoofilie i zbiorowe kazirodztwo. :)
                • Gość: xyz Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.09, 18:57
                  sikor w RTW jest podobnie ;)
    • Gość: kkk Re: SRT jeżdzą po pijaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 20:13
      hhhh
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka