Dodaj do ulubionych

Toyota - Atmosfera pracy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 20:12
Witam. Od 1 marca zaczynam pracę w Toyocie poprzez firmę Randstad. Możecie się
wypowiedzieć jaka atmosfera panuje w tym zakładzie, czy ludzie są do siebie w
miarę przyjaznie nastawieni itd? Czekam na Wasze spostrzeżenia. Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.02.10, 20:33
      Miałem tam praktyki i muszę powiedzieć, że atmosfera mi się bardzo podobała.
      Wszyscy są ze sobą na Ty i chętnie pomagają jeśli masz jakiś problem. Gratuluję
      zdobycia pracy
      • skawunia Re: Toyota - Atmosfera pracy 24.02.10, 10:14
        może i innym sieę uda dostać
    • wojtek.14.live Re: Toyota - Atmosfera pracy 22.02.10, 22:08
      witam pracuje już 4 lata i nie polecam za tą kasę którą dostaniesz a bedziesz
      musiał cisnąć nie ma zlituj się jak masz słabą psyhikę to cię dotrą no i musisz
      dobrze szczelać z ucha.
      • 100p_glupocie Re: Toyota - Atmosfera pracy 23.02.10, 04:32
        A nawet strzelać...
        Jeśli masz dwoje uszu, to Twoje szansę na trafienie wzrastają
        dwukrotnie:)
        Nic tylko próbować.
        • Gość: Andrew Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.10, 09:29
          Atmosfera jst piękna. Na początku przywitają Cię chlebem i solą,
          następnie przedstawią Ci współpracowników. Wszyscy są przyjacielscy,
          pozytywnie nastawieni - szczególnie do nowych pracowników. Nikt nie
          jest zazdrosny i każdy Ci pomoże. Zarobisz przez Randstadt miliony
          złotych a później pójdziesz na emeryturę... Ja to tak widzę ;-)
          • Gość: prezes Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 14:37
            Zapomniałeś dodać, że do emerytury przejdzie wszystkie stanowiska z Prezesem TMP
            włącznie.
        • slawek_desperski Re: Toyota - Atmosfera pracy 23.02.10, 13:43
          Hahahahaha. Piekna riposta. Chapeau bas:-)
    • Gość: xyz Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 14:57
      ja może z innej beczki. zastanawiałem się nad toyotą przez randstat ale nie wiem
      jakie dają warunki finansowe. wiem że przez pośrednika za dużo nie wyciągnę ale
      ile to może być mniej więcej? jakie oprócz stawki zasadniczej dochodzą dodatki?
      za nocki? za nadgodziny? jakieś pakiety socjalne no i czy jest szansa po okresie
      próbnym przejść z pod firmy do toyoty?? za normalne i sensowne odpowiedzi dzięki
      a trollom mówię fuck :)
      • Gość: do xyz Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.10, 15:01
        a od kiedy przyjmują przez randstad?? bo ja się dowiaduje od początku roku i nie
        ma ofert do toyoty ciekawe kto tu ściemnia? może randstad??
        • Gość: xyz Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 15:10
          na stronie randstad klik
          i na stronie toyoty też jest że rekrutacją zajmuje się tylko randstad klik
          zapewne ktoś tu ściemnia :) ale kto?
          • Gość: do xyz Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.02.10, 15:16
            ja już tam wysłałem aplikacje do randstadu!!! została odrzucona!!! niech się w
            pizdę sku...syny pocałują!!!!!!!!!
            • Gość: xyz Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 15:33
              bardzo mi przykro...moze niech autor wątku się wypowie jak i gdzie załatwił
              sobie robote w toyocie
              • Gość: abcc Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.centertel.pl 24.02.10, 18:40
                nie w toyocie tylko w randstaad , to ogromna różnica. Chyba żadna
                inna firma w strefie nie stosuje takich numerów. Niby będziesz mógł
                pracować w toyocie ale pewności nie masz żadnej.
                • Gość: emeryt Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.18.42.lan.e-wab.pl 25.02.10, 15:35
                  Wynagrodzenie 1740 zl brutto + 290 zl premia "frekwencyjna", nadgodziny
                  50% i 100%, jak w kazdej normalnej firmie, dofinansowanie do posilkow
                  itp jak kazdy pracownik Toyoty.Poltora roku musisz przerobic przez
                  Randstad, pozniej jesli masz ponizej 2% abstynencji i pozytywna ocene
                  przelozonego mozesz przejsc pod Toyote.Pozdrawiam
                  • Gość: gość Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 17:40
                    PRZEZ POD FIRMĘ MOŻESZ PRACOWAĆ W JEDNYM ZAKŁADZIE TYLKO ROK, A NIE PÓŁTORA.PO
                    ROKU JEŻELI PRZEJMIE CIĘ TOYOTA, TO OK,JEŻELI NIE SZUKASZ PRACY GDZIE INDZIEJ.
                    • Gość: emeryt Re: Toyota - Atmosfera pracy IP: *.18.42.lan.e-wab.pl 26.02.10, 18:55
                      Obawiam sie, ze nie jestes na biezaco.

"
                      Zmiany w ustawie o pracownikach tymczasowych

W dniu 24 stycznia wejdzie w życie nowelizacja ustawy o zatrudnianiu
                      pracowników tymczasowych. Zmiany będą korzystne zarówno dla
                      pracodawców, jak i dla agencji pracy tymczasowej.

Zmiana ustawy wydłuży okres pracy pracownika tymczasowego na rzecz
                      jednego pracodawcy-użytkownika do 18 miesięcy w okresie kolejnych 36
                      miesięcy (dotychczas okres pracy wynosił 12 miesięcy).

Podstawa prawna:
                      ustawa z 23.10.2009 r. o zmianie ustawy o zatrudnianiu pracowników
                      tymczasowych (Dz.U. Nr 221, poz. 1737). "

dziekuje, dobranoc :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka