Gość: ewa IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.10, 10:32 Którą cukiernię polecacie jesli chodzi o zamowienie torta na wesele? I dlaczego? A może ktoś poleci osobę do wypieku ciast? Dziękuję za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buzia Re: tort na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.10, 11:57 ja tylko lubie Olenke pyszne torciki i ciasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: tort na wesele IP: *.dialog.net.pl 04.03.10, 18:56 Najlepsze torty tylko z tesco. Moja znajoma zamawiała tort na wesele z tesco. Był o niebo lepszy od tortów świerczyńskiego, oleńki, czy frąckowiaka. Po co przepłacać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tort Re: tort na wesele IP: 78.9.29.* 06.03.10, 17:44 ale co niby sami robią czy gdzieś zamawiają u kogoś,bo z tego co się orientujeto oni mają tylko bulki z produkcji własnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: tort na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 19:58 Ja wybrałam na swoje wesele tort z Oleńki. Co prawda wyglądał identycznie jak na wybranym przeze mnie wcześniej zdjęciu co było dużym plusem, ale smakiem mnie nie zachwycił więc byłam z niego średnio zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychuchol Re: tort na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.05.10, 22:24 a może mi ktos napisać jak to się odbywa czy torty np.są dowożone do klienta czy trzeba odebrać osobiście jedynie wiem że jest kaucja za stelaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tort na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 08:50 Polecam cukiernie-piekarnie J&M ale zamówienia trzeba składać w Dziećmorowicach i wtedy masz pewność, że tort będzie pyszny. Ja miałam 3-piętrowy - smaki malinowy, latte i pomarańczowy - pyszne:) Trzeba wpłacić kaucję za rezerwację stelaża pod tort. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kin7 Re: tort na wesele 12.05.10, 09:31 Polecam cukiernie Rojewscy na Sobięcinie- zamawialismy tam tort na nasze wesele- wiśniowy, naprawdę był pyszny. Dekorację wybierasz sobie jaką chcesz, dowożą na miejsce.Maja stronę www Odpowiedz Link Zgłoś
white.zochenka Re: tort na wesele 12.05.10, 20:35 Ja polecam rzemieslniczą awangarde są z bydgoszczy,ale mi dowozili na mazury. piękne i smaczne, najpyszniejszy to truskawkowy i pistacjowo-migdałowy. Pozrawiam.Zochna Odpowiedz Link Zgłoś