Dodaj do ulubionych

GMINNE CENTRUM INFORMACJI

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.04, 16:03
Kozystal ktos z uslug tego centrum???

GMINNE CENTRUM INFORMACJI
ul. Beethovena 10, 58-300 Wałbrzych
tel. (074) 666 22 33, fax. (074) 666 22 01
gci(M.a.L.p.A)rcwip.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: maliniak Re: GMINNE CENTRUM INFORMACJI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.01.04, 16:14
      Ja korzystałem, szkoda tylko że jest to umiejscowione tak do kitu, gdzieś na
      końcu swiata.
      Komu się chce zapieprzać w miejsce gdzie diabeł mówi dobranoc żeby posiedzieć
      chwilę na necie.
      Order za to że GCI powstało, wytłaczanka jajek za to że spieprzona lokalizacja.
      • Gość: alex Re: GMINNE CENTRUM INFORMACJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 22:23
        Ja korzystałem, szkoda tylko że jest to umiejscowione tak do kitu, gdzieś na
        > końcu swiata.
        > Komu się chce zapieprzać w miejsce gdzie diabeł mówi dobranoc żeby posiedzieć
        > chwilę na necie.

no i właśnie o to chodzi, żeby na tym końcu świata nie pętali się przypadkiem
        jacyś interesanci i przeszkadzali w pracy urzędnikom.
    • Gość: HASAN_SAS Re: GMINNE CENTRUM INFORMACJI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.01.04, 11:59
      www.nasz.walbrzych.pl/gci
    • Gość: wałbrzyski Re: GMINNE CENTRUM INFORMACJI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.04, 08:51
      a moze ktos mi powie komu ma służyc te centrum informacji.kto je stworzył.co
      ja tam załatwie itd.czy chodzi o nowe stołki tylko?
      • Gość: eladion Re: GMINNE CENTRUM INFORMACJI IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.01.04, 09:29
        Z tego co pamiętam to odbywają się tam szkolenia z podstaw obsługi komputera,
        obsługi podstawowych programów MS office, być może inne teraz.
        Stoi tam 6 komputerów dość dobrej klasy z dostępem do internetu, pracuje
        dwójka ludzi opiekujących się sprzętem oraz prowadzących szkolenia.
        Ogólnie to GCI jest przydatne albo dla ludzi którzy ni w ząb nie znają sie na
        kompach (np. włączyc tylko potrafią) albo dla takich którzy posługują się
        biegle i sami sobie świetnie poradzą wykorzystując GCI jako kafejkę
        internetową.
        Inicjatywa stworzenia tego nie wyszła z miasta, a szkoda!!!
        Był już poruszany ten temat na forum. Miasto traci czas i niepowtarzalna
        szanse żeby Rady Wspólnot Samorządowych wykorzystać jako Gminne Centra
        Informacji.
        Z funduszy zewnętrznych sfinansowane byłyby: remont lokali, sprzęt oraz
        wynagrodzenie dla dwojga ludzi na każde powstałe Centrum.
        Na pewno efekt byłby dobry gdyby te Centra powstały w bardziej zaniedbanych
        dzielnicach.
        Można z tego zrobić duzy projekt ale do tego potrzebna jest dobra wola władz.
    • paleparyz Re: GMINNE CENTRUM INFORMACJI 03.02.04, 10:37
      Świetna idea, odrobinę gorzej z lokalizacją, trak daleko że mimo że sieć jest
      za darmo to mnie nie chciałoby się tam chodzić.
      RCWIP to niezłe stowarzyszenie, które robi naprawdę dużo dla tego miasta, mimo
      że niektórzy uważają ich za masonów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka