Dodaj do ulubionych

co się stalo z dworzyskiem w szczawnie zdroj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:09
chciałbym sie dowiedziec co tak naprawde stalo sie z tak pieknym miejscem w
Szczawnie.To kompletna katastrofa,restauracja {kiedyś nr.1 dzis przypomina
3-rzedną spelunę.kto za to odpowiada{z tego co mi się wydaje to lokal jest
spolka skarbu Panstwa-tak ze Panstwowy utrzymywany z naszych podatkow .czekam
na opinie innych,

Obserwuj wątek
    • Gość: miron Re: co się stalo z dworzyskiem w szczawnie zdroj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 10:28
      Fajnie ,ze ruszyles ten temat,samego mnie to wkurzalo.Bylem tam ostatnio i
      przezylem szok!!!!!!!!!.karta menu 3 dania w tym jedno osiągalne,obsluga{w sumie
      nie wiesz kto bo pan w sweterku -groza!!!!!}brudno i ochydnie{stol wycieralem
      sam ,ten "podawacz"bo nie kelner przyniosl mi tylko sciereczke-bol!!!!!.moja
      rada-omijac ten lokal wielkim kolem.
      • Gość: wałbrzol Re: co się stalo z dworzyskiem w szczawnie zdroj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.03.10, 10:36
        ha ha ha syf wałbrzobylski jest jak dżuma wszystko w około zaraża teraz czas na
        szczawno i te śmieszne mety nie lokale!!!!
    • Gość: amazonka Re: co się stalo z dworzyskiem w szczawnie zdroj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 11:23
      No nareszcie fajny temat-jezdzilam tam na koniach swego czasu i bylo super taraz
      o zgrozo stajnia i cala reszta ruina,restauracja-za wielkie slowo-speluna,gdzie
      nawet piwa czasami nie ma bo sie skonczyla beczka,a obsluga to
      nieporozumienie,czarna rozpacz.
      • Gość: gość Re: co się stalo z dworzyskiem w szczawnie zdroj IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.10, 12:12
        nie ma sie co dziwić mam znajomych którzy tam pracują i nie dostają pensji na
        czas a teraz wogóle są wstrzymane, kuchnia przez pierwsze dwa miesiące tego roku
        to jakaś porażka w rivendelu, na szczescie sa nowe babki na kuchni które sa
        prawdziwymi kucharzami i robią dobre jedzenie ale niestety wieść sie niesie a na
        zmiany na lepsze sie nie zapowiada, szkoda bo teraz mimo tego ze niektórzy
        pracownicy maja jeszcze troche koncepcji na to miejsce sa załąmani brakiem wypłat
      • Gość: gość Re: co się stalo z dworzyskiem w szczawnie zdroj IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.10, 12:13
        nie ma sie co dziwić mam znajomych którzy tam pracują i nie dostają pensji na
        czas a teraz wogóle są wstrzymane, kuchnia przez pierwsze dwa miesiące tego roku
        to jakaś porażka w rivendelu, na szczescie sa nowe babki na kuchni które sa
        prawdziwymi kucharzami i robią dobre jedzenie ale niestety wieść sie niesie a na
        zmiany na lepsze sie nie zapowiada, ŻAL
        • Gość: obserwator Chlebowski - Rivendell IP: *.chello.pl 19.03.10, 14:57
          Poczytajcie wątek "Chlebowski - Rivendell" na forum "Kto nami rządzi" i "Wałbrzych".
          • haba.baba Re: Chlebowski - Rivendell 19.03.10, 15:05
            tak to jest Chlebowski swoich ludzi obsadził ,fachowców pozwalniali ,a
            "buractwo"-robi co chce,że nawet kłopot piwa się napić a lato sie zbliża
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka