Dodaj do ulubionych

gdzie praca

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.10, 20:53
gdzie znależdz pracę w handlu???
Obserwuj wątek
    • Gość: karas Re: gdzie praca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.04.10, 20:58
      W markecie na stanowiS
      dku WYKŁADANIE TOWARU
    • Gość: w Re: gdzie praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 21:00
      do habdlu trzeba byc komunikatywnym, odwaznym i przebojowym
      Gdybys taki byl to juz bajerowalbys potencjalnych pracodawcow, a nie pytal sie
      na forum
      Zmien branze
      • Gość: ja jan niezbędny Re: gdzie praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 18:54
        pisze że chce w handlu a nie być handlowcem czyli przedstawicielem handlowym :)
        stać za kasą i układać towar na pułkach może prawie każdy a wciskać tanie
        perfumy lub kiszkowate budziki na ulicy to faktycznie musi mieć już gadane i być
        może nie przebojowym ale natrętnym na pewno :)
        • Gość: w Re: gdzie praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 19:17
          Czyli rozumie, ze handel to dla Ciebie sprzedawanie perfum na ulicy?

Ja myslalem, ze to wszelkie stanowiska zwiazane ze sprzedaza i kupnem od pani w
          sklepie do dyrektora regionalnego i na kazdym stanowisku trzeba miec odpowiednie
          predyspozycje, zeby sprzedac wiecej lub kupic taniej, a im wazniejsze stanowisko
          tym wieksze wymagania.
        • ewa10-0 do ja jana zbędnego 26.04.10, 22:23
          Dla Ciebie praca?A co robiłeś w szkole?Rzucałeś na nią kamieniami?Po
          pierwsze-naucz się pisać bez "błęduf ortokrawicznyh",po drugie-zacznij używać
          znaków interpunkcyjnych-jeżeli wiesz wogóle co to jest.
          Chyba wygląda na to,że jesteś ZBĘDNY w handlu.
          • Gość: do ewa10-0 Re: do ja jana zbędnego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.10, 11:08
            a co to kur/wa dyktando !!!!! czy co!!!!! gówno mnie znaki jakieś pojebane i
            ortografia obchodzi!!!! co to konkurs pisowni pojebanego polskiego !!!! na
            szczęście są jeszcze normalne języki gdzie się pisze normalnie i czyta normalnie
            np. angielski!!!!
            • Gość: cyryll Re: do ja jana zbędnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.04.10, 11:21
              Jak ktoś nie widzi byków w swoim ojczystym języku, to nie zobaczy ich w
              angielskim. Dlatego taki prosty i fajny. :)
            • Gość: Do ;;; Re: do ja jana zbędnego IP: *.versanet.de 27.04.10, 12:37
              Stary!!.Cenie takich ludzi,co maja wlasne ego i wiedza czego chca.N ajgorsi sa
              tacy, co tylko e i a z dyplomami,a pod deklem sama sieczka.Zwroc kolego uwage na
              inne fora,co pisza redaktorki i wyksztalciuchy i jakie byki wala, mozg sie
              lasuje !!.Pozdrawiam i sle serdecznosci z Bremen.
            • Gość: hm Re: do ja jana zbędnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 16:38
              Fakt, inteligencja przez ciebie przemawia.

W angielskim pisze się i czyta łatwo, hehehe. Anglicy by się z tego naprawdę
              szczerze uśmiali.
            • ewa10-0 Re: do ja jana zbędnego 27.04.10, 18:38
              To przetłumacz mi z polskiego na angielski "Szekspir" i przeczytaj
              głośno.Naprawdę pisze się normalnie i czyta się normalnie?
              Gratuluję!
              Ty jesteś Polak?Wątpię.
          • Gość: ss Re: do ja jana zbędnego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.04.10, 12:00
            > Dla Ciebie praca?A co robiłeś w szkole?Rzucałeś na nią kamieniami?Po
            > pierwsze-naucz się pisać bez "błęduf ortokrawicznyh",po drugie-zacznij używać
            > znaków interpunkcyjnych-jeżeli wiesz wogóle co to jest.
            > Chyba wygląda na to,że jesteś ZBĘDNY w handlu.

Przyganiał kocioł garnkowi... w ogóle 'wogole' pisze się osobno.
          • Gość: ona Re: do ja jana zbędnego IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 27.04.10, 16:32
            ale dałaś. masakra
          • Gość: hmm Re: do ja jana zbędnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 16:40
            Dla Ciebie praca? A co robiłeś w szkole? Rzucałeś w nią kamieniami? Po
            pierwsze: naucz się pisać bez "błęduf ortokrawicznyh", po drugie: zacznij używać
            znaków interpunkcyjnych, jeżeli wiesz w ogóle co to jest.
            Chyba wygląda na to, że jesteś ZBĘDNY w handlu.

Ewa, tak to powinno wyglądać.
            DO SZKOŁY MARSZ!
            • Gość: zły do hmm IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.10, 18:25
              Zatargałem ją do szkoły.Ciężko szła,ale doszła.
              • ewa10-0 ok! 27.04.10, 18:26
                Tylko nie targaj mnie za uszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka