Dodaj do ulubionych

Chór Alexandrowa-opinie

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.09, 22:47
Właśnie jestem po koncercie,uwazam za bardzo udany występ,bardzo
dobra organizacja. Jedyny minus,to wystąpienie burmistrza
Świebodzic,który przypisał sobie całość organizacji koncertu i jakby
zapomniał o tym,że na sali są obecni ludzie z innych miat, i to
nawet chyba w bardziej liczebnej grupie. Burmistrz slowem o tym nie
wspomniał. Prawda jest taka,że koncert trafił się miastu jak ślepej
kurze ziarno gdyż wstępnie miał być zorganizowany we
Wałbrzychu,jednak problemy typowo techniczne na to nie pozwoliły.
Obserwuj wątek
    • hopex Re: Chór Alexandrowa-opinie 29.10.09, 23:33
      Zawsze tak jest że każdy chce się ogrzać w blasku czyjejś chwały. Nie masz za co winić Korzuchowicza, przecież Kruczkowski też by zapewne spiewał sobie peany gdyby koncert był w Wałbrzychu. Świebodzice mają halę której Wałbrzych nie ma i długo mieć nie będzie. Koncert był wspaniały, jedynym minusem był tylko fatalny dojazd do hali prowadzi tylko jedna wąska droga ale i to mam nadzieję zmieni się na lepsze. Chór Aleksandrowa pokazał taką klasę jakiej długo jeszcze nie zobaczymy. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
    • Gość: :) Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: 87.105.201.* 30.10.09, 09:03
      nie kłam. było inaczej.
      • Gość: HK Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.09, 12:16
        to co ci ruscy tancerze wyczyniali to masakra, ,,you can dance'' się chowa:)
        solówka na bałałajce też dawała radę, no i sam chór oczywiście też świetnie się
        słuchało
        • Gość: Sandman Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.09, 13:52
          Wspaniałe przedstawienie.
          Jedyne "ale" to takie, że jak zwykle nasze kochane władze sprawę olały mimo trzymiesięcznych starań organizatorów.
          A takie Świebodzice po prostu dały radę.
          Za niedługo ludzie w Polsce będą mówić: "acha, to ten Wałbrzych koło Świebodzic?"
          • Gość: HK Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.16.65.lan.e-wab.pl 30.10.09, 19:47
            Hale na ratuszowej trzeba jak najszybciej postawić i tyle
          • Gość: Kleofas Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.09, 19:58
            Przed zmianą administracyjną województw tablice rejestracyjne Świdnicy zaczynały
            się na WBS. Tłumaczono to: Wałbrzych blisko Świdnicy
            • Gość: on Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 13:18
              Widzisz, takie Świebodzice ... tylko takie Świebodzice mają halę,
              której Wałbrzych długo nie będzie miał ... zresztą nie tylko tego.
              No i co z tego, że Burmistrz się wypowiadał mimo gości z innych
              miast, kto miał się wypowiadać ... burmistrz Jawora? Kruczkowski? z
              jakiej racji?
              • Gość: Adam Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 31.10.09, 14:16
                Kolego,poczytaj dokładnie co napisałem,a dopiero potem zabieraj
                głos. Nie chodzi mi o to,że Burmistrz przemawiał,ale o to,że
                przypisał sobie organizację całego koncertu,oraz nawet słowem nie
                wspomniał o tym,że na sali są ludzie z innych miast(mieskańców
                Swiebodzic była tam dosłownie garstka)a mimo tego Burmistrz zwracał
                się do publiczniści jako tylko do mieszkańców tego miasta. Poza tym
                wstępnie koncert miał się odbyć w Wałbrzychu pod specjalnym
                zadaszeniem,które miało byc wybudowane na tę okoliczność na terenie
                Książa. Niestety remont drogi dojazdowej oraz zbyt niska brama
                przejazdowa na to nie pozwoliły,wyliczono,że ciężarówki ze sprzętem
                by się nie zmieściły.Podjęto więc działania odnośnie szukania innego
                miejsca,wybrano Świebodzice,Burmistrz się zgodził i klamka zapadła.
                Ot i cała prawda.
          • Gość: dido Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 14:51
            Już tak mówią.Ostatnio byłem u profesora medycyny w
            Poznaniu.Wałbrzych?Acha!Swiebodzice?
            • Gość: ass Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 15:01
              no sorry jak byśmy coś zrobili kiedy zamieniał się Wałbrzych z miasta na Powiat
              to bym nic nie mówił ale z tego co pamiętam nikt w tedy nawet palcem nie kiwnął
              bo się to niby opłacało teraz mamy Unie i Wałbrzych wyszedł jak Zabłocki na
              mydle albo raczej jak Polska na denominacji
              • Gość: dido Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.09, 15:28
                Kiwali palcami nie gadaj!Nawet w sejmie to "roztrząsali"Ale ówczesne władze z
                rogalem na gębie przyklapnęli nas jako wioska.
            • Gość: feniks Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 19:20
              świeta racja, wałbrzych do
              bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: jmbj Re: Chór Alexandrowa-opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 10:24
      ngvjuyhk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka