Dodaj do ulubionych

Którą szkołę jazdy wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 22:12
Witam, nie wiem czy taki wątek już był jeśli tak to przepraszam.
Niedługo mam w planach mam wybranie się na prawo jazdy. Jakie szkoły w
Wałbrzychu są Waszym zdaniem najlepsze? Jakich powinnam się wystrzegać? W
jakiej cenie są teraz kursy? I czy istnieje możliwość rozłożenia zapłaty na
raty? Ile przeważnie trwa cały kurs? Za którym razem zdaliście?
Pozdrawiam.
Tunrida
Obserwuj wątek
    • Gość: e Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.12.09, 23:09
      Hm... na raty to chyba kazda pozwala... A do której nie iść... ile piszących,
      tyle opini. Niemniej jednak warto się wystrzegać tych co mają tylko 1 samochód.
      Kurs może trwać tam naprawdęe dłuuugo. Są to zazwyczaj szkoly najtansze, i
      najdluzej sie te 30 godzin tam wyjezdza, bo masa ludzi idzie na cene
    • Gość: user Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 03:03
      ja robiłem w torusie, mają dużo kierowców uczących, ogólnie szkołę odradzam bo
      mają zamieszanie w papierach, i trzech niekompetentnych pracowników co uczą jak
      się "powinno" jeździć, ogólnie ze strony technicznej dobrze się nauczyłem
      wszystkiego ale poprzez niedoinformowanie ze strony teoretycznej nie zdałem dwa
      razy, pozostałe oblane egzaminy zawdzięczam Word'owi... zdałem za 6-tym razem,
      wiem pewnie paru "mądrych" się odezwie i mnie dowali, że jeździć nie potrafię
      itp ale mam to w dupie :P egzamin państwowy zdałem, szkołę odradzam i polecam
      S-2000 czy jakoś tak tam brałem dodatki i było ok o wiele więcej się tam nauczyłem.
    • Gość: baladyna Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 04:15
      a ja polecam szkole Pana Piotra Stokłosy maja siedzibe w NOCie na Szmidta fajni
      instruktorzy Pan od teorii genialny hehe:D koszt 1400 zl mozna placic w ratach
      szkola ma duza zdawalnosc za pierwszym razem Pzdr
      • Gość: Dagmara Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 11:15
        A instruktorów to mają słodziutkich u p. Stokłosy!:))
        achhh...przystojniaczków dwóch...mmm
        • Gość: :) Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.12.09, 13:08
          A ja polecam Zbyszka ze szkoły "Panda"...jeździłem u niego i ostatnio właśnie
          zdałem, pozdro
        • Gość: baladyna Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: 78.8.139.* 29.12.09, 02:50
          o tak tak to prawda fajni sa:-)
    • Gość: ss Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 19:44
      Pseudo reklama!!!
      Brak kursantów !!!
      stokłosa i panda są tylko drodzy i nic więcej.
      • Gość: kursant Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.09, 19:53
        Panda 1200 zł.To jest drogo?Śmieszny jestes
      • Gość: shannette Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 19:56
        Ja uczyłam się w MOTO szkole na Starym Zdroju u Zająca. Koszt 1300 można rozkładać na raty. Mili i znający się na rzeczy panowie instruktorzy, rzeczowy i kompetentny teoretyk a do tego Pani z biura... przemiła starsza kobieta. Zdałam za pierwszym razem. Nie polecam Torusa z racji niekompetencji młodziutkich instruktorek. Z jedną miałam incydent na krzyżówce Moniuszki z Sikorskiego. Pokazała kursantowi jak się wymusza :p Mam nadzieję że edukacyjnie.
        Pozdrawiam
        • Gość: kursant Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.09, 20:03
          Jak widac na miescie jezdza caly dzien trzy auta z pandy i ze 3 od Stoklosy.Wiec
          chyba nie narzekaja na brak kursantow.A ss pewnie jest z konkurencji i ma 1 auto.
      • Gość: kursant Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 21:33
        lepiej zapłacić parę złotych więcej nią robić kurs u aa i jeździć po 45 minut i
        raz w tygodniu
    • Gość: Kleja Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.09, 21:10
      Popierm ss. Wypisujecie takie bzdety sami o sobie , czyli panda o pandzie , a
      stokłosa o stokłosie.Cieniasy.
      • Gość: Hess Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.12.09, 22:29
        Co ty wiesz :)
        • Gość: kaja Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.09, 10:08
          Stokłosa. Polecam instruktora - pana Pawła. Młody, ale naprawdę dobrze
          uczy. Na lekcjach objeżdżałam wszystkie trasy egzaminacyjne, no i udało się zdać za pierwszym razem:)
          Ale dużą zdawalność ma też Machowski( niebieskie Pandy).
          • Gość: ja Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.12.09, 20:24
            stokłosa - był dobry, Panda... coś mi się wydaje że to
            reklama...torus, schoolworld, szkoła jazdy czapskiego to najgorsze
            szkoły w wałbrzychu!!!!
            Jak słyszę o starych i światłych instruktorach, to mnie brdziej to
            rozśmiesza niż Ani mru mru...
            • Gość: kursant Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.12.09, 23:14
              Widze ze "dobry" z ciebie kierowca skoro odwiedziles tyle szkol jazdy.
            • Gość: :( Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 22:26
              Czapski chyba bardzo cię skrzywdził?
          • Gość: Kicia Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.sattom.pl 29.12.09, 23:30
            Pawełek doprawdy uroczy...prawda kaju?:)
          • Gość: lalal Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.01.10, 04:27
            tak Pawełek jest super:-)
    • Gość: Tunrida Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 00:53
      Bardzo dziękuję za taką pomoc. Zaczęłam już rozważać wybranie tylko pomiędzy
      Pandą a Stokłosą. Przechylamy się bardziej do Pandy. Wiecie ile może w tej
      szkole jest instruktorów? Niestety na stronie nie znalazłam takiej informacji.
      Ile średnio trwa kurs? Trzy miesiące? Cztery?
      Pozdrawiam
      Tunrida
      • Gość: hahahah Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.10, 14:12
        widac ze zle szukasz bo na ich stronie sa nawet telefony do instrutorow
        pracujacych w pandzie,
        • Gość: Tunrida Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.10, 18:57
          Faktycznie moje przeoczenie. Raczej z Pandy się już nie rozmyślę.

"Jeżeli podczas trwania kursu w naszej szkole z Twojego polecenia na nowy pełny
          kurs zapisze się kolejna osoba i podczas zapisywania się poda Twoje dane jako
          uczestnika kursu dostaniesz 2 GODZINY JAZDY GRATIS"
          Więc jeśli ktoś z Was robi kurs w Pandzie to mogę się na niego powołać, dla mnie
          nie jest to problemem. Tylko proszę o kontakt mailowy (tunrida@onet.pl)
          powiedzmy do 10 stycznia.

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo Wam dziękuję.
          Tunrida
    • Gość: kkkas Re: Którą szkołę jazdy wybrać? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.10, 23:01
      dobrą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka