Dodaj do ulubionych

Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 20:42
Wałbrzyska Wspólnota Samorządowa ma doskonały pomysł aby umorzyć zadłużenie
mieszkańca naszego miasta. Wszyscy mieszkańcy powinni poprzeć Alicje Rosiak i
Mirka Lubińskiego w tym przedsięwzięciu

Alicja Rosiak, Paweł Szpur, Ryszard Nowak oraz Mirosław Lubiński uważają, że
tak. Proponują, aby dłużnikom, którzy spełnia określone warunki były w całości
umarzane odsetki. Dotyczyłoby to osób, które: w okresie 12 miesięcy od dnia
wejścia w życie uchwały uregulują należność główną, w ciągu 6 miesięcy zawrą z
Miejskim Zarządem Budynków porozumienie o zastosowanie ulgi w postaci ratalnej
spłaty należności (w terminie 12 miesięcy od daty zawarcia porozumienia), będą
realizować zawarte porozumienie, w dniu wejścia w życie uchwały będą zalegać
tylko w spłacie odsetek lub w wyniku wzajemnej zamiany przejmą zadłużenie
kontrahenta będącego najemcą (lub bezumownym użytkownikiem lokalu) i dokonają
w całości lub w 12 miesięcznych ratach spłaty należności głównej stanowiącej
dla gminy jego wierzytelność. To tylko projekt uchwały. O tym czy wejdzie w
życie zdecydują ewentualnie wałbrzyscy radni.

www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/1329,aktualnosci.szansa.dla.zadluzonych..html
www.nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=3978:zalegy-czynsz-nie-musi-by-wyrokiem&catid=3:aktualnoci&Itemid=2
www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,3293
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 21:16
      Świetna sprawa ja jestem ZA. Znam ludzi, którzy mają ciężka sytuacje a chcą
      zachować mieszkanie im taka uchwała bardzo pomoże. Brawo pani Rosiak
      • Gość: krytyk Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 21:44
        no i stało się, lokalni populiści obudzili się z zimowego snu :) mają
        większośc w obecnej radzie niech więc przegłosuja to teraz i udowodnią
        że coś robią zamiast gadać. jestem pewny że wojewoda uwali taką uchwałę
        bo to nie jest zgodne z prawem - nie dajcie sie nabrac wybory idą i
        paru cwaniaczków zbiera polityczny kapitał na biedzie ludzi
        • Gość: qwerty Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.dialog.net.pl 20.01.10, 21:57
          Jeśli do tego dorzucą projekt :premii: dla płacących regularnie to jestem na tak.

Ciekawe tylko z czego będą potem prowadzone remonty hmm...
          • Gość: Marta Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.10, 22:42
            nie krytykujcie bo to jedyni radni którzy coś robią. Trzeba ich wspierać i
            glosować za Alicja Rosiak bo nas Kruczkowski zadłuży, że się nie pozbieramy
            • Gość: wałbrzyszanin Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 22:59
              Populiści - a co przez 7 lat zaproponował Kruczkowski - sam miałem
              problemy finansowe i popadłem z zaległości - dość znaczne, gdy
              stanęlem na nogi i spłaciłem kwotę prawie 30 tys. złoty jednorazowo
              bioroąc kredyt- poprosiłem o umorzenie odsetek i co Pan Prezydent
              odpisał abym odsetki spłacił w ratach. Dziękuję Panie Prezydencie za
              wielkodusznośc. Dlatego ludzie nie mówcie o populiźmie gdyż trzeba
              pewne rozwiąznie panującym posuwać gdyż sami nie zrobią kroku do
              przodu aby pomóc swoim mieszkańcom. A co do remontów to uważam że
              jeśli ktoś zacznie spłacać zadłużenie aby móc skorzystać z ulgi
              proponowanej przez Panią Rosiak to pieniądze na remonty się znajdą
              szybciej niż w chwili obecnej - no i jeszcze jedno teraz do remontow
              jeśli nasze miasto robi je z dochodów za odsetki to już wiem
              dlaczego w tym mieście jest tak pięknie. WWS mój głos i mojej
              rodziny już macie tu potrzeba zmian.
              • Gość: ja Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 08:24
                wpjewoda napewno nie uwali tej uchwaly, bo podobne funkcjonuja w
                innych ,iastach w polsce i jest dobrze, nareszcie nie bedzie rownych
                i rowniejszych, wszyscy beda mieli umorzone odsetki , a nie bedzie o
                tym decydowal kruk
                • Gość: Karol Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 08:38
                  Zmiany w tym mieście koniecznie. Przecz z POPiSem !!!! popisywali się i co? Same
                  długi a ludzie żyją w nędzy. Bartolik ty .... wstydu draniu nie masz? chcesz
                  blokować słuszny projekt a sam żyjesz jak król za naszą kasę i wille wybudowałeś
                  w parku książańskim!!! Innych wywalasz na ulice a sam przy kominku siedzisz?
                  • Gość: zwykły mieszkaniec Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 09:37
                    ludzie żyją w nędzy? pojedż na osiedleńców, srednią i parę innych ulic
                    gdzie tacy ludzie wg ciebie zyją, Pod każdym domem samochody a na
                    scianach "satelity". Na auta, zmywarki, tipsy, fryzjera i gorzałke kasa
                    jest, ale na płacenie za mieszkanie nie ma. Nie zgadzam się by zgraja
                    cwaniaków którzy licząc na abolicję uchwaloną jako "kiełbasa wyborcza"
                    przez lokalnych "obrońców" wykorzystywała system i żyła na mój koszt.
                    • Gość: pisowiec Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 09:40
                      sie przydupasie rzadzacych z Ratusza, projekt bardzo dobry jestem
                      zaZamknij
                      • Gość: zwykły mieszkaniec Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 09:50
                        Gość portalu: pisowiec napisał(a):

> sie przydupasie rzadzacych z Ratusza, projekt bardzo dobry jestem
                        > zaZamknij

no własnie prawda w oczy kole :) na internet kasa jest ale na mieszknie
                        nie ma......
                        • Gość: chello boy :) Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.chello.pl 21.01.10, 11:25
                          Mnie się wydaje, że pieski przedwyborcze łykną tę kiełbasę. Choć sam nie mam
                          takich problemów, jestem w stanie poprzeć ten projekt. W końcu coś dla ludzi :)
                          • Gość: :( Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 12:01
                            a jeśli chodzi o wybory - to chyba wygra dotychczasowy prezydent bo po prostu
                            brak mu konkurenta. Przyjdą nowe wygłodniałe świnie i co? i nachapią się
                            pieniążków, a ten prezydent nic nie robi, ale przynajmniej już nas nie odchudzi.
                            Z braku laku to wszystko... ;/
                            • Gość: chello boy :? Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.chello.pl 21.01.10, 14:10
                              To po co ta cała demokracja, jak mamy mieć w kółko tego samego włodarza?
    • Gość: warto przemyśleć Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 12:12
      czyli co, ja - płacący rzetelnie podatki, odnoszący krwawicę swoją
      do różnych urzędów mam być znowu jeb... w dupę?

bo promuje się tych co są nieudolni, a nie tych np. co tworzą
      miejsca pracy?

dlaczego ja im więcej ludzi chcę zatrudnić tym więcej muszę płacić
      podatków? a zus mój który wynosi już ponad 1000 złotych i nawet nie
      mam czasu chorować, bo jak zachoruję to moi pracownicy stracą pracę
      bo firma padnie?

nóż w kieszeni się otwiera...

mam nadzieję, że nadejdą czasy cenzusu majątkowego i głos wyborczy i
      prawa wyborcze będą mieć ci co płacą podatki, a ci co podatków nie
      płacą i korzystają z pomocy publicznej będą mieli jedne prawo -
      milczeć
      • Gość: ewa Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 12:18
        Widac ze masz co jesc i nie wiesz co to bieda, bardzo dobra uchwala
        popieramy caly, sercem jestesmy za, nareszcie
        • Gość: pracuś Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 14:15
          do roboty nieroby
          • Gość: pan Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 19:32
            a kto to jest ten WWS? Pan doktor z upadającej fabryki porcelany,Pan
            Rosiak,czołowy zadymiarz i nierób,siedzący w straży za ładnych parę
            tysięcy i gapiący się w monitor kamer monitorujących miasto,jego
            Żona,pracownica MZB ,Pan Nowak-facet który uważa,że można mieszkać
            gratis,bo wystarczy powiedzieć,że się jest biednym,i Pan Szpur-
            młody,kiedyś ambitny,dziś tylko parcie na tzw.szkło.
            Ci Państwo są w radach,we władzy od wielu kadencji.Żadna z tych osób
            nie osiągnęła żadnego sukcesu,oprócz zadymiarstwa.Szkoda Lubińskiego
            w tym towarzystwie,bo to inteligentny chłop.
            Zaraz mi ktoś dowali,że jestem z Ratusza.Nie jestem.I tym bardziej
            strach,że w naszym mieście już nie ma kogo wybrać.Szkoda,że ludzie
            nie chcą tego stanu rzeczy zmienić.
            • Gość: j-u-lka- Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 20:24
              Jeśli nie jesteś z Ratusza to napewno nie z komuchowa bo
              nikt z komuchowa nie pisałby takich bzdur . Madrzy ludzie
              z lewicy którzy znają tych radnych ,których ty napewno nie
              znasz i szkalujesz albo znasz i szkalujesz bo jesteś zazdrosny że
              są odważni i konstruktywni w swej opozycyjnej krytyce księcia
              kruczkowskiego wiedzą ,że WWS to jedyna wspólna alternatywa
              do przegonienia POPISU a już napewno PO. Jeśli zaś jesteś
              wolnym strzelcem to śmierdzisz z daleka ulubieńcami z
              ratusza . Zreszta g .... mnie obchodzi kim jesteś . To że
              Rosiakowa pracuje w MZB to żadna ujma jest najlep-sza z radnych
              opzycyjnych a szp-ur niech perze na szkło dobrze mówi i
              dobrze rokuje na p-rzyszło-ść . A co- do- umo-rzeń brawo-
              brawo- ale Ratusz musiał się w.......... ze mu WWS taki numer
              wycioł . Hej Radni trzymam kciuki aby Uchwała -pr-z-e-s-z-ła
              • Gość: pan Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 20:46
                Heh to powiedz mi w czym są lepsi od Kruczka? Coś osiagnęli?
                Zmienili wizerunek miasta? Co konkretnego przez lata bycia u władzu
                zrobił Longin? Jeden konkret proszę? Co zrobił Nowak? Nie dla ludzi
                biednych i wydających kasę z MOPSU na wódę,tylko dla miasta? Co
                zrobiła Pani Alicja,oprócz kłócenia się z innymi?
                To ,że Ratusz niewiele robi to nie znaczy,że WWS i jakiś tam Zibrow
                z garstką ludzi mają prawo krytykować i wymyślać po ltach jakąś
                pseudoustawę,taką aby biedni ludzie ich poparli.Jaki mają plan Ci
                ludzi na 4 lata? Jaki ma być Wałbrzych za 4 lata po rządach Longina
                i jego ekipy?
              • Gość: sld Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.10, 20:54
                A co wspólnego mają radni z szałem Rosiaka? Populistyczne hasła i żadnych
                merytorycznych wartości.SLD ma swoje wartości i nie jest na usługach Rosiaków.
                Nich Longin Rosiak lepiej zrzeknie się części wynagrodzenia za nicnierobienie
                na rzecz ubogich. Lubiński co Ty tam robisz????
                • Gość: prawda Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 22:02
                  DOKŁADNIE powinno się promować tych którzy dają pracę i dawać im wszelkie
                  udogodnienia - a im więcej osób zatrudniasz tym więcej płacisz ;/ a jeśli chodzi
                  o wybory - brak kandydata - będziemy wybierali najmniejsze zło ;/
                  • Gość: wałbrzyszanin Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 23:14
                    szczególnie tych pracodawców którzy wykorzystuą ludzi za najniższą
                    krajową lub biorą ich z pośredniaka na staż. To przez takich jak wy
                    biznesmeni, wyzyskiwani przez was ludzie popadają w problemy
                    finansowe i nie stać ich na płacenie za mieszkanie a jeśli znajdą
                    sobie lepszą pracę -daj im Boże- i spłacą całe zadłużenie to czemu
                    nie umorzyć im odsetek z tych podatków które wy płacicie. Jak widzę
                    jest tu wielu zwoleników obecnego prezydenta (pracownicy ratusza i
                    innych spólek dobrze opłacani przez prezydenta za nic nie robienie),
                    którzy jak przyjdzie nowe, potracą swoje ciepe posadki i z czego
                    będą spłacać kredyty pobrane na zakup domów) - więc głosujcie na
                    niego jeśli jest tym gorszym złem. Ja mysłę że czas na zmiany
                    nadszedł a Lubiński jeśli będzie kandydatem WWS na prezydenta
                    przyciągnie do siebie ludzi którzy pomogą mu próbować postawić
                    Wałbrzych na nogi - choć łatwo nie będzie przy tych długach jakich
                    narobiła ekipa Kruczkowskiego. I już na koniec to żeby ktoś sobie
                    nie myślał że jestem mało obiektywny to w PO sa ludzie którym warto
                    byłoby dać szansę na zmianę wizerunku tej partii w Wałbrzychu jak
                    dr Tutaj.
                    • Gość: ? "Zły" Rosiak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 00:41
                      Gość portalu: pan napisał(a):

> ...Pan Rosiak, czołowy zadymiarz i nierób, siedzący w straży za
                      > ładnych parę tysięcy i gapiący się w monitor kamer monitorujących
                      > miasto...

------------------------------
                      Ten „zadymiarz” i „nierób”, jak go nazywasz, gapi się w monitor kamer
                      monitorujących miasto i niszczy swój wzrok po to, aby takim fiutom jak Ty inne
                      lumpy nie obijali mordy.
                      A co ty chamie robisz po za tym, że opluwasz tych , którzy dbają o twoje
                      bezpieczeństwo?
                      • Gość: antykruczek nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 08:50
                        gdyby nie Rosiak, to kruczek nie byłby prezydentem. Niedawno wyszła afera w jaki
                        esbecki sposób chciano się go pozbyć. Longin!!! Jak wyrzucisz Kruczkowskiego z
                        ratusza to jesteś gość!!! Każdy będzie lepszym prezydentem niż Kruczkowski,
                        nawet Rosiak !!!!
                        A wracając do projektu uchwały to jeszcze nigdy nie słyszałem, aby radni w tym
                        mieście sami napisali jakiś projekt uchwały i za to wielki szacun dla radnych
                        WWS!!!
                        A najbardziej rozgoryczeni są SLD-owcy, że Lubiński jest w WWS bo zabierze im
                        wszystkie głosy!!! SLD nie robi nic!!!!!
                        • Gość: bruksleczyk Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 09:11
                          >>> i za to wielki szacun dla radnych WWS!!!

szacun? toż to jest nędza umysłowa tych ludzi, 4 lata kadencji i
                          jedna uchwała. to wstyd na całą Unię Europejską
                          • Gość: element102 Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 09:18
                            Za to co robi wspolnota ma glos moj i mojej rodziny, to jedyni w tym
                            miesciektorzy nazywaja rzeczy po imieniu
                            • Gość: rex Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 10:15
                              pożyjemy zobaczymy - dla mnie to grupa karierowiczów którzy juz byli u
                              władzy (A Rosiak - szefowa RM poprzedniej kadencji), M Lubiński (radny -
                              senator) R Nowak itp. Ci ludzie to odgrzewane kotlety i tyle. Parcie na
                              następną kadencję to ich cel
                              • Gość: wyborca Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:05

Lubińskiego czy Alkę i Longina Rosiaków można lubić lub nie - ale jedno jest
                                pewne:
                                To nie Oni uczynili z Wałbrzycha jedno z najbardziej odrażających i toksycznych
                                miast w Polsce.
                                Nie słyszałem, aby ktokolwiek poza "boo666", "WaSz'em", "Ewą 10", Rosiakami i
                                kilkoma innymi internautami tak konsekwentnie walczył o ratowanie Naszego miasta
                                i zmianę wizerunku Wałbrzycha.
                                Mam gdzieś zdeprawowanego Kruczkowskiego, Bartolika czy Ludwiczuka .
                                Chcę żyć ze swoją rodziną w normalnych mieście i w normalnych warunkach, dlatego
                                Rosiaki i Ci, którzy walczą o dobro tego miasta, będą mieli głosy mojej rodziny
                                i mój!
                                • Gość: gosc Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 11:33
                                  Gość portalu: wyborca napisał(a):

>
                                  > Lubińskiego czy Alkę i Longina Rosiaków można lubić lub nie - ale jedno
                                  jest
                                  > pewne:
                                  > To nie Oni uczynili z Wałbrzycha jedno z najbardziej odrażających i
                                  toksycznych
                                  > miast w Polsce.

nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
                                  ci ludzie już BYLI U WŁADZY !!!
                                  Mieli wpływ na kształt uchwał i podejmowane decyzje
                                  w mieście A Rosiak
                                  • Gość: de'sade Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 11:50
                                    Możesz dowolnie przestawiać szyk zdań i mieć się za wyjątkowego cwaniaka, ale
                                    jedno jest pewne : szambo jakie zrobiliście z Wałbrzycha to Wasza zasługa a nie
                                    Lubińskiego i Rosiaków.
                                    To na waszym garbie wyrósł Mo-Bruk i to wasze garby wytłoczyły w jezdniach
                                    dziury , na których łby skaczą jak piłki.
                                    I jeszcze jedno: Żebyś nawet dla uciechy wyborców zaczął się onanizować
                                    publicznie, to i tak Wasze ryje zostaną odcięte od koryta.
                                    • Gość: Ormian Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 12:29
                                      Mobruk to zasługa jednego gościa z lewicy więc nie mów mi że Lubiński jest taki
                                      czysty. Rosiak Alicja -Przewodnicząca Rady Miasta i co? zapomnieliście? Longin
                                      Rosiak -Starostwo i co? Zapomnieliście? Wałbrzyska Wspólnota to wyżeracze z
                                      koryta. Następni którzy chcą nas nabrać. Pal gumy z WWS
                                      • Gość: ciekaw Re: do Ormian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 21:32
                                        Gość portalu: Ormian napisał(a):

> Mobruk to zasługa jednego gościa z lewicy

Jak wiesz, że z lewicy, to idź w poniedziałek na sesję do powiatu,
                                        tam będą gadać o Mobruku. Na razie wiadomo, że to Kruczek podpisywał
                                        papiery (2003 r.) więc skąd lewica?
                                        • Gość: ja Re: do Ormian IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 22:20
                                          tak tylko,że nie którzy nie mogą zaciągnąc kredytu na spłtę długu bo są na
                                          czarnej liście co z takimi ludzmi????którzy chcieli by utrzymac mieszkanie ale
                                          sytuacja im na to nie pozwala....???/
                                    • Gość: rex Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 12:42
                                      Gość portalu: de'sade napisał(a):

> Możesz dowolnie przestawiać szyk zdań i mieć się za wyjątkowego
                                      cwaniaka, ale
                                      > jedno jest pewne : szambo jakie zrobiliście z Wałbrzycha to Wasza
                                      zasługa a nie
                                      > Lubińskiego i Rosiaków.
                                      > To na waszym garbie wyrósł Mo-Bruk i to wasze garby wytłoczyły w
                                      jezdniach
                                      > dziury , na których łby skaczą jak piłki.
                                      > I jeszcze jedno: Żebyś nawet dla uciechy wyborców zaczął się onanizować
                                      > publicznie, to i tak Wasze ryje zostaną odcięte od koryta.

jestes jak Golota - duży i grożnie wyglądasz ale cienias z ciebie, nie
                                      rozmawiasz na argumenty tylko grożnie sie puszysz, znajdziesz poparcie
                                      dla swych poglądów wśród takich jak ty. Na szczeście dla tego kraju i
                                      miasta paru "polityków" przed tobą wyleczyło ludzi z populistów
                                      • Gość: de'sade Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 14:32
                                        Dla mojej przyjemności możesz zrobić piknik na Mobruku albo się pochlastać
                                        fajfusie. Gòwno mnie obchodzą twoje wynurzenia i poglądy.
                                        • Gość: gość Re: nieprawda, że Rosiak "zły"... IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 17:04
                                          Gość portalu: de'sade napisał(a):

> Dla mojej przyjemności możesz zrobić piknik na Mobruku albo się
                                          pochlastać
                                          > fajfusie. Gòwno mnie obchodzą twoje wynurzenia i poglądy.

nerwy puszczają ? nie masz odporności na krytykę nie wypowiadaj sie na
                                          forum,
                              • Gość: Marta Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 11:07
                                Longin Rosiak to żenada. Zwykły populista. Ja pamiętam ich hasło -Władza dla nas
                                i dla naszych dzieci- i nic się nie zmieniło. Panie Longin wracaj pan na
                                komisariat może tam był pan dobry ale w polityce to ŻENADA
                                • Gość: element102 Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 12:53
                                  tylko longin rosiak to ostatnia nadzieja dla tego miasta, tak
                                  trzymaj longin, psy szczekaja a karawana jedzie dalej
                                  • Gość: pan Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.10, 22:25
                                    Czyli tak? Nic nie zrobli,są u władzy wiele lat,stosują (Rosiakowie)
                                    nieczyste działania wyborcze i to ma być zmiana warty i nowa jakość
                                    dla Wałbrzycha.Chodzi o zamianę,za Kruczka Longin,albo Lubiński,a
                                    reszta po staremu.I jeszcze są tu tacy co ich wspierają.Żenada.
                                    Ta władza i ta przyszła- żenada.Aż strach,że jedynym uczciwym wydaje
                                    się Zibrow.Ale co on sam może.
                                    • Gość: tyle Re: nieprawda ! że "Zły" Rosiak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:24
                                      To miasto już rzyga uczciwymi.
                                      To miasto potrzebuje skutecznych.
                • Gość: dark Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.10, 11:16
                  właśnie co robi Rosiak w Urzędzie Miejskim ? ja też chciałbym brać
                  kasę za nic !
        • Gość: nie jedz! Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 13:12
          widze ze wolisz oplacic internet i kupic butelke wina
          zamiast jesc
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 18:14
            po raz kolejny raz jak słyszę o kupowaniu głosów przez Rosiaków,
            nikt im tego nie udowodnił a to że w swoich sztabach mieli takich
            ludzi cóż można tylko żałować. Wierzę że tym razem będzie inny dobór
            osób a właściwa ich selekcja doprowadzi do tego, że po wyborach WWS
            będzie dalej jednośćią. Tego życzę wszystkim ludziom z Wałbrzyskiej
            Wspólnoty Samorządowej.
            Nie będę wymieniał nazwisk tych osób które dzięki Rosiakom są
            dzisiaj przy korycie ale jedno muszę = Piotr Kruczkowski gdyby nie
            poparcie Longina w 2002 r. to chłopina dalej siedział by w PECU.
            • Gość: Piotr Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.10, 19:02
              No muszę powiedzieć, że te kilka tysięcy miesięcznie które Rosiak zarabia to
              raczej z konkursu nie dostaje. Co Longin niezła kasa jak na ten biedny Wałbrzych
              a może Ty biednym rozdajesz a my nic nie wiemy ?
              Jak się nie wstydzisz tej głodowej pensji z urzędu miasta to przypomnij swoim
              wyborom to jest 6 tyś czy 7 tys w miesiącu ?
    • Gość: on4 Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 13:42
      gadu-gadu
    • Gość: elka Re: Wałbrzyska Wspólnora Samorządowa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.10, 19:57
      acha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka