Gość: iga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 10:14 Gdzie na masaż relaksacyjny w Wałbrzychu lub okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pol-da Re: masaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.10, 10:57 Jak się dowiesz i zaznasz już przyjemności masażu to daj znać gdzie! też poszukuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masazysta Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 23:02 zapraszam Cie na Bialy Kamien Andersa 184 nad przychodnia.Na bilbordzie znajdziesz numer tel kontaktowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: masaż IP: *.centertel.pl 16.02.10, 22:37 naprzeciw zakonnic u fryzjera zajefajnie koło czerwonego koscioła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęsliwy Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 12:52 Ja polecam pana Krzysztofa.Bardzo tanio i fachowo, nawet z dojazdem do klienta na terenie wałbrzycha i okolic. Jego strona www.fizjoterapeuta.walbrzych.pl/ tel. 0 609 272 329 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęsliwy Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 12:52 Ja polecam pana Krzysztofa.Bardzo tanio i fachowo, nawet z dojazdem do klienta na terenie wałbrzycha i okolic. Jego strona www.fizjoterapeuta.walbrzych.pl/ tel. 0 609 272 329 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:53 Witam, jestem mgr fizjoterapii po dodatkowych kursach masazu. Miedzy innymi oferuje masaz w domu klienta (przyjezdzam z profesjonalnym stolem do masazu). Wiecej info prosze o kontakt dom@activetherapy.eu Pozdrawiam, Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 23:14 ja ostatnio byłam tutaj www.rekondycja.com , na Nowym Mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: masaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.10, 12:58 no ja też byłam, fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 19:16 a ile kosztuje taki masaż?? i ile trwa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Re: masaż IP: 212.160.172.* 06.04.10, 14:31 Witaj, bardzo polecam masaże w Świebodzicach przy basenie - super relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: masaż IP: *.19.52.lan.e-wab.pl 02.06.10, 07:52 a ja polecam Yasumi na Wyzwolenia. Profesjonalnie i w miarę niedrogo - masaż relaksacyjny kosztuje 60 PLN. Za taki masaż, w super warunkach świetna cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław Re: masaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.10, 17:47 jest już nieco drożej bo 80. Ale i tak polecam yasumi, dobry masaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: masaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.10, 17:40 to jest raczej masaż erotyczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: masaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.10, 14:50 Typowe: jak na masaż to "pewnie coś boli" albo głupawe i dwuznaczne uśmieszki. Na szczęście sporo ludzi rozumie czym jest masaż jest tak naprawdę dla każdego, zresztą temat rzeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskowa Re: masaż IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:41 Jest gabinet masażu niedaleko przychodni przy ul. Głównej na Piaskowej jak idzie się do Biedronki ( zapomniałam jak nazywa się ulica) . Oferują tam również masaż relaksacyjny i rzecz jasna rehabilitacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 22:38 Polecam masaż gorącymi kamieniami jako doskonały masaż. tel do mgr fizjoterapii 692 169 920 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 22:43 masaż relaksacyjny:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyx Re: masaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 08:28 A masaż toples??? ma ktoś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosół Re: masaż IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 08:51 przecież do masażu i tak sie musisz rozebrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 13:56 Może jest jakas miła dziewczyna ,która masuje w toples zaznaczam ,że chodzi tylko o masaż:)Najlepiej dyskretna amatorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 18:03 Widać że w Wałbrzychu dziewczyny wolą świadczyć usługi seksualne (wydaje się im że to prostsze) masaż ego trzeba się nauczyć zbyt wiele trudu. Trudno trzeba jeżdzić do Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zrelaksowana Re: masaż IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.10, 17:28 Moim zdaniem największy relaks podczas masażu jest w gabinecie z odpowiednim nastrojem, czyli muzyka światło zapach, jeżeli ktoś z łóżkiem czy stołem jak to nazywane chce do domu nam przyjechać to z pewnością amator, polecam fizjoterapeutów. Nie dawno byłam u pary rehabilitantów którzy również robią masaż relaksacyjny. Oprócz relaksu zadziałali przeciwbólowo na moje mięśnie. tel Pani Edyta i Pan Paweł 692 169 920, 150 zł za godzinę odmówiłam sobie wyjścia z koleżanką na kolację ale naprawdę warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa medizu IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 20:44 Profesjonalny masaż relaksacyjny oferuje gabinet Medizu w Szczawnie Zdroju. Nie pamietam na jakiej ulicy ale gdzieś przy deptaku. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: medizu 15.12.10, 13:59 Gość portalu: aaa napisał(a): > Profesjonalny masaż relaksacyjny oferuje gabinet Medizu w Szczawnie Zdroju. Ni > e pamietam na jakiej ulicy ale gdzieś przy deptaku. BYŁAM TAM, BĘDĘ STAŁĄ KLIENTKĄ , , MAJĄ BARDZO FAJNE MASAŻE, CZŁOWIEK JEST TAKI ODPRĘŻONY. chyba ich strona to medizu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: medizu IP: 46.112.234.* 15.12.10, 21:59 Dziś byłem w medizu, w Szczawnie Zdroju na masażu gorącymi kamieniami i aromaterapeutycznym zabiegu, jestem jak nowo narodzony. A masażystka prześliczna, i bardzo miła . Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaradagmara Re: masaż 15.12.10, 13:51 Gość portalu: iga napisał(a): > Gdzie na masaż relaksacyjny w Wałbrzychu lub okolicach? POLECAM MEDIZU W SZCZAWNIE ZDROJU , MAJĄ MASAŻE RELAKSACYJNE I ZDROWOTNE, BARDZO PRZYTULNE SPA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczawno Zdrój Re: masaż IP: 46.112.234.* 15.12.10, 22:03 Masaże w MEDIZU w Szczawnie , to niezapomniane chwile relaksu, taka pogoda ,że człowiek ma deprechę a dziś aż chce mi się żyć , po masażu . Zrobiłam sobie też naświetlania lampą bioptron na zatoki i tez na depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: masaż Szczawno Zdrój IP: 46.112.234.* 15.12.10, 22:06 Polecam medizu , więcej info jest na stronie medizu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: masaż Szczawno Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 21:59 no najlepsze to jak widze ceny...1 minuta lampa Bioptron 2 zl??niezle.Ja chodzilam na masaze ale naswietlania lampa mialam w cenie zabiegu za ktory placilam 50 zl(leczniczy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: masaż Szczawno Zdrój IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.10, 10:56 w yasumi na wyzwolenia w walbrzychu za leczniczy 5 w serii płaciłem 30 zł od szt. z ultradźwiękami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawello Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 17:07 Zapraszam na masaż ! jestem dyplomowanym fizjoterapeutą i masażystą. Masaż to moja praca zawodowa, wiec jeżeli jesteś zainteresowana bądź zainteresowany napisz na mój adres e-mail : oczko1211@wp.pl - pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: masaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 19:28 pawello to jakis zart???podaj gdzie mozna skorzystac z twoich masazy a nie pisac ci maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: masaż IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 19:10 W Szczawnie Zdroku, przy deptaku. Nie pamiętam nazwy ale mnie sie tam bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: masaż IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 19:11 Miało być w Szczawnie Zdroju;) Odpowiedz Link Zgłoś
marmar.2 Re: masaż 20.01.11, 12:36 Polecam SHENTI na Długiej 3a, Piaskowa Góra, miła atmosfera i dobre ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: masaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.11, 09:46 Polecam masaże na Mieszka I w akademii terapii naturalnych. Pełen profesjonalizm, dobre ceny, wyszedłem jak nowo narodzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmłodzona Re: masaż IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 16:07 ja również polecam Akademie Terapii Naturalnych, masaż wyszczuplający jest niesamowity, nigdy takiego nie spotkałam, masażysta jest mistrzem w swoim fachu. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: masaż IP: *.sattom.pl 14.02.11, 18:49 Ja polecam masaż w Bio-Studio Relaks w Wałbrzych na ul. Hetmańska 1. Masażystka wykonuje masaż z zangażowaniem i nie robi go z zegarkiem w ręku tylko według potrzeb. Jak jestem to masaż trwa zawsze dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kataszynka Re: masaż IP: *.in-net.pl 04.06.11, 14:51 Byłam właśnie w Wałbrzychu,na masażu,ale nie podobało mi sie że Pan masazysta wkładał mi palce w intymne okolice.wiecej tam nie pujdę,bo szczytem wszystkiego było,jak zaczął wyciagać swojego członka z rozporka.!!!chamstwo i jeszcze za to płacic fujj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Forteczna 60a IP: *.centertel.pl 25.08.11, 10:39 Ja zapraszam >TU< mają tam masażystę i masażystkę byłam i jestem bardzo zadowolona.Będę stałą klientką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikjsrrr554d Re: Forteczna 60a IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.11, 16:26 galeria nie działa odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: Szczawno Zdrój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 14:34 Polecam Gabinet Fizjoterapii i Terapii manualnej w Szczanie przy Kościuszki 8 ... profesjonalna i miła obsługa. Naprawdę po masażu odczułem wielką ulgę i w końcu przespałem noc bez bólu .. Pani mgr ma dobrą rękę.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga5150 Re: masaż 24.05.14, 17:26 a czy jest ktoś w Wałbrzychu lub okolicach kto wykona masaż relaksacyjno-erotyczny ? Odpowiedz Link Zgłoś
magda-9090 Re: masaż 28.03.16, 20:38 Ja osobiście polecam salon masażu Sanus SPA tanio i przyjemnie :) sanus-spa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
magda-9090 Re: masaż 28.03.16, 20:40 Ja polecam Sanus SPA tanio i przyjemnie sanus-spa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
patrykmroz Re: masaż 27.05.19, 11:05 Mieszkam w okolicach Wałbrzycha i szukałem ostatnio przychodni, w której zrobiono by mi masaż limfatyczny. U mnie nie było, ale znalazłem właśnie w Wałbrzychu w przychodni przy Grodzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelczerwinsk Re: masaż 02.02.20, 14:57 Jestem magistrem fizjoterapii z ponad dziesięcioletnim doświadczeniem w pracy. Systematycznie podnoszę kwalifikacje zawodowe, które sprawiają, że oferuję Państwu kompleksowe leczenie z zakresu masażu klasycznego, masażu leczniczego i kinezyterapii. Serdecznie zapraszam do mojego gabinetu ( Wałbrzych - ul. Poselska 1a, salon inspiracja ). tel : 530-298-182 Odpowiedz Link Zgłoś