Gość: polaryza IP: *.chello.pl 10.01.10, 16:40 hej mam pytanie czy uczył się ktoś lub uczy w szkole językowej AE Lektor? Jeśli tak to jaka jest ta szkoła? Warto podjąć tam naukę ? Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viola Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 17:52 Ja uczę się w tej szkolę i na prawdę polecam:) Bardzo sympatyczne panie tam uczą...miła atmosfera i na dodatek za niewielką cenę w porównaniu z innymi szkołami. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 19:44 kolejna pseudo reklama na forum ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me. Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:45 Btw., przytoczyć powinnam opinię niejakiego 'Adasia' : 'Bylem w tej szkole na zajęciach Szok lektorzy nie znają dobrze języka i mówią z błędami nie polecam tej szkoły, lepiej trzymać się od niej z daleka !! Płacisz tak mało bo niski poziom nauczania. ' zanim będziesz oceniał angielski innych, najpierw naucz się pisać po polsku albo przynajmniej powtórz sobie interpunkcję :* ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chemik Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 19:58 hahaha chyba A Erektor :) Odpowiedz Link Zgłoś
promilwch Re: AE Lektor 10.01.10, 20:02 Psudo nie pseudo. Ja nie miałem do czynienia z tą szkołą a chętnie bym usłyszał co nieco o niej. Miałem do czynienia z Empikiem i nie wspominam to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 21:03 Syfffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 21:31 Jest to dobra szkoła,polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Re: AE Lektor IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.10, 21:47 Bylem w tej szkole na zajęciach Szok lektorzy nie znają dobrze języka i mówią z błędami nie polecam tej szkoły, lepiej trzymać się od niej z daleka !! Płacisz tak mało bo niski poziom nauczania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 18:36 Czemu to ma być niby reklama? chyba można się dowiedzieć od innych o opinie o danej szkole. Nie widzę w tym nic dziwnego:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaryza Re: AE Lektor IP: *.chello.pl 11.01.10, 19:55 dokładnie to żadna reklama nie jest po prostu chciałam się dowiedzieć opinii o tej szkole to wszystko .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 20:04 No to się dowiedziałaś :P za dobra to nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaryza Re: AE Lektor IP: *.chello.pl 11.01.10, 20:49 o cokolwiek się tutaj zapytać to jest złe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: AE Lektor IP: *.18.57.lan.e-wab.pl 21.01.10, 18:11 widze ze nie uzyskałasz żadnej norlamnej odp. serdecznie polecami ci tą szkołe nauczyciele są bardzo mili i świetnie uczą i przygotowują do matury. panuje tam świeta atmosfera! gorąco poleacam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan R Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 18:31 Szłyszałem, ze Angielskiego uczy Rasowy Angol, co prawie nie gada po naszemu :) to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me. Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 19:40 Lektorki bardzo sympatyczne, fajnie uczą, panuje tam miła atmosfera. Nie zgadzam się z opinią że jest tanio ponieważ jest tam niski poziom nauczania. Nie prawda, to czy się czegokolwiek nauczysz zależy tylko od Ciebie, jeśli sam się uczysz w domu a nie przychodzisz na lekcje i myślisz że te sympatyczne panie otworzą Ci czaszkę, wsadzą co trzeba i już. Jest to tzw. LENISTWO. Bardzo gorąco polecam <33 A co do 'angola' który tam uczy to prawda, bardzo fajne pomocnicze zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 21:13 Ja mam co do tej szkoły zupełnie inną opinie. Lektorzy tam chyba nie potrafią uczyć, a ten angol to śmiech na sali, zawsze z niego polewka była. zatrudnili jakiegos angola co nie zna sie na uczeniu, gada jak opętany :), a angielski to mogę sobie pooglądać na kablówce zeby mieć kontakt z językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: AE Lektor IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.01.10, 21:21 I wlasnie na niby Angolach probuje sie robic poziom nauki.To,ze ktos jest z Angli i mowi w tym jezyku to wcale nie oznacza,ze ma predyspozycje do uczenia to tak jak z nami mowimy i piszemy po polsku,zeby uczyc trzeba miec wyksztalcenie i przygotowanie pedagogiczne.Poza tym w kazdym kraju ludzie kalecza swoj jezyk tak jak u nas nie znaja gramatyki,poprawnej pisowni wiec nie oczekujmy,ze ktos bez przygotowania nauczy nas jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owocny Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 21:16 znowu ta @#$@#$ szkoła się reklamuje niech se dadzą spokój i dalej na manhatanie sprzedają ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 21:27 ten angol pewnie sprzedawał bilety w metro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:12 Widzę że konkurencja ciężko pracuje nad obczernianiem AE Lektor Żenujące!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramona Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 17:26 Tak wszystkie szkoły językowe siedzą na tym durnym forum i oczerniają tą ... szkołe :P żenuaaa panie AE Lektor Odpowiedz Link Zgłoś
ladygitmajonez Re: AE Lektor 22.01.10, 22:44 Chodziłam do tej szkoły na kurs i jestem bardzo zadowolona. Ceny są przystepne i naprawdę sporo się tam nauczyłam. Uczyłam się też kiedyś do Empiku i nie widzę, żadnej róznicy, poza ceną oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majonez glupi Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 09:21 A ja jestem niezadowolony tą reklamą. jak ktos sie chce reklamować to na gazeta.pl jest taka opcja jak reklama i tam nalezy kliknąć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 11:19 Nie wiem czy to reklama czy też nie, ale miałam okazję poznać te Lektorki kiedy chciałem sie tam zapisac i musze powiedziec ze sa strasznie przeslodzone , takie milutkie az sie rzygac chce, oczywiscie by zachecic kazdego glupka do ich szkoly a ich oferta nie jest za dobra więc oczywiscie nie skorzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosław R. Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 08:44 ja sie nigdy nie sugerowałem tym forum i ich opinia. Na Hiszpański chodziłem z 2 lata temu po tym czasie sporo czasu siedzę w Hiszpański i wyszlifowałem do do perfekcji. Wiec przyznam że szkoła mnie coś nauczyła Ostatnio nawet chciałem znaleść stronę www i natrafiłem na www.aelektor.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: AE Lektor IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.10, 14:29 ludzie dajcie se spokój z tą szkołą naprawdę niezwarto !! smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 15:03 a jaką warto wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: AE Lektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 23:16 wybierz tą najlepsza nie pierwszą lepszą nie tą co wszyscy pieprzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaryza Re: AE Lektor IP: *.chello.pl 06.05.10, 10:42 to która jest najlepsza w takim razie? Według internautów wszystkie są do niczego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: AE Lektor IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 15:04 Ty polaryza ty jakas ofiara losu jestes ze sobie nie mozesz isc do paru szkół i wybrać, albo jestes wlascicielka erektora:P Odpowiedz Link Zgłoś