szybki_wytrysk [...] 16.10.06, 16:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Wylew 16.10.06, 17:06 libby napisała: > Czy jest tu MODERATOR ? Naciśnij na czerwony kosz aby przywołać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
libby Re: Wylew 16.10.06, 21:30 Klikam w kosz i nie widzę efektu za to wylew chamstwa ,prymitywizmu, którego tu nigdy nie widziałam . Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wylew 16.10.06, 21:36 Mnie zainteresował ten wylew chamstwa i prymitywizmu na FR. Patrzę, patrzę i nie widzę nic ponad zwykły standard rozmów na tematy wszelakie na FR. Możesz podać linki, bo może ślepa jestem i nie widzę? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viernaviera Re: Wylew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 21:42 Z CHAMSTWEM NALEZY PO CHAMSTWU A WSZYSTKO TO CHALA JESLI JEDNA PANI JAKIEMUS PANU po prostu po pysku dala Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Wylew 16.10.06, 21:44 Jak się prosił, To i dała. Gorzej, gdyby ciała dała. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
libby Re: Wylew 16.10.06, 21:57 Cóż, jeśli nie widzisz to pokażę palcem bardzo subtelny wątek o opryszczce a także , jeśli chce Ci się szukać to wypowiedzi pana wytrysk do i o malince ( nie wiem czy jeszcze wszystkie są ale mam lepsze zajęcie niż szukanie i linkownie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Wylew 16.10.06, 22:05 Są dwie szkoły: -ignorować, -zgłosić to na forum o moderacji. Póki nikt nie ujawnia danych personalnych mnie to wisi.Z chamstwem na forum otwartym po prostu nie wygrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Wylew 16.10.06, 22:27 wiarusik napisał: > Są dwie szkoły: > -ignorować, > -zgłosić to na forum o moderacji. > Póki nikt nie ujawnia danych personalnych mnie to wisi.Z chamstwem na forum > otwartym po prostu nie wygrasz. ------------------------------- Klikam w czerwony kosz tylko w jednym przypadku:nie znoszę klimatów pedofilskich,nie mam tolerancji dla takich zachowań,z innymi można polemizować lub ignorować jeśli poziom nie ten.... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon W pełni zgadzam się, Azaheco :-) 16.10.06, 22:41 Jeśli coś mi wydaje się być niesmacznym, to poprostu nie czytam. Nie mi prostować innych lub ich pouczać, czy sprowadzać do jakiegoś tam poziomu. Póki nie naruszają nietykiety lub nie zachęcają do pedofilii - niech piszą o tym, co ich obchodzi, a niekoniecznie obchodzi mnie. Każdy ma takie, a nie inne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Efekt 17.10.06, 07:21 libby napisała: > Klikam w kosz i nie widzę efektu za to wylew chamstwa ,prymitywizmu, którego tu > > nigdy nie widziałam . > No nie, efekt jest: ja też w kosz klikałam i w końcu wpis Szybkiego został usunięty. Proponuję klikać w koszyk jak ktoś zachowuje się wulgarnie i po chamsku... i spokojnie czekać aż moderator wykasuje taki wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
tygryska_28 Re: Wylew 16.10.06, 17:21 Ależ po co ci moderator? My nie wystarczymy? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Wylew 16.10.06, 19:07 nie kapujecie.. na pewno chodzi o to że chce wiedzieć na ile sobie może pozwolić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Wylew 16.10.06, 23:18 myślę,że tu raczej chodzi o wyzwanie intelektualne,kto temu sprosta lub nie,taki test na inteligencję,dość prosty. Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Wylew 17.10.06, 07:49 takie niebieskie śrubki w jednej z powieści Lema... kto czytał ten wie o czym piszę :)) Odpowiedz Link Zgłoś